Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wjedzma wrote:Milixx a Tobie się udało ominąć półki z testami? Pewnie nie, bo w większości Rossmannów testy są po drodze do kasy 😂
Na. Szczęście dzisiaj do rossmana nie dotarłam 😁 ale mam w domu dwa testy facella paskowe i zastanawiam się kiedy siknąć 🤦♀️😄😄 -
Ja sie czuje jakby przedokresowo… jak zwykle nadciąga dam znać jutro ale cudów nie bedzieStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka, Wjedzma 💪
Byłam w Rossmanie, trafiłam te po 5.19 w promocji. Kiedyś jak były w biedrze po 99 groszy, chyba że dwa lata temu to wzięłam 10. Wiecej sie wstydzilam a i tak kasjerka i gość za mną patrzyli jak na pier***nieta 🤣
Wjedzma, Milixx lubią tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Camarilla wrote:Tedka, Wjedzma 💪
Byłam w Rossmanie, trafiłam te po 5.19 w promocji. Kiedyś jak były w biedrze po 99 groszy, chyba że dwa lata temu to wzięłam 10. Wiecej sie wstydzilam a i tak kasjerka i gość za mną patrzyli jak na pier***nieta 🤣
Walić to :p za przeproszeniem :p niech sie śmieją gapia itd. Ja to juz mam w nosieStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Ja dzis obudzilam sie z holem cyckow a wraz z neg testem wszystko minelo.. i wlqczyl sie obnizony nasteoj przedokresowy bole podbrzusza jak na okres, uczucie ze zaraz sie poplacze..
I sluzem mnie zalalo.. takze jutro @ welcome to..On i Ona: 33 lata
2017: upragnione szczęście
07.2019: start starań o rodzeństwo
01.20: 6tydz.👼
09.20: cb
11.20: cb, bhcg 20
05.21: 4/5tydz, bhcg 57->108->198 👼
06.21: 4/5tydz, bhcg 1330->1191->1081 👼
09.21: cb bhcg 12->25->29
9.05.22: cień cienia (9dpo), 3.06.22 6t5d i ❤️, 9.06.22 7t4d CRL=1.3cm i ❤️, 19.06.22 💔 👼😭
29.08.23 nasz cud i spełnienie marzenia ❤️ 👧
👨👩👧👦
Kariotyp żeński ❌
Ana4 Zespół Sjoergena❌
Brak 3 KIR impl
Krzywa gluk. 101/149/100❌
Krzywa insu. 9.6/156/81❌leki, dieta, ruch 💪
Morfologia: 3%, Ruchliwość: 43% ❌
Nietolerancja glukozy ❌ dieta, ruch💪 -
nick nieaktualnyOczywiście, że testowałam 🤦♀️ więc jestem już zdrowo walnięta, ale mam zapas testów i choć wiem doskonale,że nie ma to najmniejszego sensu to sikam dla sportu....i zawsze z nadzieją. Dobrze, że można te hurtowe ilości testów zamawiać przez internet, to się chociaż nikt głupio nie gapi🙊
Jutro też pykne choć będzie dopiero 8 dpo.
Laseczki kciuki za Wasze tesciki, u Was jest szansa,że coś się pokaże ✊✊✊ -
Maciejka🌸 wrote:Oczywiście, że testowałam 🤦♀️ więc jestem już zdrowo walnięta, ale mam zapas testów i choć wiem doskonale,że nie ma to najmniejszego sensu to sikam dla sportu....i zawsze z nadzieją. Dobrze, że można te hurtowe ilości testów zamawiać przez internet, to się chociaż nikt głupio nie gapi🙊
Jutro też pykne choć będzie dopiero 8 dpo.
Laseczki kciuki za Wasze tesciki, u Was jest szansa,że coś się pokaże ✊✊✊
U mnie 9 dpo, ale nie pykne z Wami, zaczekam do soboty.
Do @ mam 6 dni. Cyce bolą od dzisiaj, jajniki kłują ale to jest mój standardowy pms. Jedyny inny objaw był dwa dni temu jak mnie szarpnęło w jajniku tak, że się zgielam. I w sumie tylko to daje mi cień nadzieji.
Melduje się rano po Waszym sikaniu. Kciuki jeszcze raz 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2022, 23:19
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Dobranoc do jutra ❤️Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
nick nieaktualny
-
Wjedzma wrote:Hej dziewczyny. Ja już mogę przestać sobie wmawiać ciążowe objawy. Czekam na okres
https://naforum.zapodaj.net/067bebc08b44.jpg.html
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Wjedzma 🙁 tule wirtualnie 😘On i Ona: 33 lata
2017: upragnione szczęście
07.2019: start starań o rodzeństwo
01.20: 6tydz.👼
09.20: cb
11.20: cb, bhcg 20
05.21: 4/5tydz, bhcg 57->108->198 👼
06.21: 4/5tydz, bhcg 1330->1191->1081 👼
09.21: cb bhcg 12->25->29
9.05.22: cień cienia (9dpo), 3.06.22 6t5d i ❤️, 9.06.22 7t4d CRL=1.3cm i ❤️, 19.06.22 💔 👼😭
29.08.23 nasz cud i spełnienie marzenia ❤️ 👧
👨👩👧👦
Kariotyp żeński ❌
Ana4 Zespół Sjoergena❌
Brak 3 KIR impl
Krzywa gluk. 101/149/100❌
Krzywa insu. 9.6/156/81❌leki, dieta, ruch 💪
Morfologia: 3%, Ruchliwość: 43% ❌
Nietolerancja glukozy ❌ dieta, ruch💪 -
U mnie 10 dpo i ovitrelle nadal rządzi. Nie wiem czy jest jaśniejszy niż dwa dni temu, raczej nie… pytanie zatem kiedy to cholerstwo odpuszcza
https://zapodaj.net/da497c59a7e53.jpg.htmlStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wjedzma wrote:Hej dziewczyny. Ja już mogę przestać sobie wmawiać ciążowe objawy. Czekam na okres
https://naforum.zapodaj.net/067bebc08b44.jpg.html
❤️ Nie smuć sie :* idą nowe możliwości zatem :* pamiętaj, nie pozwól żeby spadła korona, trzymaj głowę prosto! niedługo startujemy z nowym cyklem!Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Kirra wrote:Kochana rzeczywiście negatywny.. Ale pamiętaj że póki nie ma okresu to zawsze jest szansa. Są dziewczyny którym nawet w dniu miesiączki wychodzi negatywny a są w ciąży.
Niby to wiem bo sama zawsze to powtarzam innym, ale jakoś tak ten test mnie zdołował i nadzieja ze mnie uleciała.
Wiem, że moje starania to kropla w morzu waszych i jestem raczkująca w temacie, ale no nie będę kłamać, że się popłakałam nad tym testem. Moje przeczucia i super wykres mogę sobie w buty wsadzić. Jestem zła na wszystko, na moją mamę, która zakorzeniła we mnie myśl, że ona zachodziła w ciążę za pierwszym razem, więc ja pewnie też tak zajdę, na społeczeństwo i brak świadomości tego jak wyglądają starania i jak wiele jest par, które latami starają się o dziecko. Tego powinni w szkołach uczyć 😤
Ulało mi się trochę, a teraz cycki do przodu, głowa do góry i czekam na okres lub jego brak 🤷♀️ mam jeszcze jeden test na wypadek jakby się @ nie pojawiła tego 8 stycznia.
Tedka a Ty już testowałaś?
Maciejka a u mnie wykres fajny, objawów pełno, a test negatywny 🤷♀️ nie poddawaj się, jak nie dzisiaj to zatestuj jutro albo w sobotę z Camarilla -
Wjedzma wrote:Niby to wiem bo sama zawsze to powtarzam innym, ale jakoś tak ten test mnie zdołował i nadzieja ze mnie uleciała.
Wiem, że moje starania to kropla w morzu waszych i jestem raczkująca w temacie, ale no nie będę kłamać, że się popłakałam nad tym testem. Moje przeczucia i super wykres mogę sobie w buty wsadzić. Jestem zła na wszystko, na moją mamę, która zakorzeniła we mnie myśl, że ona zachodziła w ciążę za pierwszym razem, więc ja pewnie też tak zajdę, na społeczeństwo i brak świadomości tego jak wyglądają starania i jak wiele jest par, które latami starają się o dziecko. Tego powinni w szkołach uczyć 😤
Ulało mi się trochę, a teraz cycki do przodu, głowa do góry i czekam na okres lub jego brak 🤷♀️ mam jeszcze jeden test na wypadek jakby się @ nie pojawiła tego 8 stycznia.
Tedka a Ty już testowałaś?
Maciejka a u mnie wykres fajny, objawów pełno, a test negatywny 🤷♀️ nie poddawaj się, jak nie dzisiaj to zatestuj jutro albo w sobotę z Camarilla
Tak testowałam, post wyżej ale ovitrelle jest nadal nic z tego nie będzie.
Zgadzam sie z Tobą… i nie ma znaczenia czy jesteś początkująca czy nie. Każda tak samo chce mieć dziecko jak dłużej sie staramy to tylko ostra depresja wchodzi, to cała różnica miedzy nami :p
Ja mam do okresu jeszcze jakieś 5-6 dni wiec w ciul czekania, ale no trudno, moze zleci.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina.