CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Puk puk, dawno nie zaglądałam do Was Jestem po kolejnym podglądanku i pęcherzyki dobijają do 15mm 2 odpadły w przedbiegach i zatrzymały się na 10mm także 9 sztuk jeszcze w grze. Przy moim AMH to i tak sukces. Odebrałam też wyniki testosteronu M i po żelu z mizernego 1,2 wskoczył przez okres 3 miesięcy na 3,5. Czekam jeszcze na wyniki estradiolu i progesteronu. Powinny być do 2 godzin, a punkcja szykuje się miedzy piątkiem, a poniedziałkiem.
staraczka1111, nadzieja73, Millvaa, Emiilka, AnnaManna, Anna Stesia, Karma88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Nareszcie jesteś !!!! czyli transfer w przyszłym tyg !!!!
powiedz co twój immunolog na te twoje wysokie NK? test CBA robiłaś ?
Ja umieram przy jednym jajeczku a co dopiero 10 lub więcej !! bierzecie coś p/ bólowego ? potrafisz chodzić po schodach ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Puk puk, dawno nie zaglądałam do Was Jestem po kolejnym podglądanku i pęcherzyki dobijają do 15mm 2 odpadły w przedbiegach i zatrzymały się na 10mm także 9 sztuk jeszcze w grze. Przy moim AMH to i tak sukces. Odebrałam też wyniki testosteronu M i po żelu z mizernego 1,2 wskoczył przez okres 3 miesięcy na 3,5. Czekam jeszcze na wyniki estradiolu i progesteronu. Powinny być do 2 godzin, a punkcja szykuje się miedzy piątkiem, a poniedziałkiem.
-
Abs wrote:No ja juz chyba nawet nie chce wiedzieć bo znam tyle komplikacji ciążowych że jeszcze jedna do kolekcji chyba mi niepotrzebna
Właśnie oglądam jej filmik "Obowiązki i prawa kobiet w ciąży" i jak mówi kobieta może się dobrze czuć co nie znaczy że z maluszkiem wszystko dobrze.
I sama wiem po sobie że głęboki wydech zrobię po porodzie choć wiem że póżniej są kolejne zmartwienia.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja wczoraj miałam taki ucisk w podbrzuszu jak przy owulacji. I sikam tak powoli bo jak bym chciała szybciej to mnie tam coś uwiera ☺ wbiłam już 20 zastrzyków dobrze się czuje tylko brak miejsca na brzuchu do igieł.
-
Satraczka i Inna zasypiecie nas tutaj jajeczkami !!! Ku chwale matek polek kwoczek
staraczka1111, innamorata88, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Ja wczoraj miałam taki ucisk w podbrzuszu jak przy owulacji. I sikam tak powoli bo jak bym chciała szybciej to mnie tam coś uwiera ☺ wbiłam już 20 zastrzyków dobrze się czuje tylko brak miejsca na brzuchu do igieł.
tak to jest, jak się ma małą powierzchnię erotyczną nigdy kochanego ciała za dużo i przyda się na zastrzyki hihihihihi
ale sobie wyobrażam co to za ból, jesteś na zwolnieniu z pracy ?staraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Mi chyba te jajeczka wczoraj pękły wszystkie bo taki ucisk był hihi. Jutro się dowiem na przeglądzie. Nawet nie wiem jak tam wyniki estradiolu i progesteronu bo nie informują telefonicznie,
-
Flowwer wrote:tak to jest, jak się ma małą powierzchnię erotyczną nigdy kochanego ciała za dużo i przyda się na zastrzyki hihihihihi
ale sobie wyobrażam co to za ból, jesteś na zwolnieniu z pracy ? -
nick nieaktualnyInna super bardzo sie cieszę
Flo ja miałam 22szt hihihi brzuszek strasznie napuchniętych, najgorzej było w pracy 8h w samochodzie siedząc to był koszmar ale sie wytrzymało
Staraczka czekam na jutrzejsze info od Ciebie
Ja wyyyyyczekuje krwawienia im szybciej nadejdzie tym lepiej -
Flowwer wrote:Nareszcie jesteś !!!! czyli transfer w przyszłym tyg !!!!
powiedz co twój immunolog na te twoje wysokie NK? test CBA robiłaś ?
Ja umieram przy jednym jajeczku a co dopiero 10 lub więcej !! bierzecie coś p/ bólowego ? potrafisz chodzić po schodach ?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Agniechaaaa wrote:Inna super bardzo sie cieszę
Flo ja miałam 22szt hihihi brzuszek strasznie napuchniętych, najgorzej było w pracy 8h w samochodzie siedząc to był koszmar ale sie wytrzymało
Staraczka czekam na jutrzejsze info od Ciebie
Ja wyyyyyczekuje krwawienia im szybciej nadejdzie tym lepiejinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Podczytuję Was regularnie i kibicuję wszystkim razem i każdej z osobna na NK ładujemy tylko Intralipid czuję się w sumie bardzo dobrze, czasami coś zakłuje, ale generalnie jest ok. Po mału robi się problem z miejscem do wkłucia, bo brzuch mam jak sito, a zastrzyki będziemy pewnie ładować do środy/czwartku, ale to się okaże dopiero po środowym usg.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta Flowwer proszę o wpisanie na 15czerwcaNinka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
Agniechaaaa moja siostra miała 26 hihi śmiałam się z niej że matka kwoka hihi
innamorata88, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaa, poryczałam się czytają wiadomośc od Twojej przyjaciółki. Dzielna kobita z Ciebie. Trzymaj się i walcz dzielnie, bo warto
Inna, ale naprodukowałaś Cały czas trzymam mocno kciuki!
Staraczka, kciukam za wizytę - mam nadzieję, że będzie dużo pięknych pęcherzyków.
Flowwer, Twoja siostra też miała IVF?
A u mnie dziwnie, dziś 15 dpo, w sobotę odstawiłam dupka a okresu nie ma. Temperatura nijaka, ani wysoka ani niska.. czekam zatem dalej na @. Lekarz pisał, że w pierwszym cyklu z Duphastonem może się opóźnić.
W tym tygodniu idę robic wyniki przed konsultacją anestezjologiczną - za 2 tyg. laparo! Mam nadzieję, że nic się nie spieprzy.staraczka1111 lubi tę wiadomość