Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:No to to już by był niezły żarcik ze mnie 😄
Aczkolwiek w takie cuda to nie wierze , mąż mi każe testy robić 😂
Ahhh Ci męzowie jak wczoraj moje beta przyszła to patrzył 3 razy czy się może nie pomylili i powtarzał ale jak to przecież lekarz powiedział że to na pewno ten cykl 😅
No to jak mąż każe to rób a moze jednak na betę pojedziesz ? -
Ropuszka wrote:Ahhh Ci męzowie jak wczoraj moje beta przyszła to patrzył 3 razy czy się może nie pomylili i powtarzał ale jak to przecież lekarz powiedział że to na pewno ten cykl 😅
No to jak mąż każe to rób a moze jednak na betę pojedziesz ?
Nie ma sensu bety robić -
Ja na twoim miejscu jednak bym tak bardziej na betę się przygotowała niż na ten okres skoro nadal nie przyszedł 😁
Ropuszka lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Dziewczyny a mnie naszła taka refleksja że jak najpóźniej zagnieżdżanie wychodzi w 12dpo to może jednak dopiero wczoraj właśnie zaczęło się więc może jednak malutka iskierka nadziei jest dla mnie ☺️ bo dopiero od wczoraj południa mega mnie ciągną piersi tak jakby rozpieranie... A wcześniej tego nie zaobserwowałam 🧐
-
Ropuszka wrote:Dziewczyny a mnie naszła taka refleksja że jak najpóźniej zagnieżdżanie wychodzi w 12dpo to może jednak dopiero wczoraj właśnie zaczęło się więc może jednak malutka iskierka nadziei jest dla mnie ☺️ bo dopiero od wczoraj południa mega mnie ciągną piersi tak jakby rozpieranie... A wcześniej tego nie zaobserwowałam 🧐Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Ja z kolei mam spokój dzisiaj od swojego bólu podbrzusza. Nospe brałam rano i spokój co mnie cieszy bo wystarczy że dzisiaj jestem jakaś wiecznie głodna. Zawsze tak mam gdy się nie wyśpię to od lodówki mogę nie odchodzić 😂
Ale i tak ciągle myślę że okresu dostałam a to po prostu tyle śluzu mam
Mój chłop oczywiście się cieszy że skoro nie boli już mnie tak te podbrzusze to może jednak okres mnie ominie ale studze jego emocje mówiąc mu że do okresu w zasadzie mam jeszcze tydzień i wszystko może się zdarzyćOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Wszystko możliwe. Gdzieś już też widziałam post że test wychodził jednej z dziewczyn 16dpo więc też późno także dopóki nie masz okresu to masz szansę że jednak zobaczysz swoje wymarzone ⏸️
Może zagnieżdża się kropek dlatego tak boli 😆Agata98, Avonid lubią tę wiadomość
-
Ropuszka wrote:Jutro idę na betę zobaczymy w którą stronę pójdzie...
Może zagnieżdża się kropek dlatego tak boli 😆Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Myślę że nieważne jest to czy któraś zaczyna starania czy jest już weteranką. Myślę że tak czy inaczej każda z nas przeżywa białe testy chociaż marzą jej się dwie piękne kreski.
Brak wsparcia powoduje że człowiek jeszcze bardziej się stresować zaczyna a jak wiadomo stres blokuje wszystko i nawet starania idą ciężko.
Co do zachowania twoich rodziców to bardzo nie ładnie. Potraktowali cię jak intruza a przecież jesteś ich córką. Przykre to wszystko ale dobrze że masz męża który nawet mimo odległości potrafi być dużym wsparciem
A i na forum jak widać można liczyć na dobre słowo od dziewczyn❤️ każda trzyma za siebie nawzajem kciuki i się przejmuje jak kimś bardzo bliskim
Czytam te wszystkie komentarze od czasu mojej nieobecności kilka dni i naszła mnie taka refleksja, że wsparcie psychiczne to jest dużo. Szczególnie męża czy partnera. Przyjaciółka nie wejdzie w psychikę danej osoby. To mój kolejny cykl starań i nic. Dziś 25 dc i nie nastawiam się, żeby coś było... czasem przykro, że nie udaje się, bo nie tylko ja mam problemy, ale i mąż. Kobieta pogada z przyjaciółką, na forum. A facet? Nie jest tak wylewny -
NowaG wrote:Czytam te wszystkie komentarze od czasu mojej nieobecności kilka dni i naszła mnie taka refleksja, że wsparcie psychiczne to jest dużo. Szczególnie męża czy partnera. Przyjaciółka nie wejdzie w psychikę danej osoby. To mój kolejny cykl starań i nic. Dziś 25 dc i nie nastawiam się, żeby coś było... czasem przykro, że nie udaje się, bo nie tylko ja mam problemy, ale i mąż. Kobieta pogada z przyjaciółką, na forum. A facet? Nie jest tak wylewny
Na szczęście póki co mój facet rozmawia otwarcie nie tylko ze mną ale też ze swoimi rodzicami dzięki temu nie słucham co święta czy w urodziny że życzą mi abym szybko zaszła w ciążę bo chcą już wnuki bawićOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Wszystko możliwe. Gdzieś już też widziałam post że test wychodził jednej z dziewczyn 16dpo więc też późno także dopóki nie masz okresu to masz szansę że jednak zobaczysz swoje wymarzone ⏸️
-
NowaG wrote:Czytam te wszystkie komentarze od czasu mojej nieobecności kilka dni i naszła mnie taka refleksja, że wsparcie psychiczne to jest dużo. Szczególnie męża czy partnera. Przyjaciółka nie wejdzie w psychikę danej osoby. To mój kolejny cykl starań i nic. Dziś 25 dc i nie nastawiam się, żeby coś było... czasem przykro, że nie udaje się, bo nie tylko ja mam problemy, ale i mąż. Kobieta pogada z przyjaciółką, na forum. A facet? Nie jest tak wylewny
No mój mąż bardzo dużo rozkminia i myśli i się przejmuje. Ale nauczyliśmy się ze sobą rozmawiać i każda jedna rzecz która go niepokoi jest wyjaśniana , zrozumieliśmy ze jednak musimy być również najlepszymi przyjaciółmi
I to jest mega fajne ! Naprawdę musicie same wpłynąć na mężów by stali się wylewni 😊 -
Evvee27 wrote:Ja mam dziś 29dc i test biały, okres nie ma a jak się „zbadam” głębiej to mam jakby delikatnie zabarwiony śluz krwią 😩Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:Nie nakręcaj mnie 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️