Czy to początek?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny mam problem, kurcze sama nie wiem czy jestem w ciąży czy nie. Może zacznę od tego że jestem w drugim cyklu po odstawieniu tabletek, kwiecień zeszłego roku urodziłam dzidzię i staramy się o drugą. Wiem że miałam owulację 16.02 bo wyszła mi na testach, ogólnie obserwowałam śluz i współżyliśmy z mężem przed, w trakcie i po owulacji. było tego sporo miałam nadzieję że się uda. Do dzisiaj test nie wyszedł pozytywny ale przy pierwszej ciąży też po ok. 1t od spodziewanej @ pokazały się 2 krechy. Kilka dni temu miałam straszne kłucie w jednym sutku. Ogólnie chwyciłam jakieś chyba przeziębienie temp była dość wysoka (22.02, 23.02). 4 dni temu pojawiły się skąpe brunatne plamienia śluzu, ale tylko popołudniu. i trwały do wczoraj. Dzisiaj koło południa dostałam obfitszego plamienia, ale nie jest ono żywo różowe tylko też takie brązowawe, badałam szyjkę i jest bardzo miękka na moje oko. Dodam że nie mam żadnych typowych objawów jak na @, żadnego bólu brzucha, ani skurczy tylko większe plamienie, ale teraz jest dużo mniejsze niż w południe. Na miesiączkę to napewno za wcześnie. bo mam ją dostać ok.4.03. Test zrobiłam dziś i nic nadal nie wyszło. Dziewczyny poradźcie co mam o tym wszystkim mysleć. Sorki za chaos.
-
agi88 wrote:Hej dziewczyny mam problem, kurcze sama nie wiem czy jestem w ciąży czy nie. Może zacznę od tego że jestem w drugim cyklu po odstawieniu tabletek, kwiecień zeszłego roku urodziłam dzidzię i staramy się o drugą. Wiem że miałam owulację 16.02 bo wyszła mi na testach, ogólnie obserwowałam śluz i współżyliśmy z mężem przed, w trakcie i po owulacji. było tego sporo miałam nadzieję że się uda. Do dzisiaj test nie wyszedł pozytywny ale przy pierwszej ciąży też po ok. 1t od spodziewanej @ pokazały się 2 krechy. Kilka dni temu miałam straszne kłucie w jednym sutku. Ogólnie chwyciłam jakieś chyba przeziębienie temp była dość wysoka (22.02, 23.02). 4 dni temu pojawiły się skąpe brunatne plamienia śluzu, ale tylko popołudniu. i trwały do wczoraj. Dzisiaj koło południa dostałam obfitszego plamienia, ale nie jest ono żywo różowe tylko też takie brązowawe, badałam szyjkę i jest bardzo miękka na moje oko. Dodam że nie mam żadnych typowych objawów jak na @, żadnego bólu brzucha, ani skurczy tylko większe plamienie, ale teraz jest dużo mniejsze niż w południe. Na miesiączkę to napewno za wcześnie. bo mam ją dostać ok.4.03. Test zrobiłam dziś i nic nadal nie wyszło. Dziewczyny poradźcie co mam o tym wszystkim mysleć. Sorki za chaos.
Najlepiej jak pójdziesz na betę, tak mi się wydaje. Ale wcześniej możesz powtórzyć test. Ja dzisiaj testowalam i mam dwie kredki co prawda druga taka blada ale jest. Jutro testuje znowu. Życzę Ci powodzenia -
agi88 wrote:kolor brąz lekko czerwony, ale nie jest to żywo czerwona krew, nie wygląda jak typowa miesiączka. popołudniu było tego mniej i jest w tym mnóstwo śluzu taki przezroczysty jak w dni płodne.
A kiedy masz dostać @ ??? Może masz plamienia zamiast okresu właśnie? Nie wiem jak Ci pomóc... -
w tamtym tyg powinnam... a wszystko zaczelo sie od pt rana obudzilam sie z dziwnym bolem i od razu pewna bylam ze to @ a to nic bol pozniej przestal i po poludniu znow tylko przy podtarciu cos lekko brazowe zauwazylam i wieczorm lekko jasnego czerwonego. nastepnego dnia przez caly dzien braz z czerwienia dziwna i przez nastepne dni na wkladkach levialam bo tak tego malo bylo ze szok wiien na @ to nie wygladalo raczej bo zazwyczaj @ dostaje z pelna para ze na ketonalu jade bo az taki bol mam i zalewa od razu mnie
-
Natalii00 wrote:w tamtym tyg powinnam... a wszystko zaczelo sie od pt rana obudzilam sie z dziwnym bolem i od razu pewna bylam ze to @ a to nic bol pozniej przestal i po poludniu znow tylko przy podtarciu cos lekko brazowe zauwazylam i wieczorm lekko jasnego czerwonego. nastepnego dnia przez caly dzien braz z czerwienia dziwna i przez nastepne dni na wkladkach levialam bo tak tego malo bylo ze szok wiien na @ to nie wygladalo raczej bo zazwyczaj @ dostaje z pelna para ze na ketonalu jade bo az taki bol mam i zalewa od razu mnie
A robilas juz test? Rob jutro rano ze mna