CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie temperatura jednak znowu zanurkowała w dół i zrobiłam bobo - negatyw aż swieci. Wiem ze temperatura jeszcze całkiem wysoko a test 11 jest jeszcze niepewny ale zwyczajnie czuje ze dupa, ze znowu jednak nie wyszło i jestem strasznie wkurzona . Jak do czwartku nie dostanę chociaż plamien to pójdę na betę ale wątpię, grrrrr. Chyba sie zraze do tych bobotestow za te okrutne biele2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dzień dobry. Witam w 12dpo. Temperatura nadal wysoko ale brzuch boli mnie jak bym już miała @. Ja wciąż wytrwale nie robię testu bo ostatnio i tak zdolowana chodzę. Ale życzę Wam miłego dnia. Jestem przekonana że już część z nas wychodowala swoje kruszonki a może nawet i większość z nas a może nawet i wszystkie:)2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość -
Abs wrote:Dzień dobry. Witam w 12dpo. Temperatura nadal wysoko ale brzuch boli mnie jak bym już miała @. Ja wciąż wytrwale nie robię testu bo ostatnio i tak zdolowana chodzę. Ale życzę Wam miłego dnia. Jestem przekonana że już część z nas wychodowala swoje kruszonki a może nawet i większość z nas a może nawet i wszystkie:)
U mnie też dziś 12 dpo. Teoretycznie @ powinna być wczoraj, wiec juz 1 dzien mi się spóźnia, tempka wysoko bo 37,1 szyja też zamknięta.
W innych cyklach już bym testowała, ale kurczę...u mnie w tym cyklu na prawdę nie było szans, 4-5 dni przed owu i 4 dni po owu więc to musiałby być mega fart👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina to jedziemy prawie na tym samym wózku. Tylko ja to się spodziewam @ w piątek raczej. Ból brzucha jednak by wskazywał na wcześniejsze jej odwiedziny. Zobaczymy. Tak czy siak już zapewne niedługo zacznie się wielkie testowanie.2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość -
Witam czy mogę poprosić o wpisanie mnie na 30 Czerwiec? ☺
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Brałam bromergon a na starcie miałam ciśnienie 90/40. Generalnie nie czułam sie inaczej -pomijając spadek ciśnienia do 70/30 leciałam non stop na cukierkach kopiko i hektolitrach kawy 2 razy zaliczyłam glebę jak wstawałam z rana z łóżka haha a Pani doktor powiedziała mi żebym lepiej w nocy siku nie chodziła całe szczęście pozbyłam się paskudztwa
Nowa ja proponuje 1 czerwca sikamy na test na "trzy-cztery" mogę dotrzymać Ci towarzystwa bo ja się od sikańca wyleczyłam totalnie z objawów ciążowych -
nick nieaktualnyOdebrałam od teściowej bo dzwoni bez opamiętania, nawet spoko... tylko oczywiście musiała cos palnąć "nic na siłe nie bedzie, nie możesz sie tak spinać jak Bóg da to bedzie dobrze" No Ok moze dla niej to pocieszające :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 09:15
-
Agniechaaaa wrote:Odebrałam od teściowej bo dzwoni bez opamiętania, nawet spoko... tylko oczywiście musiała cos palnąć "nic na siłe nie bedzie, nie możesz sie tak spinać jak Bóg da to bedzie dobrze" No Ok moze dla niej to pocieszające :p
Eh moja podobnie mówi, tylko bez tego Boga. Chociaż po drugiej stracie trochę się ogarnęła i po ludzku stara się podchodzić.
Najlepsze jak słyszę argument "musicie odpocząć, wyjedźcie gdzieś, w końcu się uda". Tylko gdyby człowiek tak zrobił i odpuścił leki, badania to do 70-tki byśmy nie zaszli...
Także Aga rozumiem. Spokój, spokój i oddech to Cie uratuje od wybuchu.
Jak egzaminy Ci poszły? Bo coś pamiętam, że miałaś coś zaliczać na uczelni?
Wczoraj wciągnęłam kieliszek wina i kieliszek cydru, bo mąż kupił. Za ciężkie to było.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lunaris wrote:Brałam bromergon a na starcie miałam ciśnienie 90/40. Generalnie nie czułam sie inaczej -pomijając spadek ciśnienia do 70/30 leciałam non stop na cukierkach kopiko i hektolitrach kawy 2 razy zaliczyłam glebę jak wstawałam z rana z łóżka haha a Pani doktor powiedziała mi żebym lepiej w nocy siku nie chodziła całe szczęście pozbyłam się paskudztwa
Nowa ja proponuje 1 czerwca sikamy na test na "trzy-cztery" mogę dotrzymać Ci towarzystwa bo ja się od sikańca wyleczyłam totalnie z objawów ciążowych
Hehe, dziękuję za propozycję ale chyba póki co się obraziłam na testy, za to jeżeli nie dostanę w czwartek, ostatecznie piątek to jeszcze dla pewności ogarnę krew bo idę w piątek na wesele i muszę mieć pewność że mogę się nawalić na smutno ;PLunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyKarmma najśmieszniejsze jest ze nie chce wybuchnąć śmiać mi sie chce z takiej niewiedzy :p bo wiadomo, ze samo to przychodzi tylko tym co nie chcą albo tym co nie wiedzą co i jak :p
Co do uczelni to pisałam dziewczyna ze załatwił mnie prof u którego egzamin miałam w dniu punkcji, nie pozwoli mi napisać tego teraz. Muszę pisać o przedłużenie sesji i zdawać w październiku a przyniosłam mu l4 i wypis z kliniki No coz kretyn...
A reszta zdana na spokojnie jeszcze 2zjazdy i wakacje od uczelni -
Czasami aż się nie chce ludziom tłumaczyć, że tak prosto ciąża nie pokazuje się u każdego.
Aaaa już pamiętam z tą uczelnią. Szkoda, że tak prof podszedł... Cham.
Zapisałam się na 10 na 5 czerwca do Kliniki. Będę wtedy miała już wynik bety jak zrobię ją o 7 rano, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby tak prosto i ot tak się udało.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nowa na dzielni wrote:Hehe, dziękuję za propozycję ale chyba póki co się obraziłam na testy, za to jeżeli nie dostanę w czwartek, ostatecznie piątek to jeszcze dla pewności ogarnę krew bo idę w piątek na wesele i muszę mieć pewność że mogę się nawalić na smutno ;P
Upij się na wesoło- w czerwcu załapiemy sie na 2 testowania a skąd wiesz... jeszcze nie wszystko przesądzone ja tam czekam aby prędzej przyszła to się na owulacje przed wyjazdem załapię bo jak nie to w czerwcu nici z robienia fasolki. -
nick nieaktualny
-
W czwartek punkcja. Dziś niestety byłam u innej babki. I nawet nie wiem po ile mają pęcherzyki. Szybka wizyta z powodu jej spóźnienia. W czwartek się dowiem. Będa mnie usypiac. Zadzwonię tam po południu żeby mi chociaż podali estradiol i ten progesteron.
-
nick nieaktualny