Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mieszkam na wsi a u mnie pobranie krwi jest tylko w poniedziałki i środy. Więc nawet nie będę miała jak teraz zrobić... Kupię sobie testy i będę patrzeć czy ciemnieją w do lekarza za 2 tygodnie się umowie mam zapas luteiny więc się nie martwię a jakby coś się zaczęło dziać do pojadę na IP i tyle
-
Czesia oby to był ten cykl na prawdę Ci tego życzę ♥️ moja siostra starała się 6 lat i jak się już poddali naturalnie zajsc w ciążę to zaszła 😉 wiem że łatwo sie mówi żeby odpuścić bo mi każdy tak mówił a jednak nie było to dla mnie takie łatwe 😔 więc rozumiem jak musi wam być ciężko gdy po tylu cyklach nic nie wyszło ale w końcu i dla was wyjdzie słoneczko ☺️
-
Robienie bety jest tak samo stresujące. A poza tym samo badanie nie jest takie tanie,bo ok 50 zl u mnie. A Wy Ropuszka,dlugo sie staraliście? U nas dwa razy się udało i dwa razy nic z tego
Czasami to zmęczenie materiału, utrata wiary i wtedy właśnie się udaje,ale nie znam nikogo kto by odpuścił,bo i tak się starają :p -
Cześć wam .
Mam pytanie a mianowicie robiłam 10 dpo test ciążowy był negatywny dzisiaj w 12 dpo także zrobiłam też jest negatywny ale wczoraj miałam przeczucie że coś się we mnie zmienia że jestem w ciąży, piersi pobolewaja , podbrzusza czasami też.
Czy ktoś kiedyś miał takie przeczucia i była w ciąży?
Czy jest sens zrobić jeszcze test po 14 dpo ?
Śluzu jako tako nie mam , zawsze przed miesiączka miałam sporo lepkiego , a teraz sucho...
Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
💪Starania na nowo - od 2023
🩺Diagnoza : PCOS ❗️
💊Stymulacja:Luteina,CLO.
🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️ -
Evvee27 wrote:Hej kochane jak na dzisiaj ?
Ja mam lekkiego dola od kilku dni wiec się wyłączyłam na chwilkę , ale myślami jesyem tutaj cały czas 😊
Mi zaczynają doskwierać piersi. Jak sprzątać zaczęłam dzisiaj to czuję jak mnie pobolewają, podbrzusze też mi spokoju nie daje ale tabletek nie biorę żadnych. Jutro będę ogarniać zakupy i szykować jedzonko na grilla 😂
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Właśnie wróciłam z toalety a na bieliźnie brązowe plamienie także coś czuję że maksymalnie w sobotę będę miała już okres. Nigdy wcześniej mi się nie zdarzały plamienia przed okresem ale biorę jednak hormony i inofem i coś tam mogło się zmienić w tym cyklu ❤️ także w maju działam 😍👶⏸️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Właśnie wróciłam z toalety a na bieliźnie brązowe plamienie także coś czuję że maksymalnie w sobotę będę miała już okres. Nigdy wcześniej mi się nie zdarzały plamienia przed okresem ale biorę jednak hormony i inofem i coś tam mogło się zmienić w tym cyklu ❤️ także w maju działam 😍👶⏸️
Agata ja miałam plamienia zawsze przez niedobór progesteronu może powinnaś porozmawiać o tym wlaśnie z lekarzem.
A może to plamienie implantacyjne 😉 -
Ropuszka wrote:Agata ja miałam plamienia zawsze przez niedobór progesteronu może powinnaś porozmawiać o tym wlaśnie z lekarzem.
A może to plamienie implantacyjne 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2023, 13:54
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Sheelie wrote:Cześć wam .
Mam pytanie a mianowicie robiłam 10 dpo test ciążowy był negatywny dzisiaj w 12 dpo także zrobiłam też jest negatywny ale wczoraj miałam przeczucie że coś się we mnie zmienia że jestem w ciąży, piersi pobolewaja , podbrzusza czasami też.
Czy ktoś kiedyś miał takie przeczucia i była w ciąży?
Czy jest sens zrobić jeszcze test po 14 dpo ?
Śluzu jako tako nie mam , zawsze przed miesiączka miałam sporo lepkiego , a teraz sucho...
-
Agata98 wrote:Akurat u mnie progesteron jest okej. Mam co miesiąc badania w każdej fazie cyklu i problemu nie było. Myślę że po prostu to okres się ze mną już wita żeby w majówkę mi wolne zrobić 😂
Wy miałyście robione drożności jajowodów albo coś.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2023, 14:05
-
Póki co nie testuje. Pełen relaks 😁 dzisiaj zajadam się arbuzem,w końcu będę spała w swoim łóżku bo wróciłam z wyjazdu. Co będzie to będzie. Jak nie teraz to następny cykl ❤️👶Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja sobie zrobiłam totalny luz w głowie już. Za chwilę zaczynam tydzień wolnego i właśnie na śniadaniu delektuje się truskawkami i arbuzem🍓🍉 a w weekend zamierzam wciągnąć karkówkę z grilla i kiełbaskę i chodzą za mną ogórki małosolne 😂
Odpocznij głową i ciałem, odezwij się,jak coś się rozjaśni u Ciebie z tym cyklem )