Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/43198afd3705.jpg
Dziewczyny! Wasze zdrowie na tą @ co ma jutro być !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 22:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:u mnie jutro 67
To dziewczyny piszcie daty testowania ! Co przeczytam polubię!
UWAGA przed podaną datą mamy prawo opierdzielić :*
Wstępna data 10 sierpnia za tydz w czwartek potwierdze bo to uzależnione od tego czy IUI będzie w czwartek czy piątek może sobotę.miśka1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Huhu ile czytania w końcu miałam
Wiem, że koniec temat Su, ale powiem Wam tylko, że mnie nie dziwi, że zniknęła z forum.
Myślę, że paradoksalnie przez te osoby, które gratulowały jej ciązy zniknęła, bo to przed nimi byłoby jej wstyd. Miała betę ok 3, przyrost 60% daje niewiele więcej ponad 5. To nadal malutko. Dobrze, niech odsapnie, bo na tym forum znajdowala potwierdzenie każdej swojej teorii, zero racjonalnej oceny i ją przytłoczyło. Też trzymam mocno kciuki, że jednak się jej udało i odcięła się.
Dolny Śląsk to dla mnie Wrocław - tylko tam byłam, cudne miasto!
A palmiarnię na pewno odwiedzę. U nas z takiej starej palmiarni jest restauracja sushi, wygląda nieźle ale mało zostało z oryginalnej palmiarni.
Co do testowania doradźcie mi: test owu pozytywny 11.07, to testować 2 tyg później czy + 1 dzień? Robiłam test 12.07 i kreska już sporo słabsza, więc myślę, że owu tak z 11/12 pewnie* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny