Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lili_87 wrote:Ja 30.06 testuje,ale wiecie co nie wiem jak to z ta temperatura bo zawsze mam obnizona tzn okolo 35 a teraz 36 się utrzymuje ale to i tak chyba za mala temperatura prawda?
Wazne zebys miala skok,jesli u Ciebie temp z przed owu to okol 35 to teraz 36 jest jak najbardziej ok -
Dziewczyny jaki sen mialam w ogole...snilo mi sie ze bylam w 27tc i zaczelam rodzic...momentu porodu kompletnie nie pamietam w tym snie a najlepsze jest to ze dzidzius urodzil sie zdrowy i rozmiarowo taki jakkbym rodzila juz w prawidlowym terminie...i lekarz do mnie ze to normalne ze kobiety w roznych terminach rodza jedne w 20tc inne w 30tc i wszystko jest ok
Jakby w realiach tak bylo to super hehe
Byla to coreczka i miala ciemno krucze wloski byla przesliczna nazwalismy ja BiankaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 08:23
Olcc. lubi tę wiadomość
-
Panan kurwa mać skończ już męczyć! Jesteś tutaj EKSPERTKĄ a co chwilę wypytujesz o to samo. Piszesz innym dziewczynom żeby spokojnie czekały do terminu @ a sama chcesz lecieć na betę 10dpo. Przy tych Twoich cyklach (które według Twojej opinii są w jak najlepszym porządku) masz małe szanse na zajście w ciążę. Weź zrób coś ze sobą. Przez Ciebie nie wiem czy to napięcie przedmiesiączkowe czy po prostu puściły mi nerwy.
MisiaZ88, Olcc., AJA_S, kasieniaczek, Magda87, _Abby_, Emiliana, kark lubią tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyMaciejowa wrote:Panan kurwa mać skończ już męczyć! Jesteś tutaj EKSPERTKĄ a co chwilę wypytujesz o to samo. Piszesz innym dziewczynom żeby spokojnie czekały do terminu @ a sama chcesz lecieć na betę 10dpo. Przy tych Twoich cyklach (które według Twojej opinii są w jak najlepszym porządku) masz małe szanse na zajście w ciążę. Weź zrób coś ze sobą. Przez Ciebie nie wiem czy to napięcie przedmiesiączkowe czy po prostu puściły mi nerwy.
Hahahahahahaha Może raz pisze ona, raz małż -
nick nieaktualnyLili_87 wrote:Wiecie co ja to chyba tez wyrzuce ten termometr poza tym chyba jakis szajs kupilam bo w uchu inna temp pokazuje a pod pacha inna a niby elektroniczny,moj maz to juz ma powoli dosc tego mierzenia temp, eyliczania itp jak teraz nic nie bedzie wyrzucam termo od nastepnego cyklu i odpuszczam, to juz 15 cykl staran badania wszystkie ok moje i meza, hsg wyszlo ze jajowody Drozne nie wiem co moze byc...
Lili u mnie tak samo, teoretycznie nie ma przeszkód a jednak ciąży brak ;/ -
Olcc - nie wiem czy dzisiaj nie nastąpi zakup testu. Jestem taka rozbita, nie wiem co robić. Tak cholernie boje się tej jednej kreski, że nie chce testować...Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:Olcc - nie wiem czy dzisiaj nie nastąpi zakup testu. Jestem taka rozbita, nie wiem co robić. Tak cholernie boje się tej jednej kreski, że nie chce testować...
Mam nadzieję, że Twoje rozbicie, to szalejące hormony, a nie pms
Trzymam kciuki, żebyś wytrzymała jeszcze do jutra, chociaż do terminu @. Tłum Ci skanduje! Maciejowa, Maciejowa, Maciejowa, dasz radę, wytrzymasz!!!
Ale z drugiej strony kto wie, może jakieś dwie kreseczki, by Ci dziś humor poprawiły...
Trzymaj się tam i bądź dzielna :*
7 cs szczęśliwy
-
Hej Dziewczyny! Ja właśnie tak czytam to forum i czytam i tu prawie wszystkie na bete biegają! Az się zaczęłam zastanawiać, czy ja jakaś dziwna jestem, że chcę poczekać na @? Bo może też powinnam zrobić... Ale jak przeczytałam wpis Maciejowej to się uspokoiłam, że to jednak nie trzeba robić.
Mi dziś temp w dół, więc jutro na bank @... -
Skrzydlata wrote:Hej Dziewczyny! Ja właśnie tak czytam to forum i czytam i tu prawie wszystkie na bete biegają! Az się zaczęłam zastanawiać, czy ja jakaś dziwna jestem, że chcę poczekać na @? Bo może też powinnam zrobić... Ale jak przeczytałam wpis Maciejowej to się uspokoiłam, że to jednak nie trzeba robić.
Mi dziś temp w dół, więc jutro na bank @...17.11.17-poronienie całkowite -
Skrzydlata wrote:Hej Dziewczyny! Ja właśnie tak czytam to forum i czytam i tu prawie wszystkie na bete biegają! Az się zaczęłam zastanawiać, czy ja jakaś dziwna jestem, że chcę poczekać na @? Bo może też powinnam zrobić... Ale jak przeczytałam wpis Maciejowej to się uspokoiłam, że to jednak nie trzeba robić.
Mi dziś temp w dół, więc jutro na bank @...AJA_S lubi tę wiadomość