Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ☺️ jestem pozytywnie nastawiona jakoś dziwnie nie wiem czemu 😅

Madeline lubi tę wiadomość

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Dzięki dziewczyny ☺️ jestem pozytywnie nastawiona jakoś dziwnie nie wiem czemu 😅
    Tak powinno byc!

Ropuszka lubi tę wiadomość

• Madeline Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Nie zawsze przy ciąży musza być cały czas objawy wiec uszy do góry ! Niektóre kobiety wgl nie czuja nic a kreseczki się pojawiają 😊
    Który to dc ?
    27dc, czyli 1 dzień po terminie,bo ja mam ,cykle 26. :)

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madeline wrote:
    27dc, czyli 1 dzień po terminie,bo ja mam ,cykle 26. :)
    Oooo to pięknie ! Czekam na wieści w takim razie ❤️

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madeline wrote:
    Dziewczyny,bardzo mi miło, że pomimo braku ⏸️ u Was, chce Wam się słuchać o przyrastajacej becie. Mam nadzieję,że taką informację będę mogła dziś zostawić. Boję się od wieczora,bo jakoś przestałam czuć jakiekolwiek objawy... Ale tempka się utrzymuje,także może to po prostu taki etap.
    Przecież to przyjemnie posłuchać że u kogoś kto walczył w końcu się udało a mimo to zostaje tutaj z nami i też wspiera ❤️😍

Madeline , NowaG lubią tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    My jesteśmy razem z tobą także czekamy na wieści od ciebie 😁

NowaG lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Przecież to przyjemnie posłuchać że u kogoś kto walczył w końcu się udało a mimo to zostaje tutaj z nami i też wspiera ❤️😍
    No ja wgl myślałam ze się tu nie odnajdę bo na innych wątkach tak raczej mało kto wykazywał zainteresowanie

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak trzeba trafić na dobry wątek gdzie są dziewczyny które naprawdę chcą wzajemnego zrozumienia i wsparcia☺️

Ja właśnie dostałam telefon od brata,że u niego już po porodzie i ma syna całego i zdrowego. Aż łzy w oczach stanęły słysząc jego wzruszenie. W sumie się nie dziwię. 9 lat starań,5 poronień,4 invitro i dopiero te 4 im się udało
    A ja zostałam ciocią 2 raz bo u drugiego brata już jest też od 4 miesięcy bobas a cieszę się jakbym to ja urodziła 😂❤️ mam chociaż na kogo przelewać swoją miłość poza partnerem oczywiście 😂

Madeline , NowaG lubią tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Jednak trzeba trafić na dobry wątek gdzie są dziewczyny które naprawdę chcą wzajemnego zrozumienia i wsparcia☺️

Ja właśnie dostałam telefon od brata,że u niego już po porodzie i ma syna całego i zdrowego. Aż łzy w oczach stanęły słysząc jego wzruszenie. W sumie się nie dziwię. 9 lat starań,5 poronień,4 invitro i dopiero te 4 im się udało
    A ja zostałam ciocią 2 raz bo u drugiego brata już jest też od 4 miesięcy bobas a cieszę się jakbym to ja urodziła 😂❤️ mam chociaż na kogo przelewać swoją miłość poza partnerem oczywiście 😂
    Ooo gratulacje dla brata , ciężka drogę przeszli 🥺
    Już niedługo i będziesz mieć swoje zobaczysz

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Ooo gratulacje dla brata , ciężka drogę przeszli 🥺
    Już niedługo i będziesz mieć swoje zobaczysz
    Bardzo długą, stracili dobre 3 lata nim trafili na naprawdę dobrego lekarza
    Ale najważniejsze że mają swoje szczęście już w ramionach a ja czekam już na swoje ❤️👶 no i na dobre wieści od was a później to już tylko na zdjęcia USG od was żeby widzieć jak bobas tam sobie rośnie 😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Madeline Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:

Cudownie! To gratulacje dla brata! Możesz się wprawić w dzidziusiowym know-how przy nich :) i będziesz mieć temat na świeżo dla siebie! 🤩

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madeline wrote:
    Cudownie! To gratulacje dla brata! Możesz się wprawić w dzidziusiowym know-how przy nich :) i będziesz mieć temat na świeżo dla siebie! 🤩
    Doświadczenie to ja już mam bo akurat nie jednym bobasem się już zajmowałam w rodzinie bo trochę ich było a z resztą pracowałam przez 1,5 roku w żłobku 😁❤️ także pieluchy,karmienie,kolki czy ząbkowanie to już też znam 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2023, 15:00

Madeline lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Madeline Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Doświadczenie to ja już mam bo akurat nie jednym bobasem się już zajmowałam w rodzinie bo trochę ich było a z resztą pracowałam przez 1,5 roku w żłobku 😁❤️ także pieluchy,karmienie,kolki czy ząbkowanie to już też znam 😂
    Ooo, to aż ciekawe, że Ci się nadal chce!🤣

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
  • Madeline Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki bety !!!! Przyrost 230%

Beta HCG: 546,29 mIU/ml ! 🤩

Ropuszka, Agata98 lubią tę wiadomość

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
  • Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madeline to pięknie ! 😍😍

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madeline wrote:
    Ooo, to aż ciekawe, że Ci się nadal chce!🤣
    Oj chce mi się bo ja uwielbiam dzieci i te malutkie i te większe ❤️😁

A co do twojej bety to cudowna wiadomość😍 pięknie niech teraz przyrasta i czekamy na dalsze dobre wiadomości

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• NowaG Koleżanka

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    No mój mąż bardzo dużo rozkminia i myśli i się przejmuje. Ale nauczyliśmy się ze sobą rozmawiać i każda jedna rzecz która go niepokoi jest wyjaśniana , zrozumieliśmy ze jednak musimy być również najlepszymi przyjaciółmi
    I to jest mega fajne ! Naprawdę musicie same wpłynąć na mężów by stali się wylewni 😊
    Ja z moim staram się rozmawiać cały czas.
    Szczególnie, że nie tylko ja mam problemy ale i on. Odliczam dni do swoich badań. Ale znów okresu nie przewidzę , bo mi się ruchome dni zrobiły. Jak wypadnie w majowy weekend, gdzie punkty nie pobierają krwi pozostaje czekanie do następnego cyklu. I nawet takimi pierdółkami się przejmujemy.
    Bo jakoś nie liczę, że uda mi się zajść w maju

Ten cykl też stracony. Powinnam dostać @ 1 maja...
    A czuję się jak na okres właśnie dziś.

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madeline wrote:
    Mam wyniki bety !!!! Przyrost 230%

Beta HCG: 546,29 mIU/ml ! 🤩
    Boże wspaniałe wieści !!!!!!
    Gratuluje 🥹🥹🥹

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaG wrote:
    Szczególnie, że nie tylko ja mam problemy ale i on. Odliczam dni do swoich badań. Ale znów okresu nie przewidzę , bo mi się ruchome dni zrobiły. Jak wypadnie w majowy weekend, gdzie punkty nie pobierają krwi pozostaje czekanie do następnego cyklu. I nawet takimi pierdółkami się przejmujemy.

Czytałam już na nie jednym forum a nawet tutaj,że wielu dziewczynom zdawało się że okres je dopadnie bo miały objawy jak podczas klasycznego PMS a później testowały a tam ładne krechy na teście. Ja mam dostać @ 2 maja a już po owulacji zaczęłam się czuć jak na okres zwłaszcza moje podbrzusze codziennie to masakra. Też spisuje ten cykl na straty ale jak nawet tutaj dziewczyny pisały dopóki nie ma okresu to jest nadzieja ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaG wrote:

Rozumiem Cię bo mam tak samo jutro niby termin spodziewanej @ a od dwóch dni czuje brzuch okresowo i cycki mnie rwą jak nie wiem.. no i biegam do łazienki co chwilę bo myślę że to okres 😬

‹‹ 98 99 100 101 102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ