Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam na wsi a u mnie pobranie krwi jest tylko w poniedziałki i środy. Więc nawet nie będę miała jak teraz zrobić... Kupię sobie testy i będę patrzeć czy ciemnieją w do lekarza za 2 tygodnie się umowie mam zapas luteiny więc się nie martwię a jakby coś się zaczęło dziać do pojadę na IP i tyle

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesia oby to był ten cykl na prawdę Ci tego życzę ♥️ moja siostra starała się 6 lat i jak się już poddali naturalnie zajsc w ciążę to zaszła 😉 wiem że łatwo sie mówi żeby odpuścić bo mi każdy tak mówił a jednak nie było to dla mnie takie łatwe 😔 więc rozumiem jak musi wam być ciężko gdy po tylu cyklach nic nie wyszło ale w końcu i dla was wyjdzie słoneczko ☺️

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane jak na dzisiaj ?
    Ja mam lekkiego dola od kilku dni wiec się wyłączyłam na chwilkę , ale myślami jesyem tutaj cały czas 😊

• Czesia. Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robienie bety jest tak samo stresujące. A poza tym samo badanie nie jest takie tanie,bo ok 50 zl u mnie. A Wy Ropuszka,dlugo sie staraliście? U nas dwa razy się udało i dwa razy nic z tego :/
    Czasami to zmęczenie materiału, utrata wiary i wtedy właśnie się udaje,ale nie znam nikogo kto by odpuścił,bo i tak się starają :p

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14 cykli w czerwcu poronienie w 7 TC a w listopadzie 5/6 TC .. teraz drugi cykl stymulowany letrazolem od 3do7 DC i luteina od 16 do 26 DC

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no oczywiście że jest stresujące bo trzeba dłużej czekać niż jak się robi test ciążowy ale też beta jest dużo pewniejsza u mnie równe 30 zł kosztuje

• Sheelie Przyjaciółka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam .

Mam pytanie a mianowicie robiłam 10 dpo test ciążowy był negatywny dzisiaj w 12 dpo także zrobiłam też jest negatywny ale wczoraj miałam przeczucie że coś się we mnie zmienia że jestem w ciąży, piersi pobolewaja , podbrzusza czasami też.
    Czy ktoś kiedyś miał takie przeczucia i była w ciąży?

Czy jest sens zrobić jeszcze test po 14 dpo ?
    Śluzu jako tako nie mam , zawsze przed miesiączka miałam sporo lepkiego , a teraz sucho...

Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.

Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
    💪Starania na nowo - od 2023
    🩺Diagnoza : PCOS ❗️
    💊Stymulacja:Luteina,CLO.
    🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
    🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️
  • Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puki nie ma miesiączki oczywiście jest możliwość że miałaś np później owulację więc test jeszcze nie wykrył hormonu ☺️

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Hej kochane jak na dzisiaj ?
    Ja mam lekkiego dola od kilku dni wiec się wyłączyłam na chwilkę , ale myślami jesyem tutaj cały czas 😊
    Czasem warto się wyłączyć i odpocząć w zaciszu ❤️
    Mi zaczynają doskwierać piersi. Jak sprzątać zaczęłam dzisiaj to czuję jak mnie pobolewają, podbrzusze też mi spokoju nie daje ale tabletek nie biorę żadnych. Jutro będę ogarniać zakupy i szykować jedzonko na grilla 😂

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z toalety a na bieliźnie brązowe plamienie także coś czuję że maksymalnie w sobotę będę miała już okres. Nigdy wcześniej mi się nie zdarzały plamienia przed okresem ale biorę jednak hormony i inofem i coś tam mogło się zmienić w tym cyklu ❤️ także w maju działam 😍👶⏸️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Właśnie wróciłam z toalety a na bieliźnie brązowe plamienie także coś czuję że maksymalnie w sobotę będę miała już okres. Nigdy wcześniej mi się nie zdarzały plamienia przed okresem ale biorę jednak hormony i inofem i coś tam mogło się zmienić w tym cyklu ❤️ także w maju działam 😍👶⏸️

Agata ja miałam plamienia zawsze przez niedobór progesteronu może powinnaś porozmawiać o tym wlaśnie z lekarzem.
    A może to plamienie implantacyjne 😉

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Agata ja miałam plamienia zawsze przez niedobór progesteronu może powinnaś porozmawiać o tym wlaśnie z lekarzem.
    A może to plamienie implantacyjne 😉
    Akurat u mnie progesteron jest okej. Mam co miesiąc badania w każdej fazie cyklu i problemu nie było. Myślę że po prostu to okres się ze mną już wita żeby w majówkę mi wolne zrobić 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2023, 13:54

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nic innego Ci nie zostaje jak zobaczyć jak to się rozwinie ☺️ w majówkę odpoczniesz trochę to nie będziesz może też tak myśleć 😉

Agata98 lubi tę wiadomość

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sheelie wrote:
    Cześć wam .

Mam pytanie a mianowicie robiłam 10 dpo test ciążowy był negatywny dzisiaj w 12 dpo także zrobiłam też jest negatywny ale wczoraj miałam przeczucie że coś się we mnie zmienia że jestem w ciąży, piersi pobolewaja , podbrzusza czasami też.
    Czy ktoś kiedyś miał takie przeczucia i była w ciąży?

Czy jest sens zrobić jeszcze test po 14 dpo ?
    Śluzu jako tako nie mam , zawsze przed miesiączka miałam sporo lepkiego , a teraz sucho...
    Poczekaj do 14 dpo :)

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Akurat u mnie progesteron jest okej. Mam co miesiąc badania w każdej fazie cyklu i problemu nie było. Myślę że po prostu to okres się ze mną już wita żeby w majówkę mi wolne zrobić 😂
    A robiłaś test ? Może implantacja kochana 😘

Wy miałyście robione drożności jajowodów albo coś.?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2023, 14:05

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz zastanawiał się nad tym jak by mi się nie udało zajsc przez 3 cykle stymulowane mam nadzieję że już nie bede musiała mieć ☺️ a Ty Evvee miałaś robioną ?

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co nie testuje. Pełen relaks 😁 dzisiaj zajadam się arbuzem,w końcu będę spała w swoim łóżku bo wróciłam z wyjazdu. Co będzie to będzie. Jak nie teraz to następny cykl ❤️👶

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Madeline Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Dziewczyny beta 21,4 😍😍😍
    Cudowna wiadomość!!!!!!!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩 Gratulacje!

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
  • Madeline Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ja sobie zrobiłam totalny luz w głowie już. Za chwilę zaczynam tydzień wolnego i właśnie na śniadaniu delektuje się truskawkami i arbuzem🍓🍉 a w weekend zamierzam wciągnąć karkówkę z grilla i kiełbaskę i chodzą za mną ogórki małosolne 😂
    Pyszny pomysł! Ja już też zajadam mrożone truskawki w koktajlach, czekam na polskie swieżutkie😍
    Odpocznij głową i ciałem, odezwij się,jak coś się rozjaśni u Ciebie z tym cyklem :))

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
  • Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madeline wrote:
    Cudowna wiadomość!!!!!!!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩 Gratulacje!
    Madeline dziękuję ślicznie ♥️♥️♥️♥️
    A Ty jak sie czujesz ?

‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ