Czy to mogą być poerwsze objawy ciąży?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, jestem tu od niedawna i bardzo się cieszę, że tu trafiłam ☺ Chcialam się Was poradzić nt moich objawów. Od owu (22.01) boli mnie podbrzusze- na przemian lewy i prawy jajnik, z przewagą lewego (owu była z prawego), od piatku mam uczucie ciàgnięcia/kłucia w pachwinach, mam zaparcia, jestem zmęczona i senna, dziś bolą mnie przy dotyku sutki. Niestety mam b.mało śluzu- jest kremowy i lekko wodnisty. Temperatury zaczęłam badać od 4 dni, czyli od 7.dpo. 7 dpo- 37,2, 8 dpo- 37,2, 9 dpo- 37,4, 10 dpo- 37,2. 8 dpo i 20 dpo robiłam bobo test strumieniowy i oba negatywne. Nie chcę jeszcze iść nabetę, bo się boję. Może moje objawy coś mogą już powiedzieć... Pomocy, bo do soboty całkiem osiwieję :p
Seatel lubi tę wiadomość
-
Rzeczywiście podobnie U mnie owu jeden dzień później, ale wykres ostatnich dni podobny. A jaki test robiłaś? Masz jakieś zdjęcie?
-
A jak wygląda test "raczej negatywny"? dziewczyny jestem na podobnym etapie co Wy i u mnie też wczoraj "coś tam" ale nie kreska ... ale nadzieja jest wszak robiłam ten test ni z porannego moczu a to jeszcze wcześnie miesiączkę powinnam dostać w czwartek.
-
Cześć dziewczyny, u mnie podobnie jak u Was, okres sie spoznia 11 dni, a wszystkie testy negatywne wychodzą, czekam na wyniki bety.
Słyszałam o wieelu przypadkach gdzie testy nie wykrywały ciąży, mam nadzieje ze u nas bedzie podobnie, trzymam kciuki -
Miniu wrote:Cześć dziewczyny, u mnie podobnie jak u Was, okres sie spoznia 11 dni, a wszystkie testy negatywne wychodzą, czekam na wyniki bety.
Słyszałam o wieelu przypadkach gdzie testy nie wykrywały ciąży, mam nadzieje ze u nas bedzie podobnie, trzymam kciuki
U mnie 4 dni do okresu Korciło mnie dziś, mam nadzieję, że dotrzymam do terminu @ z testem.Miniu lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Jestem na podobnym etapie i świruję nieco W poprzednich staraniach nie obserwowałam się i bynajmniej byłam zdrowsza psychicznie bo testowałam dopiero jakieś 2-3 dni po TSM
Teraz już 7dpo, potem 9 i 10dpo i negatyw. Pocieszam się tym, że w poprzednich ciążach po terminie miesiączki wychodziła mi bladziutka druga kreseczka więc w sumie jeszcze czas a tempki rosną. Jakieś tam mam też "objawy" ale nie mam pewności, czy po prostu sobie nie wkręcam
Życzę nam wszystkim dwóch kreseczek Staracie się o pierwszego Maluszka? -
Ja mam córkę 26 mcy i aniołka (*). Dziś oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test:
http://zapodaj.net/b1a47c5b34281.jpg.html
Widzicie coś?
Ja widzę cień cienia, ale się nie cieszę, bo podobno te testy pokazują ciążę, nawet jak jej nie ma. Dziś kupię inny i zrobię jutro lub pojutrze.