czułość testu a cień cienia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane,
chyba nie jest dobrze. Dziś z porannego moczu podobnie jak wczoraj. Kreska bardzo "bylejaka". Dodatkowo wczoraj wieczorem i dziś rano na papierze namierzyłam ciemne, brudnawe plamienie.
Idę dziś na HCG i progesteron. Nie ma co żyć dłużej w złudnej nadziei, a jeśli coś się udało to lekarz przynajmniej w czas coś zaradzi.
Czuję jednak wewnętrzny smutek. Odezwę się po południu po otrzymaniu wyników.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku...jak bym chciała Ci wierzyć. Ale dzisiejszy test nie podobał mi się nic a nic... ale ogólnie w jakości nie podobała mi się jego obsługa.
Tymczasem dzwoniłam zapytać się do laboratorium... mają czas do 20:00.
Mam tyle pracy, nie mogę się skoncentrować. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie - dla mnie jest ważne, że w ogóle się okazało, że to możliwe.
Brak naturalnych miesiączek (od zawsze!).
Dwa lata starań. Pierwszy rok pod nierzetelnymi adresami. Ostatni rok u wspaniałego lekarza, ale mało dostępnego.
Stwierdzone: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, hiperandorgenizm i testosteronizm (jak u chłopa). Przez prawie rok leki typu metformax, norprolac...
Closbegyt wywołujący krawienia po odstawieniu zamiast owulacji..
Pierwszy cykl z tamoxifenem... w tym upilnowany przeze mnie u innego lekarza, który zrobił mi monitoring i dał zastrzyk ovitrelle (podobno już nieco spóźniony, bo pęcherzyk był delikatnie przerośnięty)...
Tenże monitoring wykazał też torbiela na drugim jajniku, który zafundował mi clo...
Ale się udało.
Tylko ten progesteron ...Mam nadzieję, że zaradzimy w czas.
mamaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiara: czekam na Twoje i wyniki i czuję się, jak bym była w Twojej skórze.
Ja się oczywiście niepokoję, na piątkowe... oby przez te 3 dni luteiny progesteron mi podskoczył...
Poza tym nie mogę się doczekać powrotu męża, jutro się dowie (wyjechał na 3 dni).
Oby nasza radość trwała długo..