CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Jacy "szczęściarze".
Ann już widze Twoją minę jak to usłyszałaś...
Dokładnie "szczęściarze". Mi to się wydaje, że to niestety zależy od szczęsciaKarma88 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyZa same badania krwi i wymazy moglabym kupic ta histawke ktora Wam pokazywalam, sekretarzyk ktory sobie wybralam na prezent i jeszcze by mi wystarczylo na obraz do przedpokoju.. a mam badania z ktorych nic nie wynika. Dobrze ze chociaz ta ureaplazma wylazla to pokladam nadzieje ze to ona byla powodem niepowodzen..
-
Karolina90 wrote:Dokładnie "szczęściarze". Mi to się wydaje, że to niestety zależy od szczęscia
Ale na nas tez przyjdzie czas i nasza cierpliwość zostanie wynagrodzona tuptaniem małych nóżek... ech, i znowu ryczę, od wczoraj tak mam...Karolina90, Czrna 81 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
No i dziś mamy mój ulubiony piątek (pracuję do 14). A w weekend mąż zabiera mnie na zakupy, nie mam zamiaru szaleć ale jakieś nowe butki na pewno sobie kupię
A co do tych starań to każda moja znajoma na początku mówiła że im nie wychodzi a teraz po porodzie twierdzą że w drugim-trzecim cyklu... A moja najbliższa kumpela we wrześniu urodziła bliźniaki- dwóch chłopców, w lutym znów była w ciąży ale szybko ją straciła i teraz znów jest z w ciąży mnogiej. Także niestety nie każdy dostaje równo... -
91Ewela09 wrote:No i dziś mamy mój ulubiony piątek (pracuję do 14). A w weekend mąż zabiera mnie na zakupy, nie mam zamiaru szaleć ale jakieś nowe butki na pewno sobie kupię
A co do tych starań to każda moja znajoma na początku mówiła że im nie wychodzi a teraz po porodzie twierdzą że w drugim-trzecim cyklu... A moja najbliższa kumpela we wrześniu urodziła bliźniaki- dwóch chłopców, w lutym znów była w ciąży ale szybko ją straciła i teraz znów jest z w ciąży mnogiej. Także niestety nie każdy dostaje równo...
Ja też czekam na nowe buty:D dziś kurier przyjedzie a jutro z racji tego, że muszę o 7 być w klinice i zbadac LH a potem na 9:40 mam dopiero wizytę to też juz zapowiedziałam mężowi zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 08:31
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Bocianiątko wrote:Trochę się z Tobą zgadzam, ale nie do końca po roku starań można stwierdzić niepłodność... ale moim zdaniem jeśli po ok 6 miesiącach nic nie zaskoczy to warto sprawdzić chociażby hormony... bo może być to "prozaiczna" prolaktyna czy tarczyca, które można unormować zwykle dość łatwo i później szybko zafasolkować podobnie powiedział wczoraj mój nowy gin Emilko, wiec myślę że jeśli czujesz ze coś jest nie tak, to się badaj, tylko z głową progesteron 2 dc nie ma sensu - dziewczyny wielokrotnie wrzucały info jakie badania kiedy zrobić
I rozumiem ze badania Cię uspokajają bo sama tak mam nie lubię nie wiedzieć co jest nie tak - to frustruje mnie najbardziej... i dlatego ostatnio do nowego gina poszłam z przygotowaną teczką badań - był pod wrażeniem
Zgadzam sie totalnie! W 4cs zrobilam podstawowe hormony, wyszla niedomoga progesteronu i po podaniu w 5cs zafasolkowalam.Emiilka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
He he ja sobie wzięłam pożyczkę w pracy żeby zmienić mojego złomka na jakiś nowszy samochód.... przetupałam już 1000zł na badania i gina, kupiłam sobie fotel wiszący na pocieszenie.... nowego samochodu nie bedzie, podreperowałam stary a reszte kasy trzymam na koncie bo coś mi się zdaje, że pójdzie na "starania" ... a składeczki do NFZ miesiąc w miesiąc z mojej pensji idą...
-
nick nieaktualnyUf troszkę sie wysłałam :p oczywiście z firmy dostałam tylko prozaiczną od Ok.. nie komentuje.
No u Nas tez sporo kasy juz poszło na lekarza a wczoraj znaleźliśmy piękny samochód i trudno nic nie kupie przez najbliższy czas bede tylko płacić za uczelnie i raty za tv i jeszcze zadanie bojowe trzeba sprzedać to co mamy :p
P.s mam do sprzedania audi a4 -
Agniechaaaa wrote:Uf troszkę sie wysłałam :p oczywiście z firmy dostałam tylko prozaiczną od Ok.. nie komentuje.
No u Nas tez sporo kasy juz poszło na lekarza a wczoraj znaleźliśmy piękny samochód i trudno nic nie kupie przez najbliższy czas bede tylko płacić za uczelnie i raty za tv i jeszcze zadanie bojowe trzeba sprzedać to co mamy :p
P.s mam do sprzedania audi a4
My też właśnie sprzedajemy audi a4 b6 kolor szary
A co planujecie kupić?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Dzień dobry w piątek
Dziewczyny co tak mało pozytywów, drugi tydzień czerwca się kończy i tylko 3 fasolki?
Ja jak zwykle w okresie kiedy jest owulka przechodzę trudne dni wczoraj już w łóżku z moim M. normalnie popłakałam się jakaś deprecha mnie łapie i już powoli mam dość tych starań, życie według cyklu, monitoring, lekarz i tak w kółko same wiecie... muszę chyba odpuścić bo zwariuje
Przepraszam za smęty, dziewczyny pokazujcie 2 kreseczki nie krępujcie się no :*
Lunaris lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:He he ja sobie wzięłam pożyczkę w pracy żeby zmienić mojego złomka na jakiś nowszy samochód.... przetupałam już 1000zł na badania i gina, kupiłam sobie fotel wiszący na pocieszenie.... nowego samochodu nie bedzie, podreperowałam stary a reszte kasy trzymam na koncie bo coś mi się zdaje, że pójdzie na "starania" ... a składeczki do NFZ miesiąc w miesiąc z mojej pensji idą...
We Wroclawiu jest "wielki" specjalista od leczenia nieplodnosci. Olbrzymie kolejki, ceny z kosmosu a wyobrazcie sobie ze leczenie polega na przyjmowaniu globulek dopochwowych ktore mozna kupic tylko u niego w klinice- sklad wymyslony przez niego i jakby przeczytac opinie to nie jedna kobitka prawie sie na nich przekrecila, zakaz noszenia rajtek a czytalam ze czasem to nawet i majtek, i rozne inne dziwne praktyki.. generalnie u kazdej znajduje jakies zrosty i kazda jest w ten sam sposob leczona. I ja sie pytam, czemu tam ludzie nadal jezdza? :0Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:My tez a4 b6 hihihi niebieskie
A chcemy kupić BMW x5
o a my Audi A6 bo mój mąż jest fanem tych smaochodów, tyle, że sam sprowadza z Niemiec/Holandii lub Szwajcarii👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Lunaris wrote:He he ja sobie wzięłam pożyczkę w pracy żeby zmienić mojego złomka na jakiś nowszy samochód.... przetupałam już 1000zł na badania i gina, kupiłam sobie fotel wiszący na pocieszenie.... nowego samochodu nie bedzie, podreperowałam stary a reszte kasy trzymam na koncie bo coś mi się zdaje, że pójdzie na "starania" ... a składeczki do NFZ miesiąc w miesiąc z mojej pensji idą...
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:o a my Audi A6 bo mój mąż jest fanem tych smaochodów, tyle, że sam sprowadza z Niemiec/Holandii lub Szwajcarii
Nam kolega ściągnął z Niemiec i wiedział ze to autko mi sie po nocach śni wiec odrazu dzwonił żebyśmy przyjechali zobaczyć wstępnie je zaklepaliśmy -
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Tan NFZ niech wogole zlikwiduja!!! Ja musze za wszystko płacić!!! Od dentysty po ginekologa. Mój mąż dostał pilne skierowanie na rezonans i dzwonił wszędzie gdzie mógł i termin na listopad nóż kur....! A pyta się prywatnie za 2 tyg. I to ten sam lekarz. Powinni zlikwidować takie coś! Co msc ściągają mi kasę z wypłaty ale na co bo nie wiem. W pracy wprowadzili nam teraz Pakiet medyczny plus. Płacę za niego 1 zł. I tam mam parę tych specjalistów za darmo w ciągu 1 tyg. Są jeszxze droższe pakiety chyba do 70 zł msc ale tam jest już wszystko nawet rehabilitacja
NFZ to taka głupota ze szok... nie pamietam kiedy kiedykolwiek ostatnimi czasy udało mi sie z niego skorzystać... jak dla mnie mogą sprywatyzować wszystko przynajmniej bede wiedzieć, ze nikt mnie nie okrada z wyplatyLunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Szkoda, że mam tak daleko do Was bo pewnie bym zakupiła he he nie mogę znaleźć niczego co by mi się podobało. Teraz mam Golfa ale zapatruję się na Skodę Fabię Combi-strasznie się zafiksowałam na nią! Niestety z używanych tutaj nic ciekawego, jakieś same poleasingowe albo ze słabym silnikiem W takim razie będę dalej męczyć złomka a zainwestuję w gina- moze doczekam się dziecka zanim się auto rozleci
Summer jeśli robisz dziś betkę to trzymam kciuki!
Idę zaszaleć na sklepach- do potem laski -
Agniechaaaa wrote:NFZ to taka głupota ze szok... nie pamietam kiedy kiedykolwiek ostatnimi czasy udało mi sie z niego skorzystać... jak dla mnie mogą sprywatyzować wszystko przynajmniej bede wiedzieć, ze nikt mnie nie okrada z wyplaty
Jak by siedało to bym dała Ci za ten wpis 100 polubień! od zawsze to mówiłam -zmienić system!Agniechaaaa lubi tę wiadomość