CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer cieszę się że już coraz lepiej się czujesz
Eh dziewczyny z @ mocno przytulam a reszcie życzę siły do walki
wczoraj byłam na imieninach i tam był bobas 2 tygodniowy JAKI KOCHANY :)i taki bezbronny..
No nic jutro termin @ ciekawe czy zdążę zatestować czy ciocia zjawi się już dziś bo temp spadła....Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Co du suplementów dla mężczyzn gin polecała Proxeed plus dość drogi. My go w końcu nie kupiliśmy. Wstrzymaliśmy się do wyników posiewu i jak wyszła ureaplasma to już było wiadomo, że suplement nie pomoże. A androlog do którego chodziliśmy jakoś sceptycznie był nastawiony do tego typu wiamin.
-
Ann z 1% też ciąża jest możliwa - my mamy zdrowego 6latka a teraz też biochemy się zdarzały. Poza tym nawet jak następnym krokiem będzie in vitro to nie jest to koniec świata!! Ja tylko żałuję, że sami tak późno o tym zaczęliśmy myśleć!!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hcg 95,1 (całościowe nie beta). Mam nadzieję, że nie za mało. W sobotę mam nadzieję powtórzyć.
innamorata88, beatka_c, Flowwer, Lunaris, margarettad, Sarna84, Czrna 81, Taliana85, i-feel-you, ja1986 lubią tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Summer cieszę się ze lepiej sie juz czujesz
Odnosnie ureaplazmy to ja mialam i moj maz wiec musielismy sie obydwoje przeleczycMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyJestem juz w domu wiec na spokojnie moge pisac. Wiec tak. Maz na rozrzedzenie ma brac flegamine. Nie dostal zadnych suplementow. Pani dr powiedziala ze morfologii nie da sie poprawic. Skoro teraz wyszla 1%, to na drugim badaniu moze wyjsc maks 2-3%. Jestesmy dwa cykle po wyleczeniu ureaplasmy. Stwierdzona ja mialam tylko ja. Zeby ulatwic przez 2 cykle mam brac lamette zeby bylo wiecej jajeczek. Pozniej robimy laparoskopie. Jesli wyjda jakies zmiany to in vitro bo za duzo rzeczy by sie na siebie nalozylo- urea zmniejsza szanse, morfologia dosyc mocno je obniza i jesli jeszcze cos do tego dojdzie to naturalne szanse sa bardzo male. Jesli laparo nic nie wykaze to podchodzimy do inseminacji. Dwoch. Wiecej nie ma sensu robic przy morfologii 1%.
Tyle..OchyAchy lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:No i strzelić sobie w łeb
12 dc estradiol 183 gdzie ovu dopiero w niedzielę. Czyli mogę brać końskie dawki letrozolu i tak zawsze jeden pecherzyk będzie.
a moze jeszcze nie wszystko stracone i masz 2 pecherzyki i estradiol jeszcze podrosnie do owulki..Trzymam kciuki zeby tak bylo!
Kiedy bierzesz intralipid?OchyAchy lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ann89 wrote:Jestem juz w domu wiec na spokojnie moge pisac. Wiec tak. Maz na rozrzedzenie ma brac flegamine. Nie dostal zadnych suplementow. Pani dr powiedziala ze morfologii nie da sie poprawic. Skoro teraz wyszla 1%, to na drugim badaniu moze wyjsc maks 2-3%. Jestesmy dwa cykle po wyleczeniu ureaplasmy. Stwierdzona ja mialam tylko ja. Zeby ulatwic przez 2 cykle mam brac lamette zeby bylo wiecej jajeczek. Pozniej robimy laparoskopie. Jesli wyjda jakies zmiany to in vitro bo za duzo rzeczy by sie na siebie nalozylo- urea zmniejsza szanse, morfologia dosyc mocno je obniza i jesli jeszcze cos do tego dojdzie to naturalne szanse sa bardzo male. Jesli laparo nic nie wykaze to podchodzimy do inseminacji. Dwoch. Wiecej nie ma sensu robic przy morfologii 1%.
Tyle..Ann89, sara9555 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
Ann89 wrote:Jestem juz w domu wiec na spokojnie moge pisac. Wiec tak. Maz na rozrzedzenie ma brac flegamine. Nie dostal zadnych suplementow. Pani dr powiedziala ze morfologii nie da sie poprawic. Skoro teraz wyszla 1%, to na drugim badaniu moze wyjsc maks 2-3%. Jestesmy dwa cykle po wyleczeniu ureaplasmy. Stwierdzona ja mialam tylko ja. Zeby ulatwic przez 2 cykle mam brac lamette zeby bylo wiecej jajeczek. Pozniej robimy laparoskopie. Jesli wyjda jakies zmiany to in vitro bo za duzo rzeczy by sie na siebie nalozylo- urea zmniejsza szanse, morfologia dosyc mocno je obniza i jesli jeszcze cos do tego dojdzie to naturalne szanse sa bardzo male. Jesli laparo nic nie wykaze to podchodzimy do inseminacji. Dwoch. Wiecej nie ma sensu robic przy morfologii 1%.
Tyle..
a czy mysleliscie by zrobic inseminacje z nasieniem dawcy? czy tylko na waszych komorkach chcecie próbowac?
p.s wazne ze jest plan i tego sie trzymajcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 14:51
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:a moze jeszcze nie wszystko stracone i masz 2 pecherzyki i estradiol jeszcze podrosnie do owulki..Trzymam kciuki zeby tak bylo!
Kiedy bierzesz intralipid?
A w Diagnostyce jest akcja badanie cholesterolu za darmo oczywiście skorzystałam wynik 230 więc ok.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:Summer cieszę się że już coraz lepiej się czujesz
Eh dziewczyny z @ mocno przytulam a reszcie życzę siły do walki
wczoraj byłam na imieninach i tam był bobas 2 tygodniowy JAKI KOCHANY :)i taki bezbronny..
No nic jutro termin @ ciekawe czy zdążę zatestować czy ciocia zjawi się już dziś bo temp spadła....
Już nie zaczynaj z tą @ !!! Temp masz fajne.
A ja w labie spotkałam bliźniaki miesięczne!! Omg jakie małe może musimy się na nie wpatrzeć tak bu urok na nas wrocił ?!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
trzymam kciuki za wszystkich, którym się nie udaje, by w końcu się udało i żeby te choróbska wszystkie z nas wyszły. U mnie miesiączka przyszła 3 dni temu, temp stopniowo wzrastała i dzisiaj mam 36,9 ... Coś jest nie tak.
-
margarettad wrote:trzymam kciuki za wszystkich, którym się nie udaje, by w końcu się udało i żeby te choróbska wszystkie z nas wyszły. U mnie miesiączka przyszła 3 dni temu, temp stopniowo wzrastała i dzisiaj mam 36,9 ... Coś jest nie tak.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
margarettad wrote:trzymam kciuki za wszystkich, którym się nie udaje, by w końcu się udało i żeby te choróbska wszystkie z nas wyszły. U mnie miesiączka przyszła 3 dni temu, temp stopniowo wzrastała i dzisiaj mam 36,9 ... Coś jest nie tak.Tomasz 09.2018
test robiłam w terminie @, w sumie wyszedł negatywny, ale za bardzo nie ufam tym z allegro, a niestety tylko takie miałam w szafce. Jutro spróbuje zrobić znowu, ale powiedzcie, jak nie ciąża, to o co może chodzić? przeziębiona nie jestem
-
margarettad wrote:test robiłam w terminie @, w sumie wyszedł negatywny, ale za bardzo nie ufam tym z allegro, a niestety tylko takie miałam w szafce. Jutro spróbuje zrobić znowu, ale powiedzcie, jak nie ciąża, to o co może chodzić? przeziębiona nie jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 15:39
Tomasz 09.2018
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:a czy mysleliscie by zrobic inseminacje z nasieniem dawcy? czy tylko na waszych komorkach chcecie próbowac?
p.s wazne ze jest plan i tego sie trzymajcie!
Z nasieniem dawcy to juz by nie bylo dziecko mojego meza.. jesli jego nie da rady to juz tylko adopcja. Wiecie.. albo wspolne albo zupelnie obce.. -
nick nieaktualny
-
ann trzymaj się, nie stresuj, wiem, że to łatwo mówić, ale wszystko będzie dobrze, zacznijcie myśleć pozytywnie albo chociaż troche pozytywnie tak jak ktoś wcześniej pisał, to jeszcze nie koniec, zawsze jest jakaś szansa oby wam się udało naturalnie, życze Wam tego z całego serca!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny