czułość testu a cień cienia
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobitki kochane orientuje się może któraś z Was jak to jest z tym cieniem cienia na testach? Chodzi mi o to, że jak testuję testem o czułości np. 10 to cień cienia pojawia się kiedy beta wynosi 10 czy może wtedy już jest wyraźna krecha, a cień jest jak beta jest mniejsza od 10. Wie ktoś coś na ten temat?
-
Kucyk wrote:Mi wyszedł cień cienia po godzinie na teście o czułości 25. Tego dnia poszlam na bete i byla 29,66
.Agnieshka87, Foto_Anna, Ika83 lubią tę wiadomość
-
dwa lata temu "cień cienia" zobaczyłam pod wieczór jak śmieci wyrzucałam ale już tego dnia ze zniecierpliwienia i własciwie z pewności że zaskoczyłam zrobiłam betę, wiec wynik już znałam. Testy są do d$%^$
Agnieshka87, Styczniowa27 lubią tę wiadomość
-
ja zrobiłam test z allegro - "25". była blada kreska, po paru godzinach beta wyniosła 63 wydaje mi się, że po prostu w moczu jest mniejsze stężenie niż we krwi, stąd testy czasem wychodzą słabo, kiedy hormonu już jest dość dużo.
weronika86 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
https://www.maluchy.pl/li-71282.png -
nick nieaktualny
-
u mnie na 3 dni przed terminem byla deklikatna kreska ale widoczna golym okiem, 2 dni do terminu juz byla widoczna bardziej, dzien do terminu juz byla normalna ale jeszcze nie taka intensywna, w dzien spodziewanej miesiaczki grube krechy, testy o czulosci 25.
dodam ze na wszystkie patrzylam od poczatku i od razu pojawiala sie ta druga kreska, z tym ze z dnia na dzien ciemniala. nie bylo tak ze po 4 minutach np. dopiero sie pojawila. w momencie nasiakania kiedy kolor przechodzil przez pasek juz zostawla kreska
weronika86, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
aNiLewe wrote:u mnie na 3 dni przed terminem byla deklikatna kreska ale widoczna golym okiem, 2 dni do terminu juz byla widoczna bardziej, dzien do terminu juz byla normalna ale jeszcze nie taka intensywna, w dzien spodziewanej miesiaczki grube krechy, testy o czulosci 25.
dodam ze na wszystkie patrzylam od poczatku i od razu pojawiala sie ta druga kreska, z tym ze z dnia na dzien ciemniala. nie bylo tak ze po 4 minutach np. dopiero sie pojawila. w momencie nasiakania kiedy kolor przechodzil przez pasek juz zostawla kreskaModelka, moremi, naox lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beat_ina ja też w 12dpo (dziś)- i Ovu wyznaczyło mi @ z rana powórzyłam - i wyszłataka lekko różowa kreseczka- ale bardzo cienitka- nic jutro powtórze i jeśli wyjdzie podobnie to pójdę na betę
A dodam że test ma czułość 25Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 07:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny