Ból po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Ja też mam objawy dokładnie takie jak w poprzednich cyklach.. także wiem że nic nie wyszło.. Z jednej strony nie chce tej @ dostać a z drugiej chce już dostać skoro i tak mam dostać by zacząć nowy cykl... Zagmatwałam hehe..Z jednej strony jestem pełna nadziei a z drugiej jak pomyślę ile się lat starałam ostatnio to włosy mi staja dęba że nie zdąże bo stara już jestem. Ja dwie córki już mam ale z poprzedniego małżeństwa. Teraz chcemy mieć z mężem jedno wspólne dzieciątko:-) Je4stem dziś chwiejna empocjonalnie, czyli standard przed-okresowy. -
Izydar wrote:Hej dziewczyny,
Ja też mam objawy dokładnie takie jak w poprzednich cyklach.. także wiem że nic nie wyszło.. Z jednej strony nie chce tej @ dostać a z drugiej chce już dostać skoro i tak mam dostać by zacząć nowy cykl... Zagmatwałam hehe..Z jednej strony jestem pełna nadziei a z drugiej jak pomyślę ile się lat starałam ostatnio to włosy mi staja dęba że nie zdąże bo stara już jestem. Ja dwie córki już mam ale z poprzedniego małżeństwa. Teraz chcemy mieć z mężem jedno wspólne dzieciątko:-) Je4stem dziś chwiejna empocjonalnie, czyli standard przed-okresowy.Izydar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fajnie by było, jakby któraś w końcu plusikiem się pochwaliła:) do dałaby reszcie otuchy;)
Asha ja zazwyczaj mam ze 3 zaskórniki przed @, a w tym cyklu od owulacji cała twarz wysyłana i dopiero zanika:O
Heh czuję się grubo:/ a to okresowy objaw... ale idzie słoneczny weekend i trzeba wrzucić na luz:D
Pozdrawiam cieplutko. -
Hey laseczki...u mnie to samo co wczoraj tyle, ze mnie czysci strasznie i krosteczki mi wyszly malutkie na twarzy...poza tym temp sie utzymuje...i dzien po terminie, testu jeszcze nie robie, poczekam jeszcze...zobaczymy..juz dostaje szalu, dzisiaj ojciec robi urodziny, ale wczoraj 2 piwa wypilam i sie najebalam, glowa mnie boli wiec nie wiem jak to dzisiaj bedzie..pic czy nie pic? Oto jest pytanie, ale przeciez tam fasolki nie ma to nad czym ja sie glowie hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 07:18
-
nick nieaktualny
-
kluska wrote:Asha, przykro mi. Pewnie niebawem dołączę. Nie smuć się tylko, za chwilkę rozpoczniesz nowe starania w nowym lepszym cyklu.
-
nick nieaktualny
-
Witam Panie w nowym tygodniu:)
Ja dziś mam 13 dpo i 39 dc i zaczynam wariować
Próbuje doszukać się czegoś na plusikiem, ale płacz litość i napięcie w podbrzuszu zwiastuje @;(
Jak na złość wszędzie panie z brzuszkami albo że ślocznymi bobasami w wózkach spaceujące i przeszczęśliwe. .. a ja jeszcze gorszego łapię doła:/
Chciałam się pożalić mężowi, to odpowiedział, że nie wychodzi nam, bo zbyt emocjonalnie do tego podchodzę..
Jestem wymęczona tym cyklem, a jeszcze jutro muszę jakoś przeżyć..
pozdrawiam cieplutko