czułość testu a cień cienia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja robiłam dzis rano ten z czulością 10 ( paskowy z alegro) wyszła bardzo bardzo jasna druga kreska ale to dopiero gdzies po godzinie i to pod światło ( wtedy wyjęłam test z kosza by spojrzec jeszcze raz) . @ powinnam mieć za ok. 2 dni.
Co sądzicie jest szansa?Izabellaaa -
Dziendoberek
Zrobiłam przed chwilka test i znów blady cień cienia drugiej kreski , tym razem pojawił się po 3 minutach( w sobotę to samo tyle że po jakiejś godzince). Ach ta. Niecierpliwość..... Dziś powinnam dostać @- oby Się nie zjawiła !!!
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Ja powinnam dziś lub jutro dostać @ ale jakoś jej nie czuję oprócz lekko pobolewającego podbrzusza. Chciałabym zrobić test ale boję się rozczarowania. Nawet testu jeszcze nie kupiłam żeby mnie nie kusił he heczekam do jutra na @ i jak się nie zjawi to pojutrze zatestuję. Mam nadzieję, że Wasze cienie okażą się zielonymi kropeczkami
magg, respondeca lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualnyIzabellaaa wrote:ja robiłam dzis rano ten z czulością 10 ( paskowy z alegro) wyszła bardzo bardzo jasna druga kreska ale to dopiero gdzies po godzinie i to pod światło ( wtedy wyjęłam test z kosza by spojrzec jeszcze raz) . @ powinnam mieć za ok. 2 dni.
Co sądzicie jest szansa?
-
Jednak nie wytrzymałam. Kupiłam test rano i niestety negatywny :'( Tylko dlaczego szyjka tak wysoko uciekła, że nie mogę jej dosięgnąć??? Zawsze przed @ była nisko i nie było śluzu. Masakra jakaś. czekam więc aż się ta wredota zjawi.Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
magg wrote:Pola jak tam u Ciebie sytuacja ? Wszystko ok? Ja dziś ok 14 Też miałam trochę śluzu z krwią
U mnie nie wyglada to za dobrze. Nic mnie nie boli, ale na @ mnie to za krotkie wszystko... @ mam zawsze ok 5-6 dni i leje sie jak z kranu, a tu pon plamienia, wtorek cos polecialo, sroda ciut i dzisiaj nic prawie, znowu takie plamienia... nie wiem juz sama, ale mysle, ze po zawodach. Jutro bede wiedziala wszystko ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Annielica:-)
Zamelduję się jutro. Po zrobionym rankiem teście.
Na betę pójdę w środę - jeśli tylko jutro test będzie wyglądał lepiej.
Po 2 latach nigdy nie byłam tak blisko...zresztą to był pierwszy cykl, który jako tako udało się wystymulowac i podać ovitrelle na pęknięcie.
W zasadzie odliczałam już cykle prób do in vitro (zostały jeszcze 3)...
Nie mogę się na niczym skoncentrować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny