bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny co tak milczycie? Która testuje?
Bajka jak się czujesz?
Ja w sumie dobrze. Czasami pobolowa-kłuje lewy jajnik,ale w sumie ok.
Beta zrobiona i ładnie przyrasta najpierw:
21.03 - 142,5
23.03 - 560,4
nie wiem czy jutro iść i myślałam też na wtorkiem po świętach.
Wizytę będę mieć dopiero około 8.04 więc jeszcze trochę czasu.
A właśnie jak przygotowania do świąt?
Wyciągnęłam sobie kiełbaskę swojską na spróbę bo jakoś nabrałam ochoty mimo,że ja kiełbas nie jadam.
Aasia a może Twój mąż niech bier/ze jakieś witaminki.Próbował Androvit? Mój to brał jeden miesiąc no i w ostatnim cyklu nie powiedziałam mu kiedy mam płodne.
Bajka a Ciebie też tak pobolewał jeden z jajników?
-
kika, to dobrze, że nic Ci nie jest. Masz racje, że nie przekładałaś wizyty, przynajmniej wiesz co i jak. Wiadomo, im więcej cykli w roku, tym większe szanse na bobasa Trzymam kciuki, żeby @ w koncu przyszła i byś mogła serduszkować
Joaska - Wydaje mi się, że czuję się trochę lepiej, choć w dalszym ciągu drażnią mnie zapachy i nie mogę wytrzymać kiedy coś gotuję. Mam nadzieję, że mdłości wkrótce miną i będę mogła cieszyć się ciążą . Super przyrasta Ci beta Kolejne badanie bhcg zależy już od Ciebie, wiesz, że przyrasta, że ciąża rozwija się Ja zrobiłam betę 3 razy, trzecią po to, żeby mieć świeży przyrost na pierwszą wizytę u ginekologa, ale nie jest to konieczne.
Ja na święta nic wielkiego nie przygotowuję, bo raczej będziemy jechac do rodziny.
A miałam takie lekkie pobolewanie/kłucie jajników przed testowaniem i po testowaniu chyba też miałam, ale to takie delikatne. Sądzę, że nie masz się czym martwić, że to pewnie normalka w ciąży i jakiś tam % ciężarówek ma takie dolegliwośći.
Ja dzisiaj idę na wizytę do ginekologa, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok
Jak wrócę, to wstawię wam zdjęcia
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Hej dziewczyny Ja już po wizycie u ginekologa. Pan doktor zrobił mi USG i wynika z niego, że ciąża jest starsza o 4 dni . Tak jak obiecałam, wstawiam zdjęcie:
http://www.fotosik.pl/zdjecie/a47effe403adc807 - moje dzieciątko . Pan doktor mnie zaskoczył, bo sam przełączył mi podgląd na 3D Dzidzia spała w trakcie badania, trochę szkoda, bo myślałam, że zobaczę jak fika, ale trudno:P. Za 2 tyg mam umówioną wizytę na USG genetyczne.Aasia85, Tymoteuszowa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Ja tez urodziłam się w listopadzie dokładnie 18 .
Z ostatniej miesiączki mam termin na 18 października, a z usg na 14. Jaja by były, gdybym faktycznie urodziła 14 października, bo mój teść ma tego dnia urodziny
-
Joaśka_87 wrote:Dziewczyny co tak milczycie? Która testuje?
Bajka jak się czujesz?
Ja w sumie dobrze. Czasami pobolowa-kłuje lewy jajnik,ale w sumie ok.
Beta zrobiona i ładnie przyrasta najpierw:
21.03 - 142,5
23.03 - 560,4
nie wiem czy jutro iść i myślałam też na wtorkiem po świętach.
Wizytę będę mieć dopiero około 8.04 więc jeszcze trochę czasu.
A właśnie jak przygotowania do świąt?
Wyciągnęłam sobie kiełbaskę swojską na spróbę bo jakoś nabrałam ochoty mimo,że ja kiełbas nie jadam.
Aasia a może Twój mąż niech bier/ze jakieś witaminki.Próbował Androvit? Mój to brał jeden miesiąc no i w ostatnim cyklu nie powiedziałam mu kiedy mam płodne.
Bajka a Ciebie też tak pobolewał jeden z jajników?
Dzięki za podpowiedź . Zastosujemy .
Może się polepszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 11:11
-
Bajka91 wrote:Hej dziewczyny Ja już po wizycie u ginekologa. Pan doktor zrobił mi USG i wynika z niego, że ciąża jest starsza o 4 dni . Tak jak obiecałam, wstawiam zdjęcie:
http://www.fotosik.pl/zdjecie/a47effe403adc807 - moje dzieciątko . Pan doktor mnie zaskoczył, bo sam przełączył mi podgląd na 3D Dzidzia spała w trakcie badania, trochę szkoda, bo myślałam, że zobaczę jak fika, ale trudno:P. Za 2 tyg mam umówioną wizytę na USG genetyczne. -
Dziewczyny juz 5 dni spoznia mi sie @ . Testowałam 26dc i wyszla jedna kreseczka. Dodam ze boli mnie tak jak bym miala dostac okres juz od 4 dni. Takie skurcze na jajikach i podbrzuszu. Myslicie ze to spoznia sie z jakiegos powodu czy zatestowac jutro z rana i zobaczyc?? Jest jakas mozliwosc ze jednak jestem w ciazy?
-
MAdzia1196 jestem w takiej samej sytuacji co Ty, dziś 26dc i jedna krecha. Objawy tak jak u Ciebie. Ja się jeszcze nie poddaje i zatestuje po Świętach no chyba ze wcześniej mnie nawiedzi @. Okres może się spóźniać z wielu przyczyn. Najczęściej u mnie tak było dopóki nie zrobiłam testu, byłam tak zestresowana i myślalam o tym non stop. Po negatywie emocje opadły i okres nadchodził.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja sobie na spokojnie szykuję na jutro bo Święta spędzamy trochę u teściów a trochę u rodziców,ale głupio tak z pustymi rękoma iść.
Cały dzień mnie brzuch pobolewa jak na okres. Nie wiem dlaczego. Wczoraj zaczęłam brać pregnę i może dlatego.
Troszkę się martwię.
A jak wasze zajączki były?zostawiły coś w koszyczku dla Was?
-
Hej! Jestem w tym watku nowa...postanowilam dolaczyc...moja historia wyglada tak,ze 10 lutego mialam zabieg usuniecia ciazy "puste jajo". Odczekalam miesiac i wzielismy sie za starania... dzis jestem około 6 dni po owulacji o ile dobrze ją obliczylam. Robilam test rano wyszedl przedziwnie mianowicie: http://postimg.org/image/7d5erkxwf/
Kreska nie w tym miejscu co powinna,,jakas plama rozowa. Rozebrany test na czesci pierwsze tak juz mam Na dodatek dzis zauwazylam wyciek z brodawki sutkowej (jednej). Mlekotok... mam jakies zaburzenia po swietach ide badac hormony. Co myslicie o moim wyniku testu? rano powtarzam oczywiscie. Dzis caly dzien mam nudnosci, boli mnie w ledzwiacch jak na okres,ciagnie z lewej stronypodbrzusza jajnik?, jestem wzdeta, zmeczona. Za wczesnie raczej na objawy ciazy. Martwie sie..bardzo bym chciala zeby wszystko bylo okej...juz raz stracilam ciaze..;(
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny