Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:No ale pomysl - brzmi to obiecująco, bóle menstruacyjne + popęd na sikanieOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Ha ha to już chyba ze stresu tak chodzę bo boje się że mnie okres zaleje na szkoleniu 😂 dobrze że pokój sama mam to mogę sobie na spokojnie zatestowac rano o ile dam radę zasnąć przez te bóle
Jak coś to śmiało pisz ! -
Nospe właśnie biorę bo póki co chyba działa najlepiej. Rano dam znać co i jak aczkolwiek na nic się nie nastawiam. Postaram się chociaż podrzemaćOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Ja rano testowałam ale tak jak mówiłam będzie biel bo jednak okres dopiero za tydzień. Test czułości 25 chociaż wiem że nawet jakby był 10 to i tak by była biel 😁 bóle mimo leków dalej się utrzymują więc czekam na okres 😁 i kolejny cykl przede mną, majówka się zbliża mam dłuższy urlop,będzie grill dużo luzu to może i wtedy się uda ❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja rano testowałam ale tak jak mówiłam będzie biel bo jednak okres dopiero za tydzień. Test czułości 25 chociaż wiem że nawet jakby był 10 to i tak by była biel 😁 bóle mimo leków dalej się utrzymują więc czekam na okres 😁 i kolejny cykl przede mną, majówka się zbliża mam dłuższy urlop,będzie grill dużo luzu to może i wtedy się uda ❤️
-
Evvee27 wrote:A ja dalej okresu nie mam 😳Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Ropuszka wrote:Agata to jeszcze trochę czasu masz na testowanie przecież
Evvee no to kurde chyba dobrze !Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Mam, ale zatestowałam ze względu na to że mam teleporade z rodzinnym lekarzem i w razie jakiś leków to wolałam wiedzieć. W pierwszej ciąży już 8dpo mi wyszła kreseczka na teście
No mi w pierwszej ciąży dopiero 11 TC 😅😅 ale wtedy bety nie było w modzie 😅 -
Ropuszka wrote:No mi w pierwszej ciąży dopiero 11 TC 😅😅 ale wtedy bety nie było w modzie 😅Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:Wątpię, testy negatywne do tej pory 🥺Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Wiesz teraz negatywne ale może jutro czy pojutrxe pojawi się kreseczka z resztą pisałaś też wyżej że w pierwszej ciąży ci późno wyszedł test bo dwa tygodnie po terminie więc teraz też tak może być i ja trzymam kciuki żeby tak było ❤️
Chciałabym by tak było 🤞🏻 -
Teraz może też ci okruszek zrobi miłą niespodziankę a póki co się nie ujawnia na teście 😁Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️