CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bocianiątko wrote:Trochę jednak zależy bo przecież w każdym normalnym cyklu u zdrowej pary jest 20% szans... wiec farta mają ci, którym udaje się za pierwszym razem... ech, zazdrość...
Ale na nas tez przyjdzie czas i nasza cierpliwość zostanie wynagrodzona tuptaniem małych nóżek... ech, i znowu ryczę, od wczoraj tak mam...Czarna81
22 cs. -
staraczka1111 wrote:Najlepszy przyjaciel kobiety to Pies. On nigdy się nie zapyta czemu żresz po nocy??!.. Tylko będzie żarł razem z Tobą!! jakie to prawdziwe hehe
Flowwer, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Agniechaaaa wrote:To powinien być najpiękniejszy okres w życiu a ja sie bede doszukiwać tyllo tych złych stron
Wiesz co... Po stracie córeczki też myślałam, że nie umiałabym się cieszyč następną ewentualną ciążą. Ale z czasem przetłumaczyłam sobie, że to był przypadek, niczyja wina i szansa, że zdarzy się znowu jest na prawdę mała. I jak na 4azie planuję się właśnie cieszyć bo byłaby to pewnie moja ostatnia ciąża i byłoby mi szkoda spędzić jej na zamartwianiu. Na początku byłam pewna że zrobię amnio najwcześniej jak się da. Teraz zastanawiam się czy nie wyxtarczy usg u profesjonalisty ewentualnie jakiś nipt. Myślę że jeszcze zmienisz nastawienie. A jak zobaczysz dwie kreseczki radość będzie większa niż strachTp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Ann89 wrote:Emilka, nie zrozum mnie zle.. ale Ty faktycznie dopiero rozpoczelas starania.. Dopiero po roku regularnych staran powinno sie porobic badania- oczywiscie o ile nie ma zadnych innych dolegliwosci.. niektore kobiety zachodza w ciaze i w 12 cyklu staran i to jest zupelnie normalne. Nie ma sie co dziwic lekarce. Mysle, ze jesli nie masz ku temu powodow to niepotrzebnie szukasz. Zobaczysz, ze za cykl, dwa zajdziesz w ciaze ❤
-
melunia91 wrote:Ja mam na 12 termin i trzepie portkami... Ech co my sie nadenerwujemu. Moj maz stwierdzil ze nie wie czemu ja sie tak denerwuje. Jak nie ten to kolejny cykl
Mój mówi tak samo...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Dziewczyny, mam kolejną betę - 163, wzrost wzrost poniżej 66%, czyli najgorszy scenariusz. Marzyłam o spadku
-
summer86 wrote:Dziewczyny, mam kolejną betę - 163, wzrost wzrost poniżej 66%, czyli najgorszy scenariusz. Marzyłam o spadkuMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
mycha91 wrote:Zgadzam sie totalnie! W 4cs zrobilam podstawowe hormony, wyszla niedomoga progesteronu i po podaniu w 5cs zafasolkowalam.
Właśnie o tym mówię Jeżeli jest jakaś prozaiczna przyczyna, którą można w prosty sposób wyeliminować, to byłabym zła na siebie, gdybym nie próbowała Przepraszam, jeżeli zrobiłam Wam zamieszaniu tudzież zboczyłam dyskusję na dalekie wody Zrobiłam fotki badań, które mam zrobić i znowu pójdę do przychodni i wyciągnę Pani komórkę z naszymi rozmowami
No nic, Dziewczynki, zaczynają się wakacje, kropeczki się posypią i nie będą już najstarsze w klasie w swoim roczniku Trzeba widzieć pozytywy12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Sammer czekam niecierpliwie na wynik bety !!
A ja licząc to na jeden cykl wydaję 1000-1500 zł
Intralipid-400
Subpopulacje-400
Wizyta u gina krótka-90
Wizyta u immunologia-190
Inne leki i suplementy - ok 400 na cykl
I jeszcze dodatkowe badania hormonów..
To koszt jednego cyklu u mnie
I gdzie moje składki !!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Emilka, nie zrozum mnie zle.. ale Ty faktycznie dopiero rozpoczelas starania.. Dopiero po roku regularnych staran powinno sie porobic badania- oczywiscie o ile nie ma zadnych innych dolegliwosci.. niektore kobiety zachodza w ciaze i w 12 cyklu staran i to jest zupelnie normalne. Nie ma sie co dziwic lekarce. Mysle, ze jesli nie masz ku temu powodow to niepotrzebnie szukasz. Zobaczysz, ze za cykl, dwa zajdziesz w ciaze ❤
Ech mój gin (chyba jedyny któremu teraz ufam) powied,iał żeby przyjść jak się nie uda przez 3 cykle. Może zauważył, że ja niecierpliwaTp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
summer86 - może jeszcze jest szansa? Zobacz, beta przyrasta jednak sporo ponad 50%. Przy mojej stracie przyrost po dwóch dniach był na poziomie kilkunastu %.
Nie jestem ekspertem, ale dalej trzymam za Ciebie kciuki!12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
summer86 wrote:Dziewczyny, mam kolejną betę - 163, wzrost wzrost poniżej 66%, czyli najgorszy scenariusz. Marzyłam o spadku
-
summer86 wrote:Dziewczyny, mam kolejną betę - 163, wzrost wzrost poniżej 66%, czyli najgorszy scenariusz. Marzyłam o spadku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 10:21
Lunaris lubi tę wiadomość
-
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:NFZ to taka głupota ze szok... nie pamietam kiedy kiedykolwiek ostatnimi czasy udało mi sie z niego skorzystać... jak dla mnie mogą sprywatyzować wszystko przynajmniej bede wiedzieć, ze nikt mnie nie okrada z wyplaty
Ja też tak bardzo długo myślałam i sama właściwie korzystam tylko z prywaty, ale zmieniłam zdanie po rozmowie z bliskimi którzy są lekarzami i oni mówią że ludzkie zdrowie i leczenie ludzi to coś co z zasady nie może być opłacalne. Najwięcej pieniędzy idzie na leczenie ludzi bardzo chorych, starych, ratowanie życia. Coś, co jest bardzo drogie a szanse na wyzdrowienie np. bardzo małe. Chociaż zwykłe wizyty lekarskie mogłyby dla mnie być tylko i wyłącznie prywatne . Dzisiaj idę - ciekawe co mi powie. Mam jakieś takie wrażenie że okaże się że mam owu wcześniej niż wskazują wszystkie objawy ;P2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:Sammer czekam niecierpliwie na wynik bety !!
A ja licząc to na jeden cykl wydaję 1000-1500 zł
Intralipid-400
Subpopulacje-400
Wizyta u gina krótka-90
Wizyta u immunologia-190
Inne leki i suplementy - ok 400 na cykl
I jeszcze dodatkowe badania hormonów..
To koszt jednego cyklu u mnie
I gdzie moje składki !!!!
Wow, Flowwer, tak sobie pomyślałam, że Twoje dzieciątko będzie najdroższe na świecie!Czrna 81 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
1 cs. - Aniołek - 6 tc.