CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Ja mam ostatni cykl żeby urodzić mając jeszcze 30 pięć dni przed 31. urodzinami i to byłby najpiękniejszy prezent urodzinowy jaki mogłabym sobie wymarzyć...
Bocianiatko, w tym rodzeniu w urodziny coś jest, aktualnie mam 3 koleżanki w zaawansowanej ciąży z terminem około ich urodzin, sama jestem w cyklu, który jeśli zakończy się powodzeniem, będę miała podobnie, dlatego liczę, marze i nie przestaje wierzyć, że się uda.Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Dziendobry wszystkim w czerwcu W maju zaliczyliśmy z męzem falstart z okazji przesunięcia owulki więc zapisuję się na czerwiec
23.06 planuję testować, wracam do pracy po macierzyńskiem dokładnie za miesiąc, więc mam nadzieję na łut szcześcia w tym cyklu -
nick nieaktualnyInna przepraszam za słowa ale gowno z tych ich oznaczeń ja miała świetny zarodek i co???
Moja koleżanka zarodki "padały jak muchy" kazali orzyjezdzac w 3dobie szybki transfer a nina ma juz 5mc nie ma reguły!!!
Głowa do góry i wiara w zarodki ja wiem, ze dadzą rade, juz tam czekają na mamusie
Ja miałam teraz termin na 5.01 urodziny mam 3.01 ... to bedą najgorszej urodziny mojego życia... -
innamorata88 wrote:Inna siedzi cicho i użala się nad sobą łącznie 5 zygot: 2 II klasy i 3 III klasy. Cudów nie będzie, ale czekam do środy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 16:40
-
staraczka1111 wrote:Nie znam się na tych klasach nawet za bardzo nie wiem co moje oznaczają. Do środy może jeszcze się podzielą . Jutro transferujesz się?
Przy 2 procedurach mialam podane 4x8A oraz blastki AB i nic a przy 3 procedurze mialam od samego poczatku blastki AB bo mialam hiperke i mialam odroczony transfer na swiezych.
Wniosek ze nie kazdy dobrze rokujacy zarodek da ciaze, a slabszy nie da rady. Lub slabszy da rade z dobry niestety nieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Medluje się po wizycie
maluszek ma 2,3 cm i super fikał już rączkami i nóżkami. Mam skierowanie na badania prentalne i muszę się umówić na wizytę. Kolejna wizyta 4 lipca. Serduszko pięknie bijestaraczka1111, Kaczorka, Agniechaaaa, aishee, Sarna84, KaMiszka, E_w_c_i_a, Bocianiątko, Flowwer, Aneczka12, lilka1984, aiwlys, mycha91 lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Dziendobry wszystkim w czerwcu W maju zaliczyliśmy z męzem falstart z okazji przesunięcia owulki więc zapisuję się na czerwiec
23.06 planuję testować, wracam do pracy po macierzyńskiem dokładnie za miesiąc, więc mam nadzieję na łut szcześcia w tym cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnn89 wrote:Jak jestem sama w domu to nie chce mi sie gotowac.. zrobilam sobie ser twarogowy ze smietana kremowka i cukrem plus pol bulki i kakao. Matko jak ja dawno tego nie jadlam
Masz podobnie mój tata sie śmieje ze w tyg sa Dania na szybko a ja M przyjezdza to siedzę pół dnia w kuchni i pichce cuda :p bo coz lubie mu dogadzać -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Masz podobnie mój tata sie śmieje ze w tyg sa Dania na szybko a ja M przyjezdza to siedzę pół dnia w kuchni i pichce cuda :p bo coz lubie mu dogadzać
Lubie dla meza gotowac bo On to docenia:) ostatnio mu zrobilam domowe mleczne kanapki i chyba na nowo sie we mnie zakochalAgniechaaaa, Bocianiątko, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny jutro mam histeroskopię, trzymajcie kciuki bo trochę mam cykora:/
tak się zastanawiam, bo mam hybrydowy mani i pedi, ściągać przed zabiegiem? kurcze taki ładnyLunaris, malinowaemi lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Karolina90 wrote:Ja też sobie wykrakałam, nie wiem czemu ale zawsze powtarzałam mojemu mężowi ze będzie problem...ale my w sumie całe życie mamy pod górkę - nic gładko nie idzie
Agniechaaaa, Karolina, jakbym siebie słyszała. Zawsze wszystko zaplanowane, a z ciążą miałam przeczucie, że będą problemy i zanim zaczęliśmy się starać kilka razy mężowi o tym wspomniałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dostalam kartke z wytycznymi przed laparoskopia i histeroskopia. W zwiazku z tym ze zabieg i operacje wykonuje sie pod narkoza to nie mozna miec paznokci pomalowanych nawet zwyklym lakierem bezbarwnym bo na paznokciach wrazie komplikacji wystepuje sinica czy cos takiego