Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:Ja się szybko poddaje zawsze 😄Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Ja na początku też w sumie tak miałam więc jestem w stanie cię zrozumieć 😁 a teraz wspieram każdą starającą się by szybko się nie poddawała. Już nie jedna dziewczyna tu pisała że dopóki nie ma okresu to są nadzieje❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2023, 21:26
-
Evvee27 wrote:Nie ma co, ja czuje ze okres nie chce robić sobie nadzieji bo już dziś miałam dola
Ja już się nastawiłam że maj to kolejny miesiąc starań
Ale wiem jedno... Tutaj czuje się już jak wśród rodziny. Wsparcie z każdej strony 😁Madeline lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Nie ma co, ja czuje ze okres nie chce robić sobie nadzieji bo już dziś miałam dola
Ale też nie chcę Cię nakręcać, wydaje mi się po prostue ta niepewność Cię rozdziera,i wolisz najgorszą wiadomość niż żadną. I...jeśli to jednak nie ten cykl,to może potrzebujesz się uspokoić, zażyć ruchu,żeby móc z malłpą na pokładzie zacząć od nowa.
Trzymam za Ciebie nieustannie kciuki,jesteś w moich myślach 🤞🍀🍀🍀 -
Agata98 wrote:Przykro mi bardzo 🥺 mam nadzieję że na dzień matki będziesz miała małe święto ⏸️🤰
Ja już się nastawiłam że maj to kolejny miesiąc starań
Ale wiem jedno... Tutaj czuje się już jak wśród rodziny. Wsparcie z każdej strony 😁
Jak się trafi na sympatyczny wątek,to zgadzam się,że tak jest 🤗🤗🤗 ściskam Was kochane,jak nie teraz to z nadzieją we wiosnę, bociany dopiero przylatują 🥬🤞🤞🤞 -
Madeline wrote:Ja bym dla świętego spokoju testowała jeszcze z porannego moczu,ale tak solidnie z kubka nawet jak masz strumieniowe i trzymać ,aż przez cały pasem przeleci i zamieszać (szepcząc zaklęcia 🤗) a jak cień wyjdzie,to na betę, może się okaże że niziutka i testy nie łapią. Więcej Ci powie niż to wyczekiwanie
Ale też nie chcę Cię nakręcać, wydaje mi się po prostue ta niepewność Cię rozdziera,i wolisz najgorszą wiadomość niż żadną. I...jeśli to jednak nie ten cykl,to może potrzebujesz się uspokoić, zażyć ruchu,żeby móc z malłpą na pokładzie zacząć od nowa.
Trzymam za Ciebie nieustannie kciuki,jesteś w moich myślach 🤞🍀🍀🍀
Właśnie nie mam już testów 🥹
Dziękuje dziewczyny za wsparcie bardzo !
Pójdę na betę jak coś ale póki co obstaje ze nic z tego żeby nie robić sobie nadzieji 😊
Ale za was wszystkie trzymam mocno kciuki 🥰🥰 -
Madeline wrote:Jak się trafi na sympatyczny wątek,to zgadzam się,że tak jest 🤗🤗🤗 ściskam Was kochane,jak nie teraz to z nadzieją we wiosnę, bociany dopiero przylatują 🥬🤞🤞🤞
Madeline lubi tę wiadomość
-
Ja się też nie poddaje,jak nie teraz to przyszły miesiąc 😁
A tobie Madeline gratuluję z całego serca i oby teraz okruszek tam rósł sobie spokojnie przez kolejne 9 miesięcy ❤️ jeszcze trochę i usłyszysz serduszko 😍Madeline lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee nowy cykl nowa nadzieja ☺️ ważne że już wiesz na czym stoisz i możecie na nowo się starać☺️
A co do wylewności mężczyzn to się zgadzam my mamy łatwiej niż oni niestety...
Ale ja się cieszę że trafiłam na grupę bo dzięki niej chyba mniej przeżywam to wszystko bo mogę właśnie wylać swoje żale... Czy zapytać nawet o coś... -
Evvee27 wrote:Tak wyślij do nas madeline wiruski ciążowe 🤫😘
Kochane moje przyszła małpa .. krwotok 🥴
W takim razie może czeka cię piękny prezent na dzień mamy ⏸️ będę trzymać kciuki by tak byłoOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Przykro mi że jednak zawitała 😔
W takim razie może czeka cię piękny prezent na dzień mamy ⏸️ będę trzymać kciuki by tak było
Ropuszka No dobrze mieć kogoś nawet obcego gdzie można troszkę ponarzekać czy się nawet pośmiać z głupot -
Ropuszka wrote:Grunt to nie poddawać się. Moja siostra zawsze mi powtarza że powinnam sobie powtarzać że wszystko jest dobrze ,że mam wspaniała rodzine,prace. Bo jak będziemy się dołować to nic z tego nie wyjdzie ☺️
A Ty jak tam na dzisiaj ?
Nowy dzień nowe nadzieje 😁 -
Evvee27 wrote:Mam nadzieje ze ten cykl się do mnie uśmiechnie , zdaje sobie sprawę ze anemia bardzo dużo przeszkodziła w tym miesiącu
Ropuszka No dobrze mieć kogoś nawet obcego gdzie można troszkę ponarzekać czy się nawet pośmiać z głupotOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Dziewczyny,bardzo mi miło, że pomimo braku ⏸️ u Was, chce Wam się słuchać o przyrastajacej becie. Mam nadzieję,że taką informację będę mogła dziś zostawić. Boję się od wieczora,bo jakoś przestałam czuć jakiekolwiek objawy... Ale tempka się utrzymuje,także może to po prostu taki etap.
-
Madeline wrote:Dziewczyny,bardzo mi miło, że pomimo braku ⏸️ u Was, chce Wam się słuchać o przyrastajacej becie. Mam nadzieję,że taką informację będę mogła dziś zostawić. Boję się od wieczora,bo jakoś przestałam czuć jakiekolwiek objawy... Ale tempka się utrzymuje,także może to po prostu taki etap.
Który to dc ?