Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
by7mistake wrote:Ja wczoraj uzupelnilam braki w apteczce, dokupilam jeszcze wiesiolka, tylko kurcze nie pamiętam jak się go brali. Do owu po 2 tabletki, a później 1?
Nie, wiesiołek tylko DO owulacji.by7mistake, SusieOne lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Resecik wysłać Ci blister zainfekowanego wiruskami ciążowymi wiesiołka? Mogę dorzucić jeszcze 1test owu który mi został
Pozatym jezeli byś miala obtarty nos przez ten katar najlepszym i kojącym sposobem na podrażnienie jest olejek macadamia. Nie jest drogi a dziala cuda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:19
-
No właśnie Nika, miałam spytać i mi z głowy wyleciało. Jak w pracy zareagowali na to, ze to jednak nie efekt jojo?
Dziewczyny teraz jest sezon na bob i fasolke wiec latwo zwalic. Mi sie na euro tak zdarzylo, padl nam telewizor a tu Polska z Niemcami gra. Biegiem do knajpy, a juz paczke bobu zdazyylismy zamiast chipsow wciagnac. Po meczu podeszla do mnie laska, ze w moim stanie to nie powinnam pic alkoholu
Samo zycie, pewnie bedzie miala traume i juz nigdy nie ustapi ciezarnej w autobusie ;pSiwulec, Karma88, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Malgonia nie zartuj? :-o
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Hej mi tez brzuch wysadziło... z Olivierem na tym etapie nic a nic nie było widać ..
Dobrze, ze to już piątek -mdłości nie dają mi żyć w ogóle wszystko mnie denerwuje dziś nawet to ze mąż oddychał nie wiem głośniej ? tez tak macie ? -
nick nieaktualnyJak wymyślę jakiś patent na strój na upał zakrywający brzuch to na pewno dam znać
A dzisiaj chyba zrobię bób
Patrycja ja tak zdecydowanie mam, ostatnio się poplakalam, bo mąż powiedział, że mam myć frenchpressa od razu po zrobieniu kawy bo się robaki zalęgnąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:43
Malgonia, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Hej mi tez brzuch wysadziło... z Olivierem na tym etapie nic a nic nie było widać ..
Dobrze, ze to już piątek -mdłości nie dają mi żyć w ogóle wszystko mnie denerwuje dziś nawet to ze mąż oddychał nie wiem głośniej ? tez tak macie ?
nooo, mdłości powoli przechodzą, zaczynam słyszeć własne myśli.
Na eMka się rano wściekłam bo musiałam wstać do pracy.... dobrze że wyszłam bo pewnie byłabym niemiła
a spać to mi się tak chce że zaraz zasnę na biurku. -
Nie zartuje. A już najbardziej mnie rozbawiło, ze podeszla jak juz mecz sie skonczyl i zdazylam dwa piwa wypic (razem z tym bobem to wygladalam na niezle napompowana). No ale troche jej sie i nie dziwie. Ja jak widze ciezarne z papierosem to też budzą się we mnie emocje
-
Vivanillka wrote:Resecik wysłać Ci blister zainfekowanego wiruskami ciążowymi wiesiołka? Mogę dorzucić jeszcze 1test owu który mi został
Vi, ja tam wszystko zainfekowane przyjmuje, więc chętnie Taka chciwa byłam z tymi wiruskami, że i wirusy chorobowe przygarnęłam
A tak w ogóle, uwaga, będę się chwalić- przed chwilą dostałam uchwałę o wpisie na listę radców prawnych, co oznacza, że minister sprawiedliwości nie znalazł żadnych przeciwwskazań do wykonywania przeze mnie zawodu i od teraz mogę mówić o sobie "radca prawny"
Nadal brzmi surrealistycznie, a ja płaczę jak Wam to piszę. Zniszczył mi ten egzamin psychikę bardziej niż nieudane starania!
lamka, Malgonia, by7mistake, Aga9090, Jeżowa, SusieOne, blue00, Meśka, StaraczkaNika, Karma88, Achia, Nadzieja22, Cabrera, ef36, MaryAnn, Bocianiątko, Angelika83, Anaaa90, Yoselyn82, Emiilka, Nat90, Koteczka82, -Mamunia-, Kotowa, patuniek86, moyeu, Morusek lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reseciku jestem z Ciebie dumna
Nawet z tej okazji nauczylam sie robic pogrubienie e speszali for ju maj frendsWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:50
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Nie zartuje. A już najbardziej mnie rozbawiło, ze podeszla jak juz mecz sie skonczyl i zdazylam dwa piwa wypic (razem z tym bobem to wygladalam na niezle napompowana). No ale troche jej sie i nie dziwie. Ja jak widze ciezarne z papierosem to też budzą się we mnie emocje
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Malgonia wrote:No właśnie Nika, miałam spytać i mi z głowy wyleciało. Jak w pracy zareagowali na to, ze to jednak nie efekt jojo?
Dziewczyny teraz jest sezon na bob i fasolke wiec latwo zwalic. Mi sie na euro tak zdarzylo, padl nam telewizor a tu Polska z Niemcami gra. Biegiem do knajpy, a juz paczke bobu zdazyylismy zamiast chipsow wciagnac. Po meczu podeszla do mnie laska, ze w moim stanie to nie powinnam pic alkoholu
Samo zycie, pewnie bedzie miala traume i juz nigdy nie ustapi ciezarnej w autobusie ;p
No nic. Jak nie ta robota, to inna. Póki co mam inne zmartwienia. Najbardziej szkoda dzieciaków, ale im nie tłumaczyłam co i jak. Pożegnałam się tylko w każdej klasie. Już tam pewnie krążą ploty czemu to niby odeszłamSusieOne lubi tę wiadomość
-
Reset gratuluję!!!
Dziewczynki kciuki tu mają mega moc, więc poproszę o trzymanie ich o 16:20 za nas. Mamy nasze pierwsze prenatalne.Aga9090, reset, Tosia2323, by7mistake, Siwulec, Nadzieja22, Malgonia, Patrycja20, Koteczka82, Mala90, Kotowa, Morusek lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
StaraczkaNika wrote:Nie meśka, ale odpowiem, bo mam czaas.
1) polepsza przeplyw krwi przez macicę i jajniki (i męskie narządy)
2) zmniejsza stan zapalny czyli dobrze działa na imnunologię czy takie stany jak PCOS albo endomenda, w których mamy do czynuenia ze stałym stanem zapalnym w organizmie
3) u kobiet poprawia śluz a u facetów zmiejsza aglutynację
4) dodaje energii i poprwia libido (dlatego jest na półce w każdym sklepiku dla koksów)
Same korzyści nie? Żeby tylko taka gorzka nie była
A powiedz mi jeszcze Nika (jeśli masz jeszcze czas ) jeśli tą L arginina dobrze wpływa na śluz, to oeparol dalej wpierdzielać, czy już sobie można darować?Meśka, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnySiwulec wrote:I ja się witam w piątkowy poranek
Malgonia pamiętaj ze Poznań to miasto doznań koziołki już czekają
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d003d9e9dc1a.jpgSiwulec lubi tę wiadomość