Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć laski
Zaglądam tu po pracowitym weekendzie i myślałam, że będę miała mnóstwo nadrabiania a tu nic ??
Miksować tu co każda robiła !!! -
Ucicha coś wątek, rzeczywiście!
U mnie weekend spokojnie, w sumie nic się nie działo. Rodzinnie, byliśmy od piątku u rodziców, więc nawet nie podejmowaliśmy żadnych starań.
Dzis moj 11 dc, w 9 dc wyszedł mi prawie pozytywny test owulacyjny, ale na szczęscie wczoraj trochę bledszy, więc może jednak owulacja przyjdzie, jak powinna w 15 dc
Od środy mam monitoring, więc wszystko będzie wiadomo i tak na razie nie mamy szans, poza tym wątpię w swoją drożnośc więc u nas bez spiny Ale mąż dzielnie łyka profertil, sam pamięta i widać że czuje, że musi stanąć na wysokości zadania. Fajnie* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
My jak się nie staramy świadomie to wychodzą co 2 dni książkowe dziś pojęcia nie mam czy owulacja była czy nie, bo w końcu przestałam robić te testy owulacyjne. Zacznę sobie brać dupka za 2 dni co by znowu nie mieć tasiemca 70 dni.
Dziś rano wstałam i brzuch mam jak w 6 mc... tak mnie napompowalo. Ociazala jestem takaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 10:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie się zaczęło znowu szukanie objawów ciąży... Bolą mnie sutki i piersi tak z przodu, a nigdy tak nie bolały, brzuch coś tam zaczyna pobolewać.
I nie pomaga tłumaczenie że przecież w każdym cyklu mam inaczej...ehhh ta moja głowa.
Madzix dobrze że próbujcie sami a może jednak staje się cud -
Witam się i ja jeśli można dołączyć. Podczytuje was od początku i tez do was należę, opowiem coś o sobie. Mam 33 lata w marcu wyszłam za mego Krzyśka, staramy się od lutego zeszłego roku i nic, zawsze tylko biel na teście. Teraz w piątek miałam IUI i albo będą bliźniaki, albo znowu biel której tak nienawidzę. Testować mam w sobotę.
Madzix88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna250184 wrote:Witam się i ja jeśli można dołączyć. Podczytuje was od początku i tez do was należę, opowiem coś o sobie. Mam 33 lata w marcu wyszłam za mego Krzyśka, staramy się od lutego zeszłego roku i nic, zawsze tylko biel na teście. Teraz w piątek miałam IUI i albo będą bliźniaki, albo znowu biel której tak nienawidzę. Testować mam w sobotę.
Hej już w ta sobotę masz testować? Tydz po inseminacji? Bardzo szybko..wg mnie za szybko -
nick nieaktualnyJustyna250184 wrote:Tak ponieważ byłam na monitorowaniu cyklu, w klinice mi powiedzieli by test z krwi zrobić po 8 dniach, potem 10 dni i jak będzie rosło to dla pewności po 12 dniach.
A dostalas zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 12:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak mnie poinstruowali, bo u mnie jest tak że poprzedni cykl miałam owulacje potwierdzoną monitem ale jakoś nic z tego nie wyszło i jeśli ta z 13 wyjdzie większa niż z 11 to mam brać wtedy 3x1 duphaston i przyjść na wizytę bo mam problem z niskim progesteronem. Robiłam wyniki i w 3 dc miałam 0,73 w 8 dc miałam 1,46 a 10 dc tylko 4,33 a to dzień przed owu potwierdzonej monitem
-
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki w środę. Mam nadzieję, że w końcu uda się HSG. Najpierw popsuty aparat potem infekcja więc teraz musi się udać. Żeby tylko nie bolało tak bardzo jak niektóre dziewczyny to przechodzą. Z resztą nieważne niech tylko udrożni to co ewentualnie jest zatkane i niech się w końcu uda