Czy to początek?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam moje Kochane! Testowalam własnie i znowu wyszla bledziutka kreseczka. Nie wiem co o tym myslec, ale trzeci raz w ta strone test chyba by sie nie mogl pomylic, co ? Co o tym myslicie??? Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na Wasze wiesci :-*
-
Zbieram sie niebawem do pracy. Wstalam dzisiaj razem z mezem o 5 rano! Ja, spioch numer jeden i co najlepsze jestem wyspana. Boli mnie tylko lekko brzuszek. Troche mnie to martwi, na @ nigdy mnie nie bolal, ale teraz przez te testy lekko sie obawiam. Mam nadzieje, ze we wtorek zobacze mocniejsze kreski. Mam jeszcze jeden test, ale nie chce go marnowac. I tak juz wydalam takie pieniadze na testowanie, ze jakby moj maz o tym wiedzial, popukalby sie w leb, a mnie odeslal do psychiatryka
-
Ja wlasnie wrocilam z pracy, energia mnie rozpiera dzisiaj normalnie ! Bardzo bym nie chciala, aby okazalo sie iz ciazy nie ma... Ale mam OGROMNA nadzieje, ze sie udalo. A Ty Kochana sie nie martw, byc moze za wczesnie zrobilas test. Skoro u mnie jest 28dc i takie slabe kreseczki widac, to u Ciebie moze byc tak samo
-
Cześć dziewczyny,
Coś mnie dziś zaniepokoiło. Obstawiam że to 9 max 8 dpo. Do miesiączki tydzień bo zawsze mam w soboty. Staram się 3 cykl. 2 poprzednie cykle miałam brązowe plamienia, kilka kropelek, myślałam, że implantacyjne, ale niestety nie.
Dziś często biegałam do toalety ale też dużo piłam. Na wkładce nic nie było, po pół godzinie zakręciło mi się w głowie dziwnie. Pół godziny później na wkładce kilka brązowych plamek. A kolejne pół godziny później jasna krew z 2,3 strzępkami, w ilości, że trzeba było zmienić wkładkę. Nowa wkładka na razie czysta, ale nadal jakby mi się kręci w głowie. Zakuwa mnie podbrzusze, inaczej niż ból jajnika i jelit. Takie kłucia sekundowe. Czasem mnie zaswędzą piersi, ale to pierwszy cykl z dupkiem więc pewnie od tego.
Nie robiłam sobie w tym cyklu nadziei bo endo przed owu 8mm po owu 5,7 mm;/ ale na 2 innych sprzętach. Nadal sobie nie robię nadziei, bo te skrzepki... czy to mogłobyć np zapłodnione jajeczko które się zagnieżdżało i sobie nie poradziło ? Czy to może być tzw. ciąża biochemiczna ?
Tempka w wyższej fazie. Od 2 dni 37. Czy któraś miała coś takiego ? W środę wzięłam tabletkę na obniżenie prolaktyny.
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki
-
Bladego pojecia nie mam, co to moze byc u Ciebie. Mozliwe, ze na lek tak zareagowalas... Nie wiem Kochana, ale trzymam kciuki za Ciebiee mocno. A bylas juz z tym u lekarza? Moze jestes przeziebiona, moze doszlo do zaplodnienia... jest tyle odpowiedzi co pytan i nie wiadomo czy trafnych
-
To się wydarzyło dziś jak siedziałam na studiach podyplomowych. Nagle zakręciło mi się w głowie. I potem te plamienia. Dziwne, bo nie czułam, że mi coś leci, tak jak czasem się czuje... Teraz już wkładka czysta ale brzuch boli mocno jak na okres. Ehh... a taki miałam świetny plan nie rozkminiać w tym cyklu...
No nic, cóż innego pozostaje niż czekanie
Miłego wieczorku -
Kazda z nas tu obecnych ma problem z nie rozkminianiem Ty odpoczywaj i napisz jutro co i jak u Ciebie. Moze ze stresu, albo przemeczeniazle sie poczulas... nie wiem. W kazdym razie odezwij sie jutro, bede tu zagladac. Milego wieczorku i powodzenia z calego serducha