Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika, na zdjęciu tego nie widać właśnie. Próbowałam. Kolor ciężko określić. Pewnie evap. Muszę po prostu uzbroić się w cierpliwość .
Czy za drugie rozbicie strony w tym miesiącu należy mi się ciąża?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 16:04
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Jeeeeeest mail!
Cytuję
"Pani xxx,
Nic na razie zmneniamy
Proszę być w kontakcie
To musi się udać
Pozdrawiam
jpasnik"
No i teraz jestem póki co spokojna Aż się spłakałam jak czytałam maila...
Dzięki Nika i Bociek!Malgonia, Reniferra, Bocianiątko, Kargo31, wisienka94, patuniek86, moyeu, KateKum, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Reniferra wrote:Nika, na zdjęciu tego nie widać właśnie. Próbowałam. Kolor ciężko określić. Pewnie evap. Muszę po prostu uzbroić się w cierpliwość .
Czy za drugie rozbicie strony w tym miesiącu należy mi się ciąża?Reniferra lubi tę wiadomość
-
Reniferra u mnie nigdy nie było kreski bez ciąży na bobo. Teraz we wtorek po kilku godzinach mi wyszła taka ciulowata, że na zdjęciu to ni hu hu, żeby wyłapać. Rób jutro rano, trzymam kciuki
Reniferra lubi tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Jeeeeeest mail!
Cytuję
"Pani xxx,
Nic na razie zmneniamy
Proszę być w kontakcie
To musi się udać
Pozdrawiam
jpasnik"
No i teraz jestem póki co spokojna Aż się spłakałam jak czytałam maila...
Dzięki Nika i Bociek!Bocianiątko, Malgonia, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to już za 20 godzin. Jak ja się ekscytuję o mamo a z drugiej strony obawiam... Juz sms dostałam z przypomnieniem o wizycie. Tak jakbym miala zapomnieć
-
Nic już nie rozumiem.Może któraś z Was mi podpowie?Wykres wygląda tak jak w stopce.OF wyznaczył owu (ale chyba za szybko,bo dzień wcześniej na monitoringu pęcherzyk był jeszcze mały (14mm).Wg temperatur owu niby była,wg temperatur też niby dziś 7dpo.Progesteron z dziś niecałe 9.estradiol 78.
Cholera,o co tu w ogóle chodzi??
Wg gin normalnie mam owulacje.
Może później była?Ale skąd wtedy skok temperatury?Podpowiedzcie coś.
-
Haha, dopiero zauważyłam ten link na pierwszej stronie do tajemnej wiedzy. Padłam ze śmiechu na wyprawce do szpitala "- butelka z dziubkiem (wodę wypijasz, w butelce rozrabiasz tantum rosa i psikasz psite )"
Powiem Wam, że z każdym dniem coraz bardziej zakochuję się w tym forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 17:33
Bonda, Bocianiątko, StaraczkaNika, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ♥️
Nenusia trzymam kciuki żebyś szybko doszla do siebie i żeby maluszek rósł zdrowo ! Ja leżę w łóżku i opycham się lodami...a potem dziwić się że tyłek rośnie...
Jak dobrze że to już weeekenddddd!!!!Bajkaaa lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
ef36 wrote:Dzień dobry! Kciuki za wszystkie dzisiejsze testy i badania!
Znacie jakiś sposób aby znieść drogę do pracy autobusem? chciałabym wytrzymać jeszcze przynajmniej dwa miesiące, ale jak tak dalej pójdzie to chyba nie dam rady...
Madzik34, dobrze pamiętam że masz dzisiaj pierwszy prodgląd fasolki? Daj znać jak poszło!!! &&& zaciśnięte!
Hej Ef!!dobrze pamietasz i dziekuje ze pytasz:)
Jestem po usg wg.niego 5w2 idealnie odpowiada tm (chyba nawet troche przewyzsza).
Jest pecherzyk ciazowy 86mm oraz pecherzyk zoltkowy.
Za 2 tyg kolejna wizyta-tym razem serduszkowa:))
Kamien z serca.
Bardzo sie ciesze oby teraz bylo dobrze do konca:)
A ty kiedy masz wizyte??Nadzieja22, Reniferra, Trasti, ef36, moyeu lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Miłego weekendu
Ja za godzinę idę na randkę z mężem, bo dzisiaj nasza 5 rocznica ślubu
Jestem taka głodna, że mąż dzisiaj pożałuje tego wyjścia A dopiero co zjadłam borówki z jogurtem, płatkami migdałowymi i ostropestem (Frezyciada to przez Ciebie, bo tak ciągle chwalisz na zaś jem, żeby flaczki dobrze żyły), a wcześniej ogorkową i indyka z kaszą i warzywami.Reniferra, Achia, frezyjciada, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Bonda wrote:Nic już nie rozumiem.Może któraś z Was mi podpowie?Wykres wygląda tak jak w stopce.OF wyznaczył owu (ale chyba za szybko,bo dzień wcześniej na monitoringu pęcherzyk był jeszcze mały (14mm).Wg temperatur owu niby była,wg temperatur też niby dziś 7dpo.Progesteron z dziś niecałe 9.estradiol 78.
Cholera,o co tu w ogóle chodzi??
Wg gin normalnie mam owulacje.
Może później była?Ale skąd wtedy skok temperatury?Podpowiedzcie coś.
Zresztą i taki prog wystarczy jako potwierdzenie owulacji. Ale przy takich wynikach koniecznie dupek albo lutka.
Z porad ciotki Niki - l-arginina i vitex poprawiają proga w 2 fazie
Bardziej niepokoi niski estradiol - na szczęście jego też można suplementować w ciąży.
Jest też gorsza możliwość - owu była, ale jajko kiepskie i wtedy raczej nic z tego w tym cyklu. Badałaś AMH i sprawdzałaś, czy nie masz endomendy (jest jakby toksyczna dla komórek jajowych).
Jeśli takowy będzie, w nowym cyklu powtórz badania - to może być jednorazowy wybryk - u każdej się zdarza! -
Nadzieja22 wrote:Miłego weekendu
Ja za godzinę idę na randkę z mężem, bo dzisiaj nasza 5 rocznica ślubu
Jestem taka głodna, że mąż dzisiaj pożałuje tego wyjścia A dopiero co zjadłam borówki z jogurtem, płatkami migdałowymi i ostropestem (Frezyciada to przez Ciebie, bo tak ciągle chwalisz na zaś jem, żeby flaczki dobrze żyły), a wcześniej ogorkową i indyka z kaszą i warzywami.
Ja dziś zrobiłam przegląd lodówki i szafek (mąż nie poszedł wczoraj na zakupy i za karę będzie jeść dziwne wynalazki)
Właśnie się piecze autorska zapiekanka z:
Poł paczki ciecierzycy
1/4 świderków
Pól kilo zółtej fasolki - te trzy rzeczy podgotowane
Piersi kurczaka podsmażonej
To wszystko zalałam sosem z topionego serka i mąki z amarantusa i potem posypię żółtym serem!
Czuję się jak Magda Gessler
Chyba ciąża mi się rzuciła na umysł
Ehh, oby się to dało jeść! Jakby coś to maż trochę rano przeskrobał i mu się należy kiepski obiad, który będzie musiał jeść przy mnie z uśmiechem na ryjkuNadzieja22 lubi tę wiadomość