Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzix88 wrote:To późno Gameta w Gdyni działa od 7 do 20 a w soboty od 7 do 14. No ale trzeba się dostosować do godzin. jeden cel jest najważniejszy i tego się trzymajmy
Madzix88 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyDziewczyny ile dni po odstawieniu dupka macie @? Kurde ja zawsze 2 dnia rano miałam okres a tu nic. I wkurza mnie to trochę bo bym chciała mieć z głowy 7 sierpnia jedziemy bez dziecka na urlop i pasowały by nam płodne przez ten mój tasiemcowy cykl, rozpalona na maksa nic nie wiem. Ostatni test robiłam w 40 dc hehe i nawet cienia po czasie nie było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:Dziewczyny ile dni po odstawieniu dupka macie @? Kurde ja zawsze 2 dnia rano miałam okres a tu nic. I wkurza mnie to trochę bo bym chciała mieć z głowy 7 sierpnia jedziemy bez dziecka na urlop i pasowały by nam płodne przez ten mój tasiemcowy cykl, rozpalona na maksa nic nie wiem. Ostatni test robiłam w 40 dc hehe i nawet cienia po czasie nie było
Ja po ok 3 dniach Ale może nawet do 7 być maksymalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 18:39
-
nick nieaktualny
-
Czesc Kobiety! Ale mialam zabiegany dzien!
Gory! Maz mnie nimi zaraza. Chcialby mnie zabrac na orla perc ale mowi ze jestem za slaba :p no i przeraza mnie brak codziennej higieny, ale moze skusze sie na wycieczke do schroniska, a on pojdzie dalej z kolega a my poczekamy na panów niżej - zobaczymy
Morze tez lubie! Moge lezec plackiem, ale rzadko mam okazje bo zwiedzamy zawsze aktywnie
Marze o snie, a jeszcze umowiina jestem na 20...* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Czesc Kobiety! Ale mialam zabiegany dzien!
Gory! Maz mnie nimi zaraza. Chcialby mnie zabrac na orla perc ale mowi ze jestem za slaba :p no i przeraza mnie brak codziennej higieny, ale moze skusze sie na wycieczke do schroniska, a on pojdzie dalej z kolega a my poczekamy na panów niżej - zobaczymy
Morze tez lubie! Moge lezec plackiem, ale rzadko mam okazje bo zwiedzamy zawsze aktywnie
Marze o snie, a jeszcze umowiina jestem na 20...
Nie rozumiem braku codziennej higieny. -
Ja mam @ po 5 dniach od odstawienia dupka.
Nienawidzę gór kocham wodę! Morze jeziora rzeki wszystko jednoMadzix88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż jak idzie w góry to raczej na dziko. Bez dostępu do łazienki, a podobno w schroniskach też uważa, że traci siè mnóstwo czasu na stanie w kolejce pod prysznic. On 3 dni wytrzyma bez mycia - ja nie. Ja muszę umyć głowę, mam jakaś paranoję na tym punkcie.
Dotychczas tez tylko morze i mazury, ale otwieram się na Góry na razie mocno turystycznie może kiedyś na sportowo* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oj góry góry też kocham choć dawno nie byłam-nadrobię niedługo do morza mam sentyment ogromny choć byłam w życiu kilka razy tylko, ciągnie mnie bardzo do nadmorskich miejscowości, ale nie tylko turystycznie,najchętniej bym tam zamieszkała na stałe. Ale póki co Śląskhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja na Śląsku jeszcze nie byłam chyba... no przejazdem za granice tylko ale do Katowic chętnie się wybiorę podobno warto, zresztą nie tylko tam!
Jak polecasz coś szczególnie daj znać* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
Ta reklama była super, aż nie wierzyłam, że to u mnie takie piękne miejsca!*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Oda_33 wrote:Ja na Śląsku jeszcze nie byłam chyba... no przejazdem za granice tylko ale do Katowic chętnie się wybiorę podobno warto, zresztą nie tylko tam!
Jak polecasz coś szczególnie daj znać
Ja z Katowic pochodzę, obecnie w Gliwicach mieszkam. Katowic nie lubię albo za długo tam żyłam i mam dość ale podobno swój urok mają ogólnie Śląsk jest ciekawszy niż sie czasem słyszy (tylko hałdy kopalnie nic wiecej). I jest zielono-naprawdę!
W Gliwicach mogę polecić palmiarnię -świetna sprawa! Tylko specyficzny klimat-ciepło i wilgotno-odpowiada palmom ludziom na dłuższa metę niekoniecznie aż tak bardzo ale i tak warto wzięłam rodziców kiedyś to mama zadowolona z roślin a tata z ogroooomneeeego akwarium (cóż -wędkarz ), sama się wybieram niedługo po raz kolejnyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm