Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cheresta ja mieszkam na wsi w domku to sobie wrzucę drewienka jak mi zimno ale najgorzej marznę w pracy.
Dziś mój 1dc cyklu czekam aż się klinika otworzy i dzwonie się umówić... -
U mnie piękna pogoda dziewczyny! Lato na chwilę wróciło
Mam nadzieję Halszka, że to 1 dc, który w końcu zaowocuje II kreskami!
Ja już na pewno po owulacji (śluz kremowy), niestety nie mieliśmy jak się starać za bardzo, więc mimo, że nie robiłam sbie nadziei, to przynajmniej będę miała pewność, że nie ma szans a przez to mniej stresu* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
Miłego wypoczynku !!! Naladuj porządnie baterie!!!*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Hey
Zapisałam się wczoraj na pierwszą wizytę na 20 września to będzie 12 dc cyklu. Pewnie do końca tyg już będę po IUI...
U mnie dzis wielki odpust 140 rocznica objawień Maryjnych, ide zaraz do kościoła pomodlić się za siebie i za Was wszystkie...Cheresta, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ☺️ Dzisiaj mam 50dc i @ brak....żadnych objawów ciąży.... 2 tyg temu byłam u gin ale na usg nic nie widział i kazał pobrać krew. Po kilku dniach nie wiem dlaczego powiedział ze mam powtórzyć badania ponieważ póki co nie może nic stwierdzić....Wiec badania powtórzyłam w piątek i wyniki mam mieć w poniedziałek. Martwię się bo niby po co powtarzać wyniki? Robiłam test ciążowy ale negatywny...tzn ja może i widzę cień cienia cieniow ale to tylko ja go widzę he he. Czy któraś z was tez miała podobna sytuacje?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
23.07 miałam ostatnia @.... owulacje myśle ze miałam między 19 a 22 dc ponieważ miałam typowe dla siebie objawy(migrena,ból jajników itp). Miesiączki miałam zazwyczaj regularnie....i akurat w tym cyklu kiedy zaczęliśmy starać się o dzidziusia wychodzą takie kwiatki....martwi mnie to.☹️
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, dobija mnie ta pogoda... Mały z przeziębienia w przeziębienie. Od połowy sierpnia. Ja dziś jestem przemielona i wyplata nic mi się nie chce...
Dziś mam 11 dpo (nie dało się jej nie zauważyć mimo nieliczenia) i jeszcze dzielnie trzymam się z testem -
Dziewczynki moje kochane mam pytanie:
mam cykle ok. 32-35 dniowe i pcos. Jestem w tym cyklu po stymulacji clo.
Dziś (36dc) zrobiłam test ciążowy...
DWIE KRECHY...
czy mogę się cieszyć? czy może wynik być zafałszowany przyjmowaniem clo i stymulacją???
Oczywiście jutro biegnę na betę. -
nick nieaktualny
-
Cześć.
Miśka mnie też dopadło mega przeziębienie i musze w pracy siedzieć bo koleżanka na urlopie, muszę się wykurować bo w następnym tyg. IUI -
Halszka tak szybko? Zdrowiej w takim razie
Ja tak sobie uświadomiłam że kompletnie inaczej sobie to lato wyobrażałam rok temu. A tu nagle po lecie i po marzeniach, co do następnego nie mam żadnych nadziei. Jakoś nie mam w sobie żadnych emocji może oprócz złości, jakbym była pusta w środku. Jakaś depresja jesienna czy co -
Halszka, to już niedługo! Ja jeżeli IUI to dopiero listopad.
Dzisiaj byłam na monitoringu, pęcherzyk pękł, endometrium 7,7 mm, myślałam, że nało, ale lekarka teierdzi, że jest ok.
Owulacje miałam planowaną na sobotę (ostatnie 2 cykle była w 16 dc), ale
Dziś lekarka powiedziała ptrzac na wyniki hormonow robionyvh w 13 dc, że wszystko wskazuje, że pęcherzykł mógł pęknąć 14 dc. A z mężem działaliśmy 13 i 14 dc i w sumie potem stwierdziłam, że wolę odpuścić, żeby nie dZiałać w owu, bo i tak nie mamy szans, a tutaj owu przyszła 2 dni wcześniej.
Ale bolała bardzo, przez kilkanaście minut kłucie, ciągnięcie, do tego nie mogłam wciągnąć brUcha, jak balon był. Nie wiem, może zbieg okoliczności.
W każdym razie dostałam luteine, mam 22.09 zrobić bHCG i odstawić lub brać dalej jak będzie dodatnia. Niestety nasze szanse ne są ani trochę większe, więc się nie łudzę i zobaczę czy jest sens z tąbeta.
A luteina podkezykowa jakie scierwo niedobre! Tez czuje ze troche bez sensu sie tym faszerowac, ale postanowlam sluchac lekarki jak tyle jej place
A jak u wss?
Cheresta widze ze Cie dopada depresja, ja tez mam spadki, ta pogoda latwo psuje mi humor. Tesknie juz za latem, z rozzaleniem wspomibam lato i rozumiem co czujesz. Ale nie warto tracic czas na to, jakos trzeba tych pozytywow szukac bo zwariujemy :** hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Oda powiem Ci ze coś nie umiem znaleźć tych pozytywów. Jakbym nie musiała chodzić do roboty i jeść to mogłabym cały dzień siedzieć i gapić się w okno albo telewizor. Muszę się jakoś ogarnąć bo sobie uświadomiłam że wiesiołka nie zaczęłam brać w nowym cyklu, ani tych witamin od doktorka.
Co do tej luteiny jak kazała to bierz. Skoro ona sama mówi że mimo słabych wynikow męża mogło się udać, to coś w tym musi być -
Oda, może tak właśnie miało być z tą owu dwa dni wcześniej, że się jej nie spodziewałaś, jak ma coś (a raczej ktoś) być to będzie
Mój zwykły termometr coś fiksuje od dwóch dni. niemożliwe żebym miała temp 35,0, więc to może znak, żebym przestała mierzyć. a dwa dni temu zamówiłam nowy elektroniczny ;p
Cheresta trzymaj się! Ja tez bardzo często łapie doła i często też łzy polecą, ale musimy wierzyć, że się uda!*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Hey, no szybko ten czas leci.
Oda bierz co Ci dr zaleciła na pewno nie zaszkodzi a może pomoże. I będzie niespodzianka ?? Wiem że odpuściłam sobie ale kto wie
Cheresta ta pogoda jeszcze dokłada nam do złego nastroju jakbyśmy miał mało powodów... U mnie w sobote i w niedzielę było słoneczko to od razu lepiej mi było, można było posiedzieć na dworzu i nałykać się świeżego powietrza a tak to kręcę się po domu i przeszkadzam robotnikom