Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ja po prostu nie chcę żebyś już się poddała. Stres nie jest naszym sprzymierzeńcem
    Ja się szybko poddaje zawsze 😄

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Ja się szybko poddaje zawsze 😄
    Ja na początku też w sumie tak miałam więc jestem w stanie cię zrozumieć 😁 a teraz wspieram każdą starającą się by szybko się nie poddawała. Już nie jedna dziewczyna tu pisała że dopóki nie ma okresu to są nadzieje❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ja na początku też w sumie tak miałam więc jestem w stanie cię zrozumieć 😁 a teraz wspieram każdą starającą się by szybko się nie poddawała. Już nie jedna dziewczyna tu pisała że dopóki nie ma okresu to są nadzieje❤️
    Nie ma co, ja czuje ze okres nie chce robić sobie nadzieji bo już dziś miałam dola

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2023, 21:26

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Nie ma co, ja czuje ze okres nie chce robić sobie nadzieji bo już dziś miałam dola
    Przykro mi bardzo 🥺 mam nadzieję że na dzień matki będziesz miała małe święto ⏸️🤰
    Ja już się nastawiłam że maj to kolejny miesiąc starań
    Ale wiem jedno... Tutaj czuje się już jak wśród rodziny. Wsparcie z każdej strony 😁

Madeline lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Madeline Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Ja bym dla świętego spokoju testowała jeszcze z porannego moczu,ale tak solidnie z kubka nawet jak masz strumieniowe i trzymać ,aż przez cały pasem przeleci i zamieszać (szepcząc zaklęcia 🤗) a jak cień wyjdzie,to na betę, może się okaże że niziutka i testy nie łapią. Więcej Ci powie niż to wyczekiwanie :)
    Ale też nie chcę Cię nakręcać, wydaje mi się po prostue ta niepewność Cię rozdziera,i wolisz najgorszą wiadomość niż żadną. I...jeśli to jednak nie ten cykl,to może potrzebujesz się uspokoić, zażyć ruchu,żeby móc z malłpą na pokładzie zacząć od nowa.

Trzymam za Ciebie nieustannie kciuki,jesteś w moich myślach 🤞🍀🍀🍀

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
  • Madeline Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Przykro mi bardzo 🥺 mam nadzieję że na dzień matki będziesz miała małe święto ⏸️🤰
    Ja już się nastawiłam że maj to kolejny miesiąc starań
    Ale wiem jedno... Tutaj czuje się już jak wśród rodziny. Wsparcie z każdej strony 😁

Jak się trafi na sympatyczny wątek,to zgadzam się,że tak jest 🤗🤗🤗 ściskam Was kochane,jak nie teraz to z nadzieją we wiosnę, bociany dopiero przylatują 🥬🤞🤞🤞

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madeline wrote:
    Ja bym dla świętego spokoju testowała jeszcze z porannego moczu,ale tak solidnie z kubka nawet jak masz strumieniowe i trzymać ,aż przez cały pasem przeleci i zamieszać (szepcząc zaklęcia 🤗) a jak cień wyjdzie,to na betę, może się okaże że niziutka i testy nie łapią. Więcej Ci powie niż to wyczekiwanie :)
    Ale też nie chcę Cię nakręcać, wydaje mi się po prostue ta niepewność Cię rozdziera,i wolisz najgorszą wiadomość niż żadną. I...jeśli to jednak nie ten cykl,to może potrzebujesz się uspokoić, zażyć ruchu,żeby móc z malłpą na pokładzie zacząć od nowa.

Trzymam za Ciebie nieustannie kciuki,jesteś w moich myślach 🤞🍀🍀🍀

Właśnie nie mam już testów 🥹

Dziękuje dziewczyny za wsparcie bardzo !

Pójdę na betę jak coś ale póki co obstaje ze nic z tego żeby nie robić sobie nadzieji 😊

Ale za was wszystkie trzymam mocno kciuki 🥰🥰

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madeline wrote:
    Jak się trafi na sympatyczny wątek,to zgadzam się,że tak jest 🤗🤗🤗 ściskam Was kochane,jak nie teraz to z nadzieją we wiosnę, bociany dopiero przylatują 🥬🤞🤞🤞
    No różnie dziewczyny tu podchodzą do „nowych” 😅

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się też nie poddaje,jak nie teraz to przyszły miesiąc 😁
    A tobie Madeline gratuluję z całego serca i oby teraz okruszek tam rósł sobie spokojnie przez kolejne 9 miesięcy ❤️ jeszcze trochę i usłyszysz serduszko 😍

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wyślij do nas madeline wiruski ciążowe 🤫😘

Kochane moje przyszła małpa .. krwotok 🥴

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee nowy cykl nowa nadzieja ☺️ ważne że już wiesz na czym stoisz i możecie na nowo się starać☺️
    A co do wylewności mężczyzn to się zgadzam my mamy łatwiej niż oni niestety...
    Ale ja się cieszę że trafiłam na grupę bo dzięki niej chyba mniej przeżywam to wszystko bo mogę właśnie wylać swoje żale... Czy zapytać nawet o coś...

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Tak wyślij do nas madeline wiruski ciążowe 🤫😘

Kochane moje przyszła małpa .. krwotok 🥴
    Przykro mi że jednak zawitała 😔
    W takim razie może czeka cię piękny prezent na dzień mamy ⏸️ będę trzymać kciuki by tak było

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Przykro mi że jednak zawitała 😔
    W takim razie może czeka cię piękny prezent na dzień mamy ⏸️ będę trzymać kciuki by tak było
    Mam nadzieje ze ten cykl się do mnie uśmiechnie , zdaje sobie sprawę ze anemia bardzo dużo przeszkodziła w tym miesiącu

Ropuszka No dobrze mieć kogoś nawet obcego gdzie można troszkę ponarzekać czy się nawet pośmiać z głupot

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grunt to nie poddawać się. Moja siostra zawsze mi powtarza że powinnam sobie powtarzać że wszystko jest dobrze ,że mam wspaniała rodzine,prace. Bo jak będziemy się dołować to nic z tego nie wyjdzie ☺️

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Grunt to nie poddawać się. Moja siostra zawsze mi powtarza że powinnam sobie powtarzać że wszystko jest dobrze ,że mam wspaniała rodzine,prace. Bo jak będziemy się dołować to nic z tego nie wyjdzie ☺️
    Oczywiście , staram się już nie myśleć 😃

A Ty jak tam na dzisiaj ?
    Nowy dzień nowe nadzieje 😁

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Mam nadzieje ze ten cykl się do mnie uśmiechnie , zdaje sobie sprawę ze anemia bardzo dużo przeszkodziła w tym miesiącu

Ropuszka No dobrze mieć kogoś nawet obcego gdzie można troszkę ponarzekać czy się nawet pośmiać z głupot
    Będę trzymać kciuki i czekać na dobre wieści ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Madeline Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,bardzo mi miło, że pomimo braku ⏸️ u Was, chce Wam się słuchać o przyrastajacej becie. Mam nadzieję,że taką informację będę mogła dziś zostawić. Boję się od wieczora,bo jakoś przestałam czuć jakiekolwiek objawy... Ale tempka się utrzymuje,także może to po prostu taki etap.

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madeline wrote:
    Dziewczyny,bardzo mi miło, że pomimo braku ⏸️ u Was, chce Wam się słuchać o przyrastajacej becie. Mam nadzieję,że taką informację będę mogła dziś zostawić. Boję się od wieczora,bo jakoś przestałam czuć jakiekolwiek objawy... Ale tempka się utrzymuje,także może to po prostu taki etap.
    Nie zawsze przy ciąży musza być cały czas objawy wiec uszy do góry ! Niektóre kobiety wgl nie czuja nic a kreseczki się pojawiają 😊
    Który to dc ?

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś zalało kremowym śluzem więc się znów napaliłam no i temperatura nie spadła ☺️ idę właśnie na betę no coś okaże się wszystko wieczorem ☺️

Madeline , Agata98 lubią tę wiadomość

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    U mnie dziś zalało kremowym śluzem więc się znów napaliłam no i temperatura nie spadła ☺️ idę właśnie na betę no coś okaże się wszystko wieczorem ☺️
    Trzymam mocno kciuki 🥹🤞🏻

‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ