Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ropuszka wrote:Rozumiem Cię bo mam tak samo jutro niby termin spodziewanej @ a od dwóch dni czuje brzuch okresowo i cycki mnie rwą jak nie wiem.. no i biegam do łazienki co chwilę bo myślę że to okres 😬Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Ropuszka wrote:Też na to liczę 😆Po 20 powinnam mieć wyniki już tak się niecierpliwie ehh...Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Ropuszka wrote:Dziewczyny beta 21,4 😍😍😍
Madeline lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Ropuszka wrote:Dziękuję dziewczyny ☺️ oby i u was szybko pojawiły się dwie kreseczki ♥️
Madeline lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja sobie zrobiłam totalny luz w głowie już. Za chwilę zaczynam tydzień wolnego i właśnie na śniadaniu delektuje się truskawkami i arbuzem🍓🍉 a w weekend zamierzam wciągnąć karkówkę z grilla i kiełbaskę i chodzą za mną ogórki małosolne 😂
I bardzo dobrze spokój tylko nas uratuje 😅 -
Ropuszka wrote:I bardzo dobrze spokój tylko nas uratuje 😅Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Żebyś wiedziała. Ja stwierdziłam po prostu że nie chce więcej się nastawiać bo to tylko stresuje 😁 okres 2 maja a może wcześniej będzie a może nie przyjdzie. Co będzie to będzie
Ja miałam tak wczoraj rano mówiłam sobie bedzie co będzie ☺️ dzisiaj już stres jednak przyszedł czy wszystko bedzie wporządku😬
Czesia to jak najbardziej powinnaś leciec na betę ☺️Czesia. lubi tę wiadomość
-
Ropuszka wrote:Ja miałam tak wczoraj rano mówiłam sobie bedzie co będzie ☺️ dzisiaj już stres jednak przyszedł czy wszystko bedzie wporządku😬
Czesia to jak najbardziej powinnaś leciec na betę ☺️
Nie wiem jak Wy,ale ja po wszystkich niepowodzeniach ( a mamy swoja dluga,kreta drogę) jestem po prostu ostrożna z robieniem testów. Tak bardzo nie chce widzieć jednej kreski. ze przeciagam to jak mogę. Zapraszam do zerknięcia na mój wykres :* -
Czesia rozumiem Cię ja mam tak samo co miesiąc jest to bardzo stresujące... Teraz nawet bym pewnie nie testowała gdyby nie to że biorę luteinę od 16 do 26 dnia cyklu☺️ dlatego też cieszę sie że przeczucie mnie nie myliło i poszłam jeszcze raz na tą betę bo nie wiem czy widziałas ale dwa dni wcześniej wynosiła 0,5 ☺️
A co do wykresu to możesz być a możesz nie być tak na prawde więc musisz zrobić ten test żeby się dowiedzieć ☺️ -
Czesia. wrote:Stres zawsze bedzie, wiekszy czy mniejszy-ale trzeba myśleć pozytywnie,udało się i to się liczy ! ♡
Nie wiem jak Wy,ale ja po wszystkich niepowodzeniach ( a mamy swoja dluga,kreta drogę) jestem po prostu ostrożna z robieniem testów. Tak bardzo nie chce widzieć jednej kreski. ze przeciagam to jak mogę. Zapraszam do zerknięcia na mój wykres :*Czesia. lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Ropuszka, ja biorę Progesteron w tabletkach. Moje cykle są różne,28,30,33 nawet raz 36 dni także jeszcze się wstrzymam,choć USG po owulacji bylo imponujące jak pan doktor stwierdził. A Ty będziesz jeszcze robic betę?
Agata98- ja juz przestałam liczyć cykle,ale łącznie mogło być ich ok 25 -30.