Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
M8isia wrote:Terka jak nowisz slask przypomina mi sie reklama dolnego slaska w telewizjii dosyc czesto kiedys leciala. Ah... Madzix i tak Ci zazdroszcze tego morza... Oda 33 witaj
Ja akurat na Górnym Śląsku mieszkam dolny Śląsk to Wrocław i okolice a tam tylko przejazdem byłam nigdy na dłużej ale chyba niedługo skorzystam z zaproszenia które dostałam i w końcu się wybioręhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Mój mąż jak idzie w góry to raczej na dziko. Bez dostępu do łazienki, a podobno w schroniskach też uważa, że traci siè mnóstwo czasu na stanie w kolejce pod prysznic. On 3 dni wytrzyma bez mycia - ja nie. Ja muszę umyć głowę, mam jakaś paranoję na tym punkcie.
Dotychczas tez tylko morze i mazury, ale otwieram się na Góry na razie mocno turystycznie może kiedyś na sportowo
aaa rozumiem. Myslalam ze masz na mysli ze w schroniskach ciezko o higiene. ja nie lubie spac z obcymi pod tym wzgledem jestem wygodna i bierzemy zawsze pokoje 2 max 3 osobowe do wlasnej dyspozycji. ciuchy zawsze po kazdej wyprawie pierzemy bierzemy specjalny plyn do prania sportowych ciuchow. codziennie kapiel (kolejek do kibelka czy prysznica nie doswiadczylam jakis ogromnych. ale my omijamy czas wakacyjny. jezdzimy maj-czerwiec i potem wrzesien) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa ovu konto usunęła. I nigdzie o tym nie napisała. Na lipcowkach napisała że beta niby słabo rośnie... I że nie podaje wyniku bo pewnie by mówili że ma sie na poronienie szykować.
Moim zdaniem ona ma po prostu fantazje...
Kiedyś była taka panam12... su mi ja strasznie przypominała:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 20:42
-
A ja po kocham morze, w górach byłam dwa razy widoki piękne ale to mi wystarczy, a nad morzem lubię spacerować, patrzeć na nie mogłabym tak godzinami... Zachód słońca...ach się rozmarzyłam
-
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:Na o u konto usunęła. I nigdzie o tym nie napisała. Na lipcowkach napisała że beta niby słabo rośnie... I że nie podaje wyniku bo pewnie by mówili że ma sie na poronienie szykować.
Kiedyś była taka panam12... su mi ja strasznie przypominała:/
-
nick nieaktualny
-
Ja w góry jadę pod koniec lipca, tylko na weekend. Tym razem Beskid Śląski.
Kiedyś zdecydowanie regularniej jeździłam na treking - dziś już kondycja nie taka i też zdecydowanie gorzej znoszę zmiany ciśnienia (to akurat niezależnie od miejsca, ale w górach czuję się po prostu słabiej).
Pisałyście wcześniej o Śląsku - bywam tam dość regularnie w kwestiach służbowych. Bardzo wiele tam się zmieniło. Zarówno Gliwice jak i Katowice wyglądają super. -
miśka1987 wrote:Na ovu konto usunęła. I nigdzie o tym nie napisała. Na lipcowkach napisała że beta niby słabo rośnie... I że nie podaje wyniku bo pewnie by mówili że ma sie na poronienie szykować.
Kiedyś była taka panam12... su mi ja strasznie przypominała:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
M8isia wrote:A moze wogole nie byla
... -
JuicyB wrote:Pisałyście wcześniej o Śląsku - bywam tam dość regularnie w kwestiach służbowych. Bardzo wiele tam się zmieniło. Zarówno Gliwice jak i Katowice wyglądają super.
O tak zmieniają sie... Ale mam wrażenie ze Gliwice bardziej w sensie wiecej dla ludzi robią mój mąż to sie tak w nich zakochał... Wiec go póki co nie ruszę stąd a Katowice zaczęły działać ale dopiero jak sie wyprowadziłam do Gliwic wiec teraz to sobie mogąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny