Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:Nie zawsze przy ciąży musza być cały czas objawy wiec uszy do góry ! Niektóre kobiety wgl nie czuja nic a kreseczki się pojawiają 😊
Który to dc ? -
Madeline wrote:Dziewczyny,bardzo mi miło, że pomimo braku ⏸️ u Was, chce Wam się słuchać o przyrastajacej becie. Mam nadzieję,że taką informację będę mogła dziś zostawić. Boję się od wieczora,bo jakoś przestałam czuć jakiekolwiek objawy... Ale tempka się utrzymuje,także może to po prostu taki etap.
Madeline , NowaG lubią tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Ropuszka wrote:Dzięki dziewczyny ☺️ jestem pozytywnie nastawiona jakoś dziwnie nie wiem czemu 😅
NowaG lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Przecież to przyjemnie posłuchać że u kogoś kto walczył w końcu się udało a mimo to zostaje tutaj z nami i też wspiera ❤️😍
-
Jednak trzeba trafić na dobry wątek gdzie są dziewczyny które naprawdę chcą wzajemnego zrozumienia i wsparcia☺️
Ja właśnie dostałam telefon od brata,że u niego już po porodzie i ma syna całego i zdrowego. Aż łzy w oczach stanęły słysząc jego wzruszenie. W sumie się nie dziwię. 9 lat starań,5 poronień,4 invitro i dopiero te 4 im się udało
A ja zostałam ciocią 2 raz bo u drugiego brata już jest też od 4 miesięcy bobas a cieszę się jakbym to ja urodziła 😂❤️ mam chociaż na kogo przelewać swoją miłość poza partnerem oczywiście 😂Madeline , NowaG lubią tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Jednak trzeba trafić na dobry wątek gdzie są dziewczyny które naprawdę chcą wzajemnego zrozumienia i wsparcia☺️
Ja właśnie dostałam telefon od brata,że u niego już po porodzie i ma syna całego i zdrowego. Aż łzy w oczach stanęły słysząc jego wzruszenie. W sumie się nie dziwię. 9 lat starań,5 poronień,4 invitro i dopiero te 4 im się udało
A ja zostałam ciocią 2 raz bo u drugiego brata już jest też od 4 miesięcy bobas a cieszę się jakbym to ja urodziła 😂❤️ mam chociaż na kogo przelewać swoją miłość poza partnerem oczywiście 😂
Już niedługo i będziesz mieć swoje zobaczysz -
Evvee27 wrote:Ooo gratulacje dla brata , ciężka drogę przeszli 🥺
Już niedługo i będziesz mieć swoje zobaczysz
Ale najważniejsze że mają swoje szczęście już w ramionach a ja czekam już na swoje ❤️👶 no i na dobre wieści od was a później to już tylko na zdjęcia USG od was żeby widzieć jak bobas tam sobie rośnie 😁Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Jednak trzeba trafić na dobry wątek gdzie są dziewczyny które naprawdę chcą wzajemnego zrozumienia i wsparcia☺️
A ja zostałam ciocią 2 raz bo u drugiego brata już jest też od 4 miesięcy bobas a cieszę się jakbym to ja urodziła 😂❤️ mam chociaż na kogo przelewać swoją miłość poza partnerem oczywiście 😂 -
Madeline wrote:Cudownie! To gratulacje dla brata! Możesz się wprawić w dzidziusiowym know-how przy nich i będziesz mieć temat na świeżo dla siebie! 🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2023, 15:00
Madeline lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Doświadczenie to ja już mam bo akurat nie jednym bobasem się już zajmowałam w rodzinie bo trochę ich było a z resztą pracowałam przez 1,5 roku w żłobku 😁❤️ także pieluchy,karmienie,kolki czy ząbkowanie to już też znam 😂
-
Madeline wrote:Ooo, to aż ciekawe, że Ci się nadal chce!🤣
A co do twojej bety to cudowna wiadomość😍 pięknie niech teraz przyrasta i czekamy na dalsze dobre wiadomościOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:No mój mąż bardzo dużo rozkminia i myśli i się przejmuje. Ale nauczyliśmy się ze sobą rozmawiać i każda jedna rzecz która go niepokoi jest wyjaśniana , zrozumieliśmy ze jednak musimy być również najlepszymi przyjaciółmi
I to jest mega fajne ! Naprawdę musicie same wpłynąć na mężów by stali się wylewni 😊
Szczególnie, że nie tylko ja mam problemy ale i on. Odliczam dni do swoich badań. Ale znów okresu nie przewidzę , bo mi się ruchome dni zrobiły. Jak wypadnie w majowy weekend, gdzie punkty nie pobierają krwi pozostaje czekanie do następnego cyklu. I nawet takimi pierdółkami się przejmujemy.
Bo jakoś nie liczę, że uda mi się zajść w maju
Ten cykl też stracony. Powinnam dostać @ 1 maja...
A czuję się jak na okres właśnie dziś. -
NowaG wrote:Ja z moim staram się rozmawiać cały czas.
Szczególnie, że nie tylko ja mam problemy ale i on. Odliczam dni do swoich badań. Ale znów okresu nie przewidzę , bo mi się ruchome dni zrobiły. Jak wypadnie w majowy weekend, gdzie punkty nie pobierają krwi pozostaje czekanie do następnego cyklu. I nawet takimi pierdółkami się przejmujemy.
A czuję się jak na okres właśnie dziś.Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
NowaG wrote:Ja z moim staram się rozmawiać cały czas.
A czuję się jak na okres właśnie dziś.