Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam to samo wchodzę na wykres 500 razy i patrze czy się coś urodziło he he. A teraz nie mogę się doczekać kiedy pójdę spać żeby rano wstać i mierzyć temperaturę i czekać na skok. Bo dzisiaj mam wrażenie ze wszystkie objawy są na to ze @ przywita mnie rano
Olcc. lubi tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
nick nieaktualny
-
O to widzę, że u nas będą większe emocje niż na Euro ;p Ale kumulacja druga połowa tygodnia i przyszły tydzień. A któraś z czerwca miała już pozytyw czy nikt ?⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Było bardzo dużo pozytywów w czerwcu:) tak się zazieleniło, że apetyt mi wzrósł! Tym bardziej, że miałam dość szczególny cykl: owulacja w trakcie urodzin, potwierdzona na usg, piękny wynik progesteronu (co w sumie widać po skoku temperatury) i to 10cs więc tak naokrągło. W środę termin @, ale nie wiem czy skuszę się na test.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Lili_87 wrote:Ja 30.06 testuje,ale wiecie co nie wiem jak to z ta temperatura bo zawsze mam obnizona tzn okolo 35 a teraz 36 się utrzymuje ale to i tak chyba za mala temperatura prawda?
Wcale nie, bo masz niskie temperatury i wystarczy skok o 0,2 który będzie rósł bądź się utrzymywałLili_87 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Cześć mam pytanie okres miałam 19 maja serduszkowałam 2 i 3 czerwca, dziś robiłam bete jutro rano wyniki. Czy jeśli by wyszła negatywna to mogło by to jeszcze oznaczać, że została zrobiona zbyt wcześnie. Dziękuje za odpowiedz i nadal trzymam kciuki, za was też, oby wszystkie były w lutym mamami. Pozdrawiam
-
Wydaje mi się, że już coś powinno być widać zależy jak długie masz cykle. Raz robiłam bete w dniu spodziewanej @ i pani powiedziała, że już wynik będzie miarodajny.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
3cykl z ovu. Ogólnie 5.Córka 24 będzie miała roczek. Więc tyle lepiej w tym miesiącu że głowę mam zajęta przygotowaniami i nie myślę aż tak często jak zawsze,nie analizuje po kilka razy dziennie jak w poprzednim cyklu. O malutką staraliśmy się 3lata. Boję się że sytuacja się powtarza.
-
Wiecie co ja to chyba tez wyrzuce ten termometr poza tym chyba jakis szajs kupilam bo w uchu inna temp pokazuje a pod pacha inna a niby elektroniczny,moj maz to juz ma powoli dosc tego mierzenia temp, eyliczania itp jak teraz nic nie bedzie wyrzucam termo od nastepnego cyklu i odpuszczam, to juz 15 cykl staran badania wszystkie ok moje i meza, hsg wyszlo ze jajowody Drozne nie wiem co moze byc...Lili_87