Czy to mogą być poerwsze objawy ciąży?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem w podobnej sytuacji dziewczyny wysoka tempka, bóle podbrzusza jak w pierwszy dzień @, zmęczenie i osłabienie oraz pdowyższona temperatura ciała od rana do wieczora. Termin @ w piątek, testy robione już były zupełnie negatywne. Boję się, że nawet jeśli to ciąża, testy i tak będą negatywne, bo mi nawet owulacyjne nie wychodzą, a owulacja na pewno jest chyba się dwóch kresek nie doczekam a na betę się boję iść... ale jak nie będzie okresu do nastepnej środy to idę, bo w nastepny piątek 12.02 jestem już umówiona do gina, to będę miała wynik czarno na białym jakby co.
3mam za Was kciuki kochane oby były 2 kreseczki i fasoleczka -
Kika może to mój ekran ale ja niestety nic nie widzę Może otwórz test i poświeć latarką czy choćby ekranem telefonu na sam paseczek to będziesz pewna czy coś widać
Ja w te cienie cieni nie wierzę zbytnio, wydaje mi się, że to błąd testu. Bo te cienie pojawiają się na bokach kreski testowej, która powinna być różowa. Wiadomo, niejednej kobietce najpierw wychodziły takie a potem normalne kreski ale nie łudziłabym się.
Mi w 7dpo z popołudniowego sikania (check&go z rossmanna czułość 25) wyszedł cień cienia (nawet specjalnie go otworzyłam żeby się upewnić), w 9dpo bobo test (czułość 10) również robiony po południu też cień cienia, ale już kolejnego dnia rano ten sam bobo test całkowicie czyściutki.
Ja mam już dwie piękne córeczki - 5,5 i 2,5 lat Młodszą nadal karmię piersią i na powrót płodności musiałam czekać 14 miesięcy Potem z pewnych powodów odkładaliśmy poczęcie a teraz zaczynamy staranki.
O starszą staraliśmy się 6 cykli, w drugą ciążę zaszłam za pierwszym razem ale zakończyła się obumarciem w 7tc natomiast w ciążę z młodszą zaszłam też od razu w pierwszym cyklu po poronieniu Miałam szczerą nadzieję, że i tym razem pójdzie szybko i sprawnieSzyszka1 lubi tę wiadomość
-
Ach no to jak różowa to chyba można pogratulować No właśnie w moich poprzednich ciążach testowałam dopiero 2-3 dni po terminie miesiączki i wychodziły straszne bladziochy w pierwszej ciąży test robiłam akurat w pracy i musiałam koleżanki wołać i pytać czy one też coś widzą czy mi się wydaje Dlatego w sumie nie powinnam spodziewać się pozytywnego testu wcześniej jak myślę 26-27dc (zważywszy, że w tym cyklu owu szokująco wcześnie - tzn 13dc)
-
nick nieaktualny
-
Tymoteuszowa jak fajnie, to czekamy razem, żeby nie przyszła . Czuje się trochę jak podziebiona, głowa pobolewa, dwa dni temu bolala mocno, trochę przytkany nos z drobinkami krwi i podbrzusze pobolewa juz tez kilka dni. Jeden dzień bol byl mocny, Myślałam że okres przyjdzie,a tu nic. Nie mierze temperatury, dopiero zamówiłam termometr...a Ty jak się czujesz?
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnyTeż się czuje przeziebiona, taką polamana i słaba. Do tego boli mnie brzuch, od kilku ładnych dni jak w pierwszy dzień @. Tak mocno, czasami mnie bardziej zakluje, że muszę usiąść i bola mnie plecy w krzyzu. No i czuje że mam mokro cały czas latam sprawdzać czy to @ juz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W srodku to mam twarde ale nie są jakieś mega nabrzmiale. I właśnie nie bola a w poprzednich cyklach tak...prolaktyne robie z ciekawości. Robiłam progesteron i jest ok,a dziś wynik prolaktyny,tak kontrolne, bo nigdy nie robiłam.
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny