Czy to początek?
-
WIADOMOŚĆ
-
pola zycze Ci powodzenia i strasznie mi przykro z powodu straty. obys znowu mogla zobaczyc II i aby wszystko dobrze sie ulozylo
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Beta ponad 300 wychodzi na drugi trzeci tydz. Najszczęśliwsza!
Stoje w kolejce po wiruski, właśnie nadejszły moje dni płodne, ale nie nastawiam się za bardzo.
Beta piękna, też chce !!!!
Pola to będziesz miała cudowne święta, takie z przytupem ale i tak pożyczę...
Życzę wszystkim spokojnych i zdrowych świąt, odświeżenia głów i dużo pozytywnego myślenia m:*Pola_27, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Pola_27 wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/180bdea793145e5e.html LASKI!!!! SA, SA, SA DWIE GRUBE JAK BYK!!!
Gratulacje! Super prezent na święta i wiosnę! Ach, też mam nadzieję ujrzeć II kreski w tym miesiącu. Poproszę zielono-groszkowych wiruskówPola_27, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki. Na dzien dzisiejszy strasznie bola mnie piersi i sa olbrzymie. utrudniaja mi zycie, a to poczatek. poza tym ok. nogi mnie bola, zmeczona jestem, bole krzyza dokuczaja i zmiany nastroju. ale i tak jestem najszczsliwsza mama na swiecie buiaki
unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Hej kobitki. Na dzien dzisiejszy strasznie bola mnie piersi i sa olbrzymie. utrudniaja mi zycie, a to poczatek. poza tym ok. nogi mnie bola, zmeczona jestem, bole krzyza dokuczaja i zmiany nastroju. ale i tak jestem najszczsliwsza mama na swiecie buiaki
a u gina już byłas? Powodzenia i oszczędzaj się, leżeć i pachnieć!! -
Nie, do gina ide w przyszlym tygodniu. Teraz jestem w PL, a poza tym z doswiadczenia wiem, ze nie ma co isc zbyt wczesnie, bo i tak oprocz bety nic nie zrobi. A w przyszlym tygodniu bedzie juz slychac serduszko malenstwa no i moze powie cos wiecej.
unadarcy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, byłam u gina, wszystko ok, termin na 11 grudnia ale... są dwa jaja płodowe. Możliwe, że bliźniaki, ale na 100% będziemy wiedzieli 5 maja. Lekarz mówił, że może się schowało, jedno serduszko było widać pięknie, ale drugiego nie. Jesteśmy mega zaskoczeni, ale i tez niecierpliwi, bardzo byśmy chcięli już wiedzieć, czy mamy dwa Skarby, czy jeden
Aganeska lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny nie jestem pewna czy na dobrym temacie w sumie niczego juz nie jestem pewna. Ale mam problem i mam nadzieje ze pomozecie mi w jakis sposob rowiac moje watpliwosci. Otoz ost okres mialam 10 sierpnia trwal 5 dni. No i pod koniec sierpnia mialam dni plodne i w kazdy dzien z zakonczeniem ;)teraz okres powinnam dostac tez jakos 15 sierpnia poniewaz mam cykle regularne co mniej wiecej 32-33 dni... I teraz problem 1.5 przed okresem odczuwam bol jajnikow jakbym na dniach miala dostac @ w czasie seksu pred wlasnie tez pare dni przed okresem na prezerwatywie zawsze bylo juz jakies czerwone plamienie a teraz nic. Teraz mam jedynie takie klucie. Na dole brzucha ale to jest inne niz przed @. Na domiar tego pojawila mi sie na podbrzuszu. Przebarwienie. CIemniejsza plamka... Nie wiem od czego.. Co o tym sadzicie. Niewiem czy wytrzymam do okresu. Bedzie czy nie bedzie. Test juz robilam negatywny tak tak wiem ze jeszcze za wczesnie. Ehh ;(
-