czułość testu a cień cienia
-
WIADOMOŚĆ
-
czyli jakie testy kupować? te o najwiekszej czułości? ja kupiłam pre test on ma czułość 25 mIU/ml HCG. Więc wykryje dopiero ciąże jeżeli hcg np z krwi też będzie wynosić 25? Czy testy o czułości 10 wykryją wcześniejszą ciążę
Vixen lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dziś zrobiłam test o czułości 15 mlU/ml i zobaczyłam 2 kreskę bardzo jasna. Jestem dopiero 7 dpo a i mój wykres jest jakiś dziwny zrobiłam zdjęcie testów. ( zrobiłam 2 bo myślałam że pierwszy się pomylił)
zapodaj.net/3fe2f8e125abd.jpg.html -
nick nieaktualnyDzis zrobilam bobotest plytkowy(ostatni jaki mialam w uk), na poczatku nic nie bylo widac ale po 3h moj chlopak zauwazyl cien cienia. Zrobilam tez rownoczesnie zwykly test i na nim nic nie bylo, jednak te angielskie testy maja tendencje do wykrywania ciazy po mc spoznionej @...i co z tym fantem zrobic?
-
Karolina 85 wrote:Dzis zrobilam bobotest plytkowy(ostatni jaki mialam w uk), na poczatku nic nie bylo widac ale po 3h moj chlopak zauwazyl cien cienia. Zrobilam tez rownoczesnie zwykly test i na nim nic nie bylo, jednak te angielskie testy maja tendencje do wykrywania ciazy po mc spoznionej @...i co z tym fantem zrobic?
Po 3h test się utlenia i wynik jest nieważny -
Ja zaczęłam testowanie 10 dpo [testy kupiłam na internecie, normalna czułość 25] i wyszła jedna kreska. Na drugi zauważyłam tak zwany 'cień cienia' pojawił się on w ciagu 1-2 min. Był naprawdę ledwie widoczny, ale mąż też go widział. I tak ciemniał z dnia na dzień, a teraz jestem 8tyg 6dniu ciąży oczywiście jak 11 dpo pojawił się ten cień kreski to przeszperałam wszystkie strony internetowe na ten temat i nie wierzyłam, że się uda.... A jednak! Trzymam kciuki za wszystkie starające się dziewczyny. Nigdy nie traćcie nadziei
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aga2319 wrote:Cześć Dziewczyny. Jestem w 10 dpo. Dzisiaj na dwóch testach o czułości 10 wyszedł mi "cień cienia". Myślicie, że jest szansa na to, że się udało?
Mój 'cień cienia' skończył dzisiaj 9 tygodniFedra, Chica Mala, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Ale fajnie czytać o cieniach cienia, ktore staly sie dzidziusiami
Ja mam dziwna sytuacje, bo zrobilam test przed wczoraj 8dpo i wyszedl negatywny, a po godzinie pojawil sie cien cienia, ale bardziej to wygladalo jak zaciek niz kreska, wczoraj kupilam nowe testy i testowalam wieczorem i nic nie wyszlo, a dzis rano (10dpo) ta sama sytuacja co przed wczoraj, najpierw nic, a pozniej po ok.1-2h cien cienia wygladajacy jak zaciek, mialyscie tak moze (a test byl innej firmy niz ten przed wczoraj)? Nigdy wczesniej na zadnych testach te 'zacieki' mi nie wychodzily, byl negatyw i koniec kropka. Mozliwe zeby ten zaciek byl kreska? Chyba, ze mam jakis dziwny zaciekowy moczMaluszek lubi tę wiadomość