Ból po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyooo właśnie postem powyżej zmienił mi się status na DEBIUTANTKA, więc chyba sobie odpowiedziałam.
Status zależy od ilości postów? hmm.
Posiedziałam trochę i "odkryłam" gdzie ta stopka... Jak to się stało, że jej nie widziałam?? Ciemna masa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 11:40
-
Rutelka wrote:ooo właśnie postem powyżej zmienił mi się status na DEBIUTANTKA, więc chyba sobie odpowiedziałam.
Status zależy od ilości postów? hmm.
Posiedziałam trochę i "odkryłam" gdzie ta stopka... Jak to się stało, że jej nie widziałam?? Ciemna masa. -
Cześć dziewczyny. Podobnie jak Rutelka dobiłam się do końca wątku. Jestem na forum 35+ ( nowa od wczoraj). 3 cykl starań, drugi z casta. 24 dzień cyklu, nie wytrzymałam i zrobiłam test 25mlU oczywiście z wynikiem ujemnym... Należe do tych niecierpliwych więc firmy produkujące testy zapewne zbijają na takich jak ja fortunę. Cykle 30 dniowe, @ przewidziana na 8go.Dla pocieszenia powiem że o córę starałam się 4 lata i jest i warto było , także nie należy się poddawać.
Rutelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izydar wrote:Cześć dziewczyny. Podobnie jak Rutelka dobiłam się do końca wątku. Jestem na forum 35+ ( nowa od wczoraj). 3 cykl starań, drugi z casta. 24 dzień cyklu, nie wytrzymałam i zrobiłam test 25mlU oczywiście z wynikiem ujemnym... Należe do tych niecierpliwych więc firmy produkujące testy zapewne zbijają na takich jak ja fortunę. Cykle 30 dniowe, @ przewidziana na 8go.Dla pocieszenia powiem że o córę starałam się 4 lata i jest i warto było , także nie należy się poddawać.
Izydar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabko11 co do testów z allegro, to trzeba mieć do nich dystans. Kiedyś zakupiłam ich sobie caaaaałą torbę, żeby dzidzi nie było. Nie trafił mi się taki, który pokazałby 2 kreski... Teraz muszę ich używać, żeby dzidzię mieć I kupuję w aptece. Pierwsze kupiłam z Domowego Laboratorium- 25zł niby najlepsze, ale później okazało się, że tańsze testy Vitam w tym samym czasie pokazują mi owulację, więc przerzuciłam się na tańsze:D a zużywam z 3 op. na cykl:/ Bo w tym gin kazał mi testowac od 11 dc. a testy wyszły pozytywne 25, 26, 27 dc. pozytywne. 25 dc. miałam już nie robić testu, bo stwierdziłam, że cykl bezowulacyjny pewnie, ale miałam takie paskudne wredne humorki i ból brzucha niesamowity, że coś mnie podkusiło, a tam testowa kreska aż bordowa:D
Dlatego jeżeli testy niepewne, to warto przetestować je z aptecznymi. Ja robiłam podwójnie, jak przechodziłam z tańszych na droższe, żeby mieć porównani odczytu.
Wiecie może jaki powinien być progesteron około 8 dni po owulacji? Bo dziś zrobiłam a lekarz na urlopie jeszcze;P
A może któraś z tutejszych staraczek potwierdziła w końcu plusikiem na teście emocje ostatnich dni? Powodzenia wszystkim:) -
bianka wrote:żabko11 co do testów z allegro, to trzeba mieć do nich dystans. Kiedyś zakupiłam ich sobie caaaaałą torbę, żeby dzidzi nie było. Nie trafił mi się taki, który pokazałby 2 kreski... Teraz muszę ich używać, żeby dzidzię mieć I kupuję w aptece. Pierwsze kupiłam z Domowego Laboratorium- 25zł niby najlepsze, ale później okazało się, że tańsze testy Vitam w tym samym czasie pokazują mi owulację, więc przerzuciłam się na tańsze:D a zużywam z 3 op. na cykl:/ Bo w tym gin kazał mi testowac od 11 dc. a testy wyszły pozytywne 25, 26, 27 dc. pozytywne. 25 dc. miałam już nie robić testu, bo stwierdziłam, że cykl bezowulacyjny pewnie, ale miałam takie paskudne wredne humorki i ból brzucha niesamowity, że coś mnie podkusiło, a tam testowa kreska aż bordowa:D
Dlatego jeżeli testy niepewne, to warto przetestować je z aptecznymi. Ja robiłam podwójnie, jak przechodziłam z tańszych na droższe, żeby mieć porównani odczytu.
Wiecie może jaki powinien być progesteron około 8 dni po owulacji? Bo dziś zrobiłam a lekarz na urlopie jeszcze;P
A może któraś z tutejszych staraczek potwierdziła w końcu plusikiem na teście emocje ostatnich dni? Powodzenia wszystkim:)
http://portal.abczdrowie.pl/pytania/czy-moj-wynik-badania-stezenia-progesteronu-jest-normalny ....mam nadzieje ze pomoze -
Mam te same objawy w tych samych dc jak w poprzednim cyklu, więc nie mam co się nakręcać rozumiem, że można nie mieć objawów, ale ja samopoczucie (czytajcie", kłucie jajników, płacz litość...) mam kopiuj/wklej z poprzedniego cyklu. Hmm no może poza wypryskami jak u nastolatki w tym cyklu:D
Chociaż fasolka upragniona, to nie czuje, żeby się udało i tym razem; /
Oby u Was lepiej było:) -
bianka wrote:Mam te same objawy w tych samych dc jak w poprzednim cyklu, więc nie mam co się nakręcać rozumiem, że można nie mieć objawów, ale ja samopoczucie (czytajcie", kłucie jajników, płacz litość...) mam kopiuj/wklej z poprzedniego cyklu. Hmm no może poza wypryskami jak u nastolatki w tym cyklu:D
Chociaż fasolka upragniona, to nie czuje, żeby się udało i tym razem; /
Oby u Was lepiej było:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny