czułość testu a cień cienia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja robiłam dzis rano ten z czulością 10 ( paskowy z alegro) wyszła bardzo bardzo jasna druga kreska ale to dopiero gdzies po godzinie i to pod światło ( wtedy wyjęłam test z kosza by spojrzec jeszcze raz) . @ powinnam mieć za ok. 2 dni.
Co sądzicie jest szansa?Izabellaaa -
Dziendoberek Zrobiłam przed chwilka test i znów blady cień cienia drugiej kreski , tym razem pojawił się po 3 minutach( w sobotę to samo tyle że po jakiejś godzince). Ach ta. Niecierpliwość..... Dziś powinnam dostać @- oby Się nie zjawiła !!!
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Ja powinnam dziś lub jutro dostać @ ale jakoś jej nie czuję oprócz lekko pobolewającego podbrzusza. Chciałabym zrobić test ale boję się rozczarowania. Nawet testu jeszcze nie kupiłam żeby mnie nie kusił he he czekam do jutra na @ i jak się nie zjawi to pojutrze zatestuję. Mam nadzieję, że Wasze cienie okażą się zielonymi kropeczkamimagg, respondeca lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualnyIzabellaaa wrote:ja robiłam dzis rano ten z czulością 10 ( paskowy z alegro) wyszła bardzo bardzo jasna druga kreska ale to dopiero gdzies po godzinie i to pod światło ( wtedy wyjęłam test z kosza by spojrzec jeszcze raz) . @ powinnam mieć za ok. 2 dni.
Co sądzicie jest szansa?
-
Jednak nie wytrzymałam. Kupiłam test rano i niestety negatywny :'( Tylko dlaczego szyjka tak wysoko uciekła, że nie mogę jej dosięgnąć??? Zawsze przed @ była nisko i nie było śluzu. Masakra jakaś. czekam więc aż się ta wredota zjawi.Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
magg wrote:Pola jak tam u Ciebie sytuacja ? Wszystko ok? Ja dziś ok 14 Też miałam trochę śluzu z krwią
U mnie nie wyglada to za dobrze. Nic mnie nie boli, ale na @ mnie to za krotkie wszystko... @ mam zawsze ok 5-6 dni i leje sie jak z kranu, a tu pon plamienia, wtorek cos polecialo, sroda ciut i dzisiaj nic prawie, znowu takie plamienia... nie wiem juz sama, ale mysle, ze po zawodach. Jutro bede wiedziala wszystko ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Annielica:-)
Zamelduję się jutro. Po zrobionym rankiem teście.
Na betę pójdę w środę - jeśli tylko jutro test będzie wyglądał lepiej.
Po 2 latach nigdy nie byłam tak blisko...zresztą to był pierwszy cykl, który jako tako udało się wystymulowac i podać ovitrelle na pęknięcie.
W zasadzie odliczałam już cykle prób do in vitro (zostały jeszcze 3)...
Nie mogę się na niczym skoncentrować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny