Czy to mogą być poerwsze objawy ciąży?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tym razem jestem twarda dziś 13dpo i cierpliwie czekam do poniedziałku. Co ma być to będzie,ale czuję,że cały weekend będę w pracy i jak dziś będę biegała do toalety i sprawdzała czy nie ma @...
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnyOj Aurelia rozumiem to
Ją się trochę martwie, bo jutro mam farbowac włosy teściowej... Pocieszam się tym, że szybko to zrobię bo ma krótkie włosy i że dzidziuś jest strzeżony na samym poczateczku mocniej i że to nie na mój łeb będzie farbą kladziona -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
Mam już jednego Synka (10 miesiecy) , w tym miesiącu zaczęlismy się z M starać o rodzeństwo, wg testów owu była 28 stycznia wiec dzisiaj powinno byc 10 dpo cykle mam 28 dniowe więc za 2 dni o ile @ się nie pojawi to testuje. Od połowy cyklu cały czas pobolewa mnie pobrzusze i jajniki na zmianę czasmi były to bóle jakby na @, piersi po powrocie @ po pierwszej ciązy nie bolały mnie ani razu więc to dla mnie w tej chwili żaden wyznacznik.
Kika5 ja w pierwszej ciązy miałam na początu hcg 14,5 po 48 h wzrozlo do 89 ale sikańce nie pokazywały ciązy do 8 tygodnia.
-
No i nie wytrzymałam do jutra , skorzystałam z okazji, że M poszedł do pracy i zrobiłam test (27 dc) no i wyszła druga kreska ale bladzioch straszny . Po prostu nie wierzę w to co się dzieje, czyżby poraz drugi udało nam się w pierwszym cyklu starań ?!?! Z drugim testem poczekam do niedzieli - mam nadzieję, że jednak @ się nie pojawi - miałabym idealny prezent na Walentynki dla M
-
Smerfetka, to tylko czekać, aż się będzie robić bardziej widoczna
Ja jestem 12 dzień po ovulce i ....czekam... na testowanie.. Chciałam dopiero 14.02, ale przecież nie wytrzymam !
2 Pytanka mam:
Jakie testy ciążowe polecacie?
I kiedy najlepiej robić betę?