Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Black wrote:Reset mi na taki męczący katar zawsze pomagały tabletki dla alergików - hitaxa fast, może spróbuj?
Na katar mam steryd do nosa działający miejscowo i sudafed. I guzik daje, ale ja jestem z tych, co uważają, że katar leczony trwa tydzień, a nieleczony 7 dni
StaraczkaNika wrote:Reset a masz kapsułki z wiesiołka? Oeparol czy coś? Ciumkaj sobie co jakiś czas - to super nawilża biedne gardło a Ty jestes w 1 fazie, więc same korzyści. Ta otoczka zostaje dłużej, trochę jak guma do żucia, ale w końcu też się rozpuszcza, albo można wypluć
Wiesiołka nie mam akurat, ale znam ten patent z rozgryzioną kapsułką witaminy a + e i to stosuję. W ogóle moje biurko wygląda dziś jak mała apteka
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Czrna 81 wrote:Meśka ja znowu do Ciebie z pytaniem ☺ Q10 i dhea eljot to wiem że na podkoksowanie jajek, a w czym pomaga L arginina?
1) polepsza przeplyw krwi przez macicę i jajniki (i męskie narządy)
2) zmniejsza stan zapalny czyli dobrze działa na imnunologię czy takie stany jak PCOS albo endomenda, w których mamy do czynuenia ze stałym stanem zapalnym w organizmie
3) u kobiet poprawia śluz a u facetów zmiejsza aglutynację
4) dodaje energii i poprwia libido (dlatego jest na półce w każdym sklepiku dla koksów)
Same korzyści nie? Żeby tylko taka gorzka nie była
Czrna 81, Meśka lubią tę wiadomość
-
Grzechotka2 wrote:My, jeśli się udało, dopiero w 14-15 tygodniu powiemy komukolwiek.
Karma88, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReset - w ubiegłym roku miałam 8 razy zapalenie zatok, nie działało nic! Żadne krople, sterydy, inhalacje, antybiotyki - tylko te tabletki o których pisałam. Katar nie mijał cłkiem, ale pozwalało mi to normalnie funkcjonować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 08:54
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Jak Ci wywali brzuch tak jak mnie, to już w ogóle nie będziesz musiała mówić - i tak dawno się domyślą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 08:54
reset, Nadzieja22, Aga9090, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Jak Ci wywali brzuch tak jak mnie, to już w ogóle nie będziesz musiała mówić - i tak dawno się domyślą
Na szczęście z rodziną nie widujemy się często. Moi rodzice, z którymi częściej, jak się szybciej skapną to pół biedy, ale teściowie nie mają szans. A wiem, że teść nie będzie zadowolony, że tak "szybko" drugie dziecko.
Ale od czego są luźne ubrania, których mam duuuzo, bo lubię chodzić w workach
-
Mnie to może wywalić nawet pierwszego dnia hahah udam,że utylam
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Mój kolejny dzień czucia jak gówno w trawie uważam za rozpoczęty. Czy to też objaw?
-
Dobra. Koniec fantazjowania. Czas wrócić do rzeczywistości. Jadę na betę. Poproszę o kciuki.
StaraczkaNika, Siwulec, ef36, Aga9090, SusieOne, Nadzieja22, reset, by7mistake, Malgonia, Patrycja20, Czrna 81, Bajkaaa, Koteczka82, Mala90, Morusek lubią tę wiadomość
-
Kawiarnia, piekna kobieta przy stoliku sama, podchodzi lump.
Trzymając się krzesła i mocno kiwajac schyla sie do pani:
- hej, mała, wpadłaś mi w oko - nie spierdol tego!Siwulec, Aga9090, SusieOne, Nadzieja22, ef36, Makowa_Panna, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, mnie już wywaliło i trochę się obawiam żeby się w pracy za szybko nie domyślili, luźne ciuchy przestają być luźne. Rano jeszcze jako tako ale popołudniu i wieczorem brzuch ogromny. Córka już mi zwróciła uwagę że powinnam schudnąć
ef36 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Mój kolejny dzień czucia jak gówno w trawie uważam za rozpoczęty. Czy to też objaw?
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Grzechotka2 wrote:Na szczęście z rodziną nie widujemy się często. Moi rodzice, z którymi częściej, jak się szybciej skapną to pół biedy, ale teściowie nie mają szans. A wiem, że teść nie będzie zadowolony, że tak "szybko" drugie dziecko.
Ale od czego są luźne ubrania, których mam duuuzo, bo lubię chodzić w workach
A teściami i w ogóle nikim się nie przejmuj - to Twoja rodzina, Twoje dziecko i Twoje decyzje Ty im przecież nie mówiłaś, ile mają mieć dzieci i kiedy -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w piatunio! witam się w moim 2 dniu ciazy, gratuluje wczorajszych bet, kolejnych kresek i dobrych wiadomości na wizytach ( mamunia! )
Ja wczoraj uzupelnilam braki w apteczce, dokupilam jeszcze wiesiolka, tylko kurcze nie pamiętam jak się go brali. Do owu po 2 tabletki, a później 1?
Nurtuje mnie jeszcze jedna sprawa. Od kilku miesięcy na kilka godzin przed @ i i chwilami w pierwszych dniach czuje pieczenie zaraz pod skórą w okolicy blizny po laparoskopii. Czy to możliwe ze zadomowilo się tam jakies ognisko endomendy? Jak to sprawdzić albo co z tym zrobić?ef36 lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
lamka wrote:Wiecie co jest najlepsze do ukrywania brzucha? Bluzy kangurki. mam taką uczelnianą i bardzo pomaga jak chce się być incognito.1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
lamka wrote:Wiecie co jest najlepsze do ukrywania brzucha? Bluzy kangurki. mam taką uczelnianą i bardzo pomaga jak chce się być incognito.
tak, ale w te gorące dni bluzy odpadają