Ból po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzabka11
ja stosowałam testy owulacyjne tylko w 1 cs. W zestawie jest 5 testów. Zalecane z ulotki jest, aby robić je codziennie wieczorem począwszy od 9-10 dnia cyklu.
Są dość drogie, ja płaciłam za swoje 25 zł. Niby wychodzi po 5 zł za test, ale jednak na razie zrezygnowałam z testów owulacyjnych. Wzięłam się za obserwację cyklu.
No, ale zawsze to jakaś dodatkowa informacja o owulacji. Także warto spróbować.
-
nick nieaktualny
-
Zabka...zacznij robic testy jakies 6 dni od terminu owulacji..czyli jak zazw masz 14 dc zacznij 8dc bo moze sie zdazyc ze ci sie przesunie....rob testy ok 12-16 po dwoch godzinach nie picia zadnych napojow zeby mocz byl bardziej stezony...kreska testowa musi byc tej samej lub ciemniejsza niz druga kreska, powodzenia i dzien po tescie ostatnim pozytywnym nadal bzykaj
-
nick nieaktualnyAsha to jest dopiero rzeczowa odpowiedź... a ja właśnie patrzyłam na allegro, że testy owulacyjne są tanie. Ja przepłaciłam, w aptece za 5 testów zapłaciłam 25 zł.
Dziś zamówiłam na allegro 25 testów owulacyjnych i 5 testów ciążowych w pakiecie za 22 zł (w tym koszt przesyłki). -
Rutelka wrote:Asha to jest dopiero rzeczowa odpowiedź... a ja właśnie patrzyłam na allegro, że testy owulacyjne są tanie. Ja przepłaciłam, w aptece za 5 testów zapłaciłam 25 zł.
Dziś zamówiłam na allegro 25 testów owulacyjnych i 5 testów ciążowych w pakiecie za 22 zł (w tym koszt przesyłki). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha, na razie ładnie to idzie z tą temperaturą. Aby tak dalej!
Ja też akurat czekam na finał. Mam nadzieję, że nie spadnie, ale pójdzie w górę.
A dziewczyny może wiecie, jak dodać sobie wykresik i inne pierdołki w stopce?
Do kiedy będę NOWA? Może to ma związek z niemożnością używania stopki?