Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
27dc, czyli 1 dzień po terminie,bo ja mam ,cykle 26.Evvee27 wrote:Nie zawsze przy ciąży musza być cały czas objawy wiec uszy do góry ! Niektóre kobiety wgl nie czuja nic a kreseczki się pojawiają 😊
Który to dc ?
-
Przecież to przyjemnie posłuchać że u kogoś kto walczył w końcu się udało a mimo to zostaje tutaj z nami i też wspiera ❤️😍Madeline wrote:Dziewczyny,bardzo mi miło, że pomimo braku ⏸️ u Was, chce Wam się słuchać o przyrastajacej becie. Mam nadzieję,że taką informację będę mogła dziś zostawić. Boję się od wieczora,bo jakoś przestałam czuć jakiekolwiek objawy... Ale tempka się utrzymuje,także może to po prostu taki etap.
Madeline , NowaG lubią tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
My jesteśmy razem z tobą także czekamy na wieści od ciebie 😁Ropuszka wrote:Dzięki dziewczyny ☺️ jestem pozytywnie nastawiona jakoś dziwnie nie wiem czemu 😅
NowaG lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
No ja wgl myślałam ze się tu nie odnajdę bo na innych wątkach tak raczej mało kto wykazywał zainteresowanieAgata98 wrote:Przecież to przyjemnie posłuchać że u kogoś kto walczył w końcu się udało a mimo to zostaje tutaj z nami i też wspiera ❤️😍
-
Jednak trzeba trafić na dobry wątek gdzie są dziewczyny które naprawdę chcą wzajemnego zrozumienia i wsparcia☺️
Ja właśnie dostałam telefon od brata,że u niego już po porodzie i ma syna całego i zdrowego. Aż łzy w oczach stanęły słysząc jego wzruszenie. W sumie się nie dziwię. 9 lat starań,5 poronień,4 invitro i dopiero te 4 im się udało
A ja zostałam ciocią 2 raz bo u drugiego brata już jest też od 4 miesięcy bobas a cieszę się jakbym to ja urodziła 😂❤️ mam chociaż na kogo przelewać swoją miłość poza partnerem oczywiście 😂
Madeline , NowaG lubią tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Ooo gratulacje dla brata , ciężka drogę przeszli 🥺Agata98 wrote:Jednak trzeba trafić na dobry wątek gdzie są dziewczyny które naprawdę chcą wzajemnego zrozumienia i wsparcia☺️
Ja właśnie dostałam telefon od brata,że u niego już po porodzie i ma syna całego i zdrowego. Aż łzy w oczach stanęły słysząc jego wzruszenie. W sumie się nie dziwię. 9 lat starań,5 poronień,4 invitro i dopiero te 4 im się udało
A ja zostałam ciocią 2 raz bo u drugiego brata już jest też od 4 miesięcy bobas a cieszę się jakbym to ja urodziła 😂❤️ mam chociaż na kogo przelewać swoją miłość poza partnerem oczywiście 😂
Już niedługo i będziesz mieć swoje zobaczysz -
Bardzo długą, stracili dobre 3 lata nim trafili na naprawdę dobrego lekarzaEvvee27 wrote:Ooo gratulacje dla brata , ciężka drogę przeszli 🥺
Już niedługo i będziesz mieć swoje zobaczysz
Ale najważniejsze że mają swoje szczęście już w ramionach a ja czekam już na swoje ❤️👶 no i na dobre wieści od was a później to już tylko na zdjęcia USG od was żeby widzieć jak bobas tam sobie rośnie 😁Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Cudownie! To gratulacje dla brata! Możesz się wprawić w dzidziusiowym know-how przy nichAgata98 wrote:Jednak trzeba trafić na dobry wątek gdzie są dziewczyny które naprawdę chcą wzajemnego zrozumienia i wsparcia☺️
i będziesz mieć temat na świeżo dla siebie! 🤩
-
Doświadczenie to ja już mam bo akurat nie jednym bobasem się już zajmowałam w rodzinie bo trochę ich było a z resztą pracowałam przez 1,5 roku w żłobku 😁❤️ także pieluchy,karmienie,kolki czy ząbkowanie to już też znam 😂Madeline wrote:Cudownie! To gratulacje dla brata! Możesz się wprawić w dzidziusiowym know-how przy nich
i będziesz mieć temat na świeżo dla siebie! 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2023, 15:00
Madeline lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Ooo, to aż ciekawe, że Ci się nadal chce!🤣Agata98 wrote:Doświadczenie to ja już mam bo akurat nie jednym bobasem się już zajmowałam w rodzinie bo trochę ich było a z resztą pracowałam przez 1,5 roku w żłobku 😁❤️ także pieluchy,karmienie,kolki czy ząbkowanie to już też znam 😂
-
Oj chce mi się bo ja uwielbiam dzieci i te malutkie i te większe ❤️😁Madeline wrote:Ooo, to aż ciekawe, że Ci się nadal chce!🤣
A co do twojej bety to cudowna wiadomość😍 pięknie niech teraz przyrasta i czekamy na dalsze dobre wiadomościOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Ja z moim staram się rozmawiać cały czas.Evvee27 wrote:No mój mąż bardzo dużo rozkminia i myśli i się przejmuje. Ale nauczyliśmy się ze sobą rozmawiać i każda jedna rzecz która go niepokoi jest wyjaśniana , zrozumieliśmy ze jednak musimy być również najlepszymi przyjaciółmi
I to jest mega fajne ! Naprawdę musicie same wpłynąć na mężów by stali się wylewni 😊
Szczególnie, że nie tylko ja mam problemy ale i on. Odliczam dni do swoich badań. Ale znów okresu nie przewidzę , bo mi się ruchome dni zrobiły. Jak wypadnie w majowy weekend, gdzie punkty nie pobierają krwi pozostaje czekanie do następnego cyklu. I nawet takimi pierdółkami się przejmujemy.
Bo jakoś nie liczę, że uda mi się zajść w maju
Ten cykl też stracony. Powinnam dostać @ 1 maja...
A czuję się jak na okres właśnie dziś. -
Czytałam już na nie jednym forum a nawet tutaj,że wielu dziewczynom zdawało się że okres je dopadnie bo miały objawy jak podczas klasycznego PMS a później testowały a tam ładne krechy na teście. Ja mam dostać @ 2 maja a już po owulacji zaczęłam się czuć jak na okres zwłaszcza moje podbrzusze codziennie to masakra. Też spisuje ten cykl na straty ale jak nawet tutaj dziewczyny pisały dopóki nie ma okresu to jest nadzieja ❤️NowaG wrote:Ja z moim staram się rozmawiać cały czas.
Szczególnie, że nie tylko ja mam problemy ale i on. Odliczam dni do swoich badań. Ale znów okresu nie przewidzę , bo mi się ruchome dni zrobiły. Jak wypadnie w majowy weekend, gdzie punkty nie pobierają krwi pozostaje czekanie do następnego cyklu. I nawet takimi pierdółkami się przejmujemy.
A czuję się jak na okres właśnie dziś.Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Rozumiem Cię bo mam tak samo jutro niby termin spodziewanej @ a od dwóch dni czuje brzuch okresowo i cycki mnie rwą jak nie wiem.. no i biegam do łazienki co chwilę bo myślę że to okres 😬NowaG wrote:Ja z moim staram się rozmawiać cały czas.
A czuję się jak na okres właśnie dziś.