Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
Odpowiedz

Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oda co do testu to dla pewności zrobiłbym 2 tyg plus 1, co się masz stresować. Ja nawet nie robię w terminie i nie kupuje, dopiero jak okresu nie dostanę. Zresztą jakim cudem jak chyba dziś owu miałam kuźwa cały dzień mnie brzuch bolał. Co za złośliwośc...

• Tusia91 Znajoma

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja (jak przez noc nic się nie podzieje) jutro rano testuję :) jutro przypada 15 dpo, trzymajcie mocno kciuki!!! :*

miśka1987, Cheresta, Jedna_z_Wielu, Doti87, terka lubią tę wiadomość

• Cheresta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też brzuch zaczyna boleć może w końcu będzie okres. Nie znoszę tych długich cykli, powinnam już czekać na owu a nie na miesiączkę. Dostanę okres to podam datę testowania

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • Oda_33 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czerwśniowa Mama - dzięki! Przede mną jeszcze kilka celów podrózy po drodze, ale w koncu przyjadę :)
    A co do owu, naprawde mozliwe jest ze Ci sie przesunela. Mi w zeszlym cyklu o 9 dni, wiec nie spisuj na straty, a moze uda wam sie jakos zadzialac?

Tusia! Myslalam dzis o Tobie, bo wydawalo mi sie ze dzis testowalas, ale wolalam nie dopytywac . Trzymamy kciuki mooocno!!!

Tusia91 lubi tę wiadomość

* hormony w normie
    * naturalna owulacja
    * badanie drożności - wrzesień 2017
    * słabe wyniki nasienia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaaaaa podziwiam kupować test po terminie małpy :D ja kupuję test 1 dzień po owu. Katuje się nim do pierwszego dnia po terminie. I jak jestem na dupku to rzadko doczekam zrobienia go... ale za to na test tasiemiec wykorzystam cały zapas łudząc się, ze może jednak... ale łudzę się tylko 5 min i później wyrzucam przez okno :D POLECAM nie ma szans znaleźć i dopatrywać się kreski hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 23:12

• Oda_33 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i tak, proszę mnie wpisać 2 tyg + 1 tj... 11 + 14 dni to 25 + 1 to na 26.07z
    Matematyczka ze mnie nigdy dobra nie byla :p

miśka1987 lubi tę wiadomość

* hormony w normie
    * naturalna owulacja
    * słabe wyniki nasienia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia91 wrote:
    Dziewczyny, ja (jak przez noc nic się nie podzieje) jutro rano testuję :) jutro przypada 15 dpo, trzymajcie mocno kciuki!!! :*

Kochana ja tu jutro rano foto testu widzę!

• Oda_33 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dlatego nie kupuje wczesniej. Wysylam meza raniutko na dol do apteki chwile przed testowaniem. Zasikalabym wszystkie przed czasem!
    Ja wyrzucam do kosza i ucze sie nie zagladamia. Jakbym z 6 pietra zrzucila komus test na glowe mogloby bolec :)

* hormony w normie
    * naturalna owulacja
    * słabe wyniki nasienia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja do ogródka rzucam :) a mąż jak w piątki kosi trawę to się śmieje, że zbiera łopatki i testy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oda wszystko dziś nie tak, mówię M. ze dziś trzeba by działać, to mówi, że położymy mała spać, a on się spóźnić chwilę i będzie ok. I moje mądre dziecko dziś tak wariowało w basenie i boso biegał o, że jakaś drzazge jej się wbiła, wyciągnąć nie mogliśmy i wieczór spędzilismy na ostrym dyżurze. No czy nie pech?
    Miśka, ale to dopiero mój początek wcześniej testowalam od 10 do... I zawsze coś zobaczyłam.

• Oda_33 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To masz wygodę i z ogródkiem i z mężem ;-)

Zaraz czas spać, miałam dłuuugi, szalony dzień, jutro mogę pospać chwilę dłuzej :)

Dobrej nocy! I do jutra!

* hormony w normie
    * naturalna owulacja
    * słabe wyniki nasienia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska powielilas słowo "udzielaja" w pierwszym poście z datami ;)

Ja idę lulu
    Dobranoc laski :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    Miska powielilas słowo "udzielaja" w pierwszym poście z datami ;)

Ja idę lulu
    Dobranoc laski :*

Dziki! Już poprawione. To pewnie % :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czereśniowa widzę że mamy dzieci w podobnym wieku :) mój 13.12.2012

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I też tak szaleje? Ja pracuje w szkole, więc mam cale wakacje wolne i spędzam z córką całe dnie. Tak mi daje popalić, że szok. Odzywki ma takie, że nie wiem co jej powiedzieć, fochy, tupanie noga, i tekst "wy już mnie nie kochacie" na porządku dziennym. Jak chodzi do przedszkola to nie mam aż takich cyrków.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miśka1987 wrote:
    Czereśniowa widzę że mamy dzieci w podobnym wieku :) mój 13.12.2012
    Ooo i chyba jesteśmy ten sam rocznik 1987 :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ja 1987 r. Iiiiii też nauczycielka (1-3 podstawowa),też wakacje w domu hehehe i lipiec przedszkole zamknięte ;)

Wiek okropny! fochy, fochy i fochy... O kochanie u nas na razie spokój, uf :) mam za to warczenie na nas (wryyyyy ;) ) i mówienie po imieniu (zamiast mamo tato)... adhd na początku dziennym!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ty czego uczysz Czereśniowa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2017, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha haha no zgadnij czego uczę? Od września czeka mnie nowa ekipa klasy 1
    :) :) :)

Ooo tak. Mówienie po imieniu u nas już było od kilku dni jestem tytułowana MATKĄ :) Czasem się wyłączam i tylko głową kiwa wcale nie słuchając potem dowiaduje się, że zgodziłam się jej kupić nowe Lego. Straszne to.

Ojj tak wiek, że tak powiem w tym roku mamy... Eh na szczęście ja z grudnia.

miśka1987 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2017, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też 1 klasa od września!!!! 18 nowych sztuk :D

Ostatnio też usłyszałam "MATKA, JESTEM GŁODNY" :O oj była akcja i jest spokój ;)
    Lego też u nas na topie :) wychodzimy z DUPLO, a wchodzimy w CITY hehe

Ja jak Twoja córa listopad, troche dalej 20-go :)

Dziś powiedziałam mężowi że 2 robimy do 20 listopada a po 30 daje sobie 5 lat na odłożenie na wakaje na Bali!!!! chce tam spędzić 3 tygodnie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 00:03

‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ