Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie obraziłas mnie, ale lekarzy. Po co miałaś uciąć dyskusje? To jest forum i tu się właśnie dyskutuje. Nie mówiliśmy o przypadkach kiedy kobieta ma fizyczna ciężka pracę prace, ale o takich kiedy poprostu zwyczajnie się boi, a jest to normalne, tak jak wcześniej napisałam też tak miałam. Ja mam inne zdanie ciąża zdrowo przebiegająca choroba nie jest. I na tym zakończymy ta dyskusje, bo ona rzeczywiście kompletnie nic nie wnosi.
-
JuicyB wrote:U mnie tak - dokładnie na 7 dni przed mam zawsze takie kilkunastominutowe skurcze identyczne jak przy okresie.
Dzięki dziewczyny za dobre słowa. Staram się nie zapędzać z myślami daleko, ale wiadomo, że ciężko.
Jutro rano powtarzam test, a potem muszę się zorientować gdzie najszybciej zrobię badanie krwi.
Czytałam, że nie trzeba mieć skierowania. Czy to naprawdę tak wygląda, że wchodzę do przychodni, gdzie mam abonament i na recepcji się tylko melduję, że idę na betę?JuicyB lubi tę wiadomość
-
CzeresniowaMama wrote:Nie obraziłas mnie, ale lekarzy. Po co miałaś uciąć dyskusje? To jest forum i tu się właśnie dyskutuje. Nie mówiliśmy o przypadkach kiedy kobieta ma fizyczna ciężka pracę prace, ale o takich kiedy poprostu zwyczajnie się boi, a jest to normalne, tak jak wcześniej napisałam też tak miałam. Ja mam inne zdanie ciąża zdrowo przebiegająca choroba nie jest. I na tym zakończymy ta dyskusje, bo ona rzeczywiście kompletnie nic nie wnosi.
Powiedziałam co chciałam powiedzieć i więcej nie mam zamiaru na ten temat ci odpowiadać
Dobranocmiśka1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oooo wesoło wieczorem sie zrobilo hehehe a ja tam olewalam co inni uwazaja i od razu poszłam na chorobowe. Po co sie meczyc jak ktos ma ciezka albo stresująca prAcę albo ogólnie chce byc na chorobowym i sie lenie
C?!? Dla mnie bardzo dobrze, jak mozna to czemu z tego nie Skorzystac hehehe
PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA.... -
Doti87 wrote:U mnie niestety @
Przykro mi
u mnie jeszcze nie. Krecha z rana wyraźniejsza. Jadę zaraz badać krew.
Co do L4 na czas ciąży to myślę, że każdy powinien słuchać i lekarza i siebie. Moja siostra po 3ch miesiącach poszła leżeć w domu, bo bolał ją brzuch, a miała daleko do pracy. Znowu inne laski jakie znam pracowały do 7-8 miesiąca. -
Doti przykro mi, I madzix super ze jestes z powrotem,
My tez wyjechalismy na weekend dlatego mnie nie bylo, u mnie okresu brak i jakichkolwiek objawow okresowych a juz 34 dziec cyklu, nie wiem co sie dzieje w tym miesiacu.
Juicy to moja kuzynka tez odrazu poszla na zwolnienie bo ja brzuch bolal i tak cala ciaze plus macierzynskie byla w domu i to w dwoch ciazach.
Lece do pracy, milego dnia kobitki, juz bez emocji prosze
-
nick nieaktualny
-
Doti - uwierz mi, że wiem co czujesz, bo dokładnie mam w tym cyklu taki sam scenariusz. Ja już zapisałam się do innego lekarza, moja i tak idzie na urlop, więc działamy dalej!
Następny cykl juz musi być nasz.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Hey, nie odzywałam się w weekend bo w sobote miałam dzień i wieczór panieński było super !!!!!!! A wczoraj dogorywałam z moim M
Wieczorkiem czytałam forum więc
JuicyB trzymam kciuki za pozytywną bete
Doti Przykro mi..
A co do bólu przed @ to zauważyłam że u mnie każdy cykl jest inny, inny ból i czego innego także aż do okresu nic nie wiem. A jajniki odzywają się praktycznie cały cykl:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzix88 - już trzymamy mocno kciuki !!!!!
Madzix88 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0