X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2023, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    No ale pomysl - brzmi to obiecująco, bóle menstruacyjne + popęd na sikanie :)
    Ha ha to już chyba ze stresu tak chodzę bo boje się że mnie okres zaleje na szkoleniu 😂 dobrze że pokój sama mam to mogę sobie na spokojnie zatestowac rano o ile dam radę zasnąć przez te bóle

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2023, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ha ha to już chyba ze stresu tak chodzę bo boje się że mnie okres zaleje na szkoleniu 😂 dobrze że pokój sama mam to mogę sobie na spokojnie zatestowac rano o ile dam radę zasnąć przez te bóle
    Bierz paracetamol , można go w ciąży brać tez i nospe 😊
    Jak coś to śmiało pisz !

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2023, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nospe właśnie biorę bo póki co chyba działa najlepiej. Rano dam znać co i jak aczkolwiek na nic się nie nastawiam. Postaram się chociaż podrzemać

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2023, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Nospe właśnie biorę bo póki co chyba działa najlepiej. Rano dam znać co i jak aczkolwiek na nic się nie nastawiam. Postaram się chociaż podrzemać
    Zamknij oczka i nie myśl o bólu, tez mnie boli okropnie właśnie

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja również od owulacji cały czas ból w podbrzuszu dlatego miałam nadzieję że to jednak będzie to 😔 mam nadzieję że u Ciebie będzie zwiastować coś dobrego ! ☺️
    A co do pracy w szpitalu to byłam opiekunem medycznym ☺️

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rano testowałam ale tak jak mówiłam będzie biel bo jednak okres dopiero za tydzień. Test czułości 25 chociaż wiem że nawet jakby był 10 to i tak by była biel 😁 bóle mimo leków dalej się utrzymują więc czekam na okres 😁 i kolejny cykl przede mną, majówka się zbliża mam dłuższy urlop,będzie grill dużo luzu to może i wtedy się uda ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ja rano testowałam ale tak jak mówiłam będzie biel bo jednak okres dopiero za tydzień. Test czułości 25 chociaż wiem że nawet jakby był 10 to i tak by była biel 😁 bóle mimo leków dalej się utrzymują więc czekam na okres 😁 i kolejny cykl przede mną, majówka się zbliża mam dłuższy urlop,będzie grill dużo luzu to może i wtedy się uda ❤️
    A ja dalej okresu nie mam 😳

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata to jeszcze trochę czasu masz na testowanie przecież
    Evvee no to kurde chyba dobrze !

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    A ja dalej okresu nie mam 😳
    To czekamy na dobre wieści. Może tam już sobie ktoś postanowił zamieszkać i okresu nie będzie ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Agata to jeszcze trochę czasu masz na testowanie przecież
    Evvee no to kurde chyba dobrze !
    Mam, ale zatestowałam ze względu na to że mam teleporade z rodzinnym lekarzem i w razie jakiś leków to wolałam wiedzieć. W pierwszej ciąży już 8dpo mi wyszła kreseczka na teście

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Mam, ale zatestowałam ze względu na to że mam teleporade z rodzinnym lekarzem i w razie jakiś leków to wolałam wiedzieć. W pierwszej ciąży już 8dpo mi wyszła kreseczka na teście

No mi w pierwszej ciąży dopiero 11 TC 😅😅 ale wtedy bety nie było w modzie 😅

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    No to jest plus że idzie się na badanie i tam wątpliwości już nie ma

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    To czekamy na dobre wieści. Może tam już sobie ktoś postanowił zamieszkać i okresu nie będzie ❤️
    Wątpię, testy negatywne do tej pory 🥺

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Ja tez jakoś w pierwszej ciąży prawie dwa tyg po terminie okresu 😄😄

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Wątpię, testy negatywne do tej pory 🥺
    Wiesz teraz negatywne ale może jutro czy pojutrxe pojawi się kreseczka z resztą pisałaś też wyżej że w pierwszej ciąży ci późno wyszedł test bo dwa tygodnie po terminie więc teraz też tak może być i ja trzymam kciuki żeby tak było ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Wiesz teraz negatywne ale może jutro czy pojutrxe pojawi się kreseczka z resztą pisałaś też wyżej że w pierwszej ciąży ci późno wyszedł test bo dwa tygodnie po terminie więc teraz też tak może być i ja trzymam kciuki żeby tak było ❤️
    No w pierwszej ciąży niw dopuszczalam myśli o ciąży nawet hahah 😂
    Chciałabym by tak było 🤞🏻

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee a wiesz dokładnie kiedy była owulacja ?

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Evvee a wiesz dokładnie kiedy była owulacja ?
    Właśnie pewności nie mam , miałam dziwna owulacje w tym msc

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz może też ci okruszek zrobi miłą niespodziankę a póki co się nie ujawnia na teście 😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Teraz może też ci okruszek zrobi miłą niespodziankę a póki co się nie ujawnia na teście 😁
    Byłby taki wymodlony 😄

Agata98 lubi tę wiadomość

‹‹ 95 96 97 98 99 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ