Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOda co do testu to dla pewności zrobiłbym 2 tyg plus 1, co się masz stresować. Ja nawet nie robię w terminie i nie kupuje, dopiero jak okresu nie dostanę. Zresztą jakim cudem jak chyba dziś owu miałam kuźwa cały dzień mnie brzuch bolał. Co za złośliwośc...
-
Czerwśniowa Mama - dzięki! Przede mną jeszcze kilka celów podrózy po drodze, ale w koncu przyjadę
A co do owu, naprawde mozliwe jest ze Ci sie przesunela. Mi w zeszlym cyklu o 9 dni, wiec nie spisuj na straty, a moze uda wam sie jakos zadzialac?
Tusia! Myslalam dzis o Tobie, bo wydawalo mi sie ze dzis testowalas, ale wolalam nie dopytywac . Trzymamy kciuki mooocno!!!
Tusia91 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualnyjaaaaa podziwiam kupować test po terminie małpy ja kupuję test 1 dzień po owu. Katuje się nim do pierwszego dnia po terminie. I jak jestem na dupku to rzadko doczekam zrobienia go... ale za to na test tasiemiec wykorzystam cały zapas łudząc się, ze może jednak... ale łudzę się tylko 5 min i później wyrzucam przez okno POLECAM nie ma szans znaleźć i dopatrywać się kreski hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 23:12
-
A i tak, proszę mnie wpisać 2 tyg + 1 tj... 11 + 14 dni to 25 + 1 to na 26.07z
Matematyczka ze mnie nigdy dobra nie byla :p
miśka1987 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
Ja dlatego nie kupuje wczesniej. Wysylam meza raniutko na dol do apteki chwile przed testowaniem. Zasikalabym wszystkie przed czasem!
Ja wyrzucam do kosza i ucze sie nie zagladamia. Jakbym z 6 pietra zrzucila komus test na glowe mogloby bolec* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOda wszystko dziś nie tak, mówię M. ze dziś trzeba by działać, to mówi, że położymy mała spać, a on się spóźnić chwilę i będzie ok. I moje mądre dziecko dziś tak wariowało w basenie i boso biegał o, że jakaś drzazge jej się wbiła, wyciągnąć nie mogliśmy i wieczór spędzilismy na ostrym dyżurze. No czy nie pech?
Miśka, ale to dopiero mój początek wcześniej testowalam od 10 do... I zawsze coś zobaczyłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI też tak szaleje? Ja pracuje w szkole, więc mam cale wakacje wolne i spędzam z córką całe dnie. Tak mi daje popalić, że szok. Odzywki ma takie, że nie wiem co jej powiedzieć, fochy, tupanie noga, i tekst "wy już mnie nie kochacie" na porządku dziennym. Jak chodzi do przedszkola to nie mam aż takich cyrków.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak ja 1987 r. Iiiiii też nauczycielka (1-3 podstawowa),też wakacje w domu hehehe i lipiec przedszkole zamknięte
Wiek okropny! fochy, fochy i fochy... O kochanie u nas na razie spokój, uf mam za to warczenie na nas (wryyyyy ) i mówienie po imieniu (zamiast mamo tato)... adhd na początku dziennym! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha haha no zgadnij czego uczę? Od września czeka mnie nowa ekipa klasy 1
Ooo tak. Mówienie po imieniu u nas już było od kilku dni jestem tytułowana MATKĄ Czasem się wyłączam i tylko głową kiwa wcale nie słuchając potem dowiaduje się, że zgodziłam się jej kupić nowe Lego. Straszne to.
Ojj tak wiek, że tak powiem w tym roku mamy... Eh na szczęście ja z grudnia.miśka1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też 1 klasa od września!!!! 18 nowych sztuk
Ostatnio też usłyszałam "MATKA, JESTEM GŁODNY" oj była akcja i jest spokój
Lego też u nas na topie wychodzimy z DUPLO, a wchodzimy w CITY hehe
Ja jak Twoja córa listopad, troche dalej 20-go
Dziś powiedziałam mężowi że 2 robimy do 20 listopada a po 30 daje sobie 5 lat na odłożenie na wakaje na Bali!!!! chce tam spędzić 3 tygodnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 00:03