Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ropuszka wrote:Agata dobrze że jesteś pozytywnie nastawiona to jest najważniejsze ☺️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Ropuszka wrote:Otóż to kochana otóż to ! Teraz czas na relaksik,drineczek i głową niech trochę ochłonie ☺️
Także jutro drineczek, karkówka i ogórki małosolne 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Ropuszka - przepiękny test ⏸️♥️ Widać pięknie!
Niech teraz tylko się rozkręca 🤞
Agata - kurczę,po tych rzutach gorąca,byłam prawie pewna, że Ci się udało... Nie spotkałam się z tym,by testy owulacyjne oszukiwały,może masz zbyt krótka fazę lutealna i warto ten temat sprawdzić? -
Ropuszka co ja widzę 😍😍 gratulacje! 🍀🍀🍀
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Madeline wrote:Ropuszka - przepiękny test ⏸️♥️ Widać pięknie!
Niech teraz tylko się rozkręca 🤞
Agata - kurczę,po tych rzutach gorąca,byłam prawie pewna, że Ci się udało... Nie spotkałam się z tym,by testy owulacyjne oszukiwały,może masz zbyt krótka fazę lutealna i warto ten temat sprawdzić?
Mówię u mnie progesteron elegancki zawsze. U mnie problem jest bardziej z pierwszą faza cyklu właśnie i ze wzrostem komórek jajowych
Mam nowe leki i wszystko możliwe że w tym miesiącu to poknociło trochę ale mam po majówce wizytę u ginekologa i będę miała monitoring i badania kolejne więc elegancko ❤️ a na szczęście okresu nie czuje, ból ustąpił jak tylko okres się zjawił,czuje się jakaś taka spokojna i pełna energii na nowy miesiąc starań 🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Ropuszka wrote:Dziewczynki dziękuję za gratulacje to bardzo miłe z waszej strony ♥️ jestem niesamowicie podekscytowana ☺️
Karola mam do Ciebie pytanko wymiotowałaś od początku ciąży ? Bo teraz wszyscy mi mówią że skoro wymiotuje to będzie dziewczynka ? -
Agata98 wrote:A ja właśnie dostałam okres 5 dni szybciej. Także testy owulacyjne zawiodły bo wychodzi na to że owu miałam gdy testy były negatywne bo z jedną kreską a jak miałam pozytyw w 17dc to były aż dwie bordowe. Teraz jestem umówioną na monitoring a od majówki będę mogła zacząć starania bo u mnie okres to max 3 dni 😁
Także dziewczynki maj jest nasz ❤️👶 -
Ropuszka wrote:Dziewczynki dziękuję za gratulacje to bardzo miłe z waszej strony ♥️ jestem niesamowicie podekscytowana ☺️
Karola mam do Ciebie pytanko wymiotowałaś od początku ciąży ? Bo teraz wszyscy mi mówią że skoro wymiotuje to będzie dziewczynka ?Ropuszka lubi tę wiadomość
-
Evvee27 wrote:Co tak wcześnie dostałaś ? 😳
Ale póki co to mój okres wygląda tak że mam lekkie krwawienie jak w ostatni dzień,brzuch nie boli a jedyne co mnie męczy to wilczy apetyt na słodycze więc właśnie zamiast odpoczywać po całym dniu to będę robić babeczki oczywiście w wersji dla cukrzyków 😁
Nastawiłam się już na maj pozytywnie,przez majówkę odświeżę głowę i liczę że na dzień mamy zobaczę ⏸️Madeline lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Nie no ja wiem że to okres. Mało kiedy mnie brzuch boli podczas a że krwawienie bardziej skąpe to jakoś mi to nie przeszkadza 😁
Żyje już myślą że może na dzień mamy zobacze ładne krechy na teście 😁❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️