Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Rozumiem Cię bo mam tak samo jutro niby termin spodziewanej @ a od dwóch dni czuje brzuch okresowo i cycki mnie rwą jak nie wiem.. no i biegam do łazienki co chwilę bo myślę że to okres 😬
    Mam nadzieję że jednak ten okres do ciebie nie przyjdzie 😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też na to liczę 😆Po 20 powinnam mieć wyniki już tak się niecierpliwie ehh...

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Też na to liczę 😆Po 20 powinnam mieć wyniki już tak się niecierpliwie ehh...
    Czekam na info 😁❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny beta 21,4 😍😍😍

Agata98, Aga.f, Madeline lubią tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Dziewczyny beta 21,4 😍😍😍
    Gratulacje 😍 dzisiaj dzień samych dobrych informacji 👶❤️

Madeline lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się dziewczyny ! Gratuluje 🥹

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny ☺️ oby i u was szybko pojawiły się dwie kreseczki ♥️

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Dziękuję dziewczyny ☺️ oby i u was szybko pojawiły się dwie kreseczki ♥️
    Ja sobie zrobiłam totalny luz w głowie już. Za chwilę zaczynam tydzień wolnego i właśnie na śniadaniu delektuje się truskawkami i arbuzem🍓🍉 a w weekend zamierzam wciągnąć karkówkę z grilla i kiełbaskę i chodzą za mną ogórki małosolne 😂

Madeline lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ja sobie zrobiłam totalny luz w głowie już. Za chwilę zaczynam tydzień wolnego i właśnie na śniadaniu delektuje się truskawkami i arbuzem🍓🍉 a w weekend zamierzam wciągnąć karkówkę z grilla i kiełbaskę i chodzą za mną ogórki małosolne 😂

I bardzo dobrze spokój tylko nas uratuje 😅

• Czesia. Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Dziewczyny beta 21,4 😍😍😍
    Gratuluję :)

• Czesia. Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowanie czeka i mnie ale odkładam jak tylko mogę.

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ☺️ a który dzień po owulacji ?

Czesia. lubi tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    I bardzo dobrze spokój tylko nas uratuje 😅
    Żebyś wiedziała. Ja stwierdziłam po prostu że nie chce więcej się nastawiać bo to tylko stresuje 😁 okres 2 maja a może wcześniej będzie a może nie przyjdzie. Co będzie to będzie

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Czesia. Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Dziękuję ☺️ a który dzień po owulacji ?
    14 dzien po owulacji. Cykl monitorowany wiec mam pewnosc,ze owulacja była...

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Żebyś wiedziała. Ja stwierdziłam po prostu że nie chce więcej się nastawiać bo to tylko stresuje 😁 okres 2 maja a może wcześniej będzie a może nie przyjdzie. Co będzie to będzie

Ja miałam tak wczoraj rano mówiłam sobie bedzie co będzie ☺️ dzisiaj już stres jednak przyszedł czy wszystko bedzie wporządku😬
    Czesia to jak najbardziej powinnaś leciec na betę ☺️

• Czesia. Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Ja miałam tak wczoraj rano mówiłam sobie bedzie co będzie ☺️ dzisiaj już stres jednak przyszedł czy wszystko bedzie wporządku😬
    Czesia to jak najbardziej powinnaś leciec na betę ☺️
    Stres zawsze bedzie, wiekszy czy mniejszy-ale trzeba myśleć pozytywnie,udało się i to się liczy ! ♡
    Nie wiem jak Wy,ale ja po wszystkich niepowodzeniach ( a mamy swoja dluga,kreta drogę) jestem po prostu ostrożna z robieniem testów. Tak bardzo nie chce widzieć jednej kreski. :/ ze przeciagam to jak mogę. Zapraszam do zerknięcia na mój wykres :*

• Czesia. Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Trzymam kciuki !

Agata98 lubi tę wiadomość

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesia rozumiem Cię ja mam tak samo co miesiąc jest to bardzo stresujące... Teraz nawet bym pewnie nie testowała gdyby nie to że biorę luteinę od 16 do 26 dnia cyklu☺️ dlatego też cieszę sie że przeczucie mnie nie myliło i poszłam jeszcze raz na tą betę bo nie wiem czy widziałas ale dwa dni wcześniej wynosiła 0,5 ☺️
    A co do wykresu to możesz być a możesz nie być tak na prawde więc musisz zrobić ten test żeby się dowiedzieć ☺️

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesia. wrote:
    Stres zawsze bedzie, wiekszy czy mniejszy-ale trzeba myśleć pozytywnie,udało się i to się liczy ! ♡
    Nie wiem jak Wy,ale ja po wszystkich niepowodzeniach ( a mamy swoja dluga,kreta drogę) jestem po prostu ostrożna z robieniem testów. Tak bardzo nie chce widzieć jednej kreski. :/ ze przeciagam to jak mogę. Zapraszam do zerknięcia na mój wykres :*
    A który to wasz cykl starań? Może właśnie ten będzie szczęśliwy i tego wam życzę 👶

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Czesia. Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka, ja biorę Progesteron w tabletkach. Moje cykle są różne,28,30,33 nawet raz 36 dni także jeszcze się wstrzymam,choć USG po owulacji bylo imponujące jak pan doktor stwierdził. A Ty będziesz jeszcze robic betę?
    Agata98- ja juz przestałam liczyć cykle,ale łącznie mogło być ich ok 25 -30.

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ