Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Ja pospałam, właśnie jem śniadanie. Miałam popierdzielone sny, między innymi śnił mi się mój były i dużo seksu 🙃 byłam z nim 9 lat temu więc nie wiem co on robi w moich snach 🤣
Jeśli chodzi o samopoczucie to od wczoraj już nie mam tego wspaniałego przeczucia, że się udało. Mam wrażenie jakbym miała zaraz dostać okres.
Camarilla u mnie w pracy też jest dramat, zostały nas 3 osoby w zespole, kiedy rok temu było 12. Obowiązków przybywa, pieniędzy ubywa. Najchętniej bym im pierdzielnęła L4 od pozytywnego testu za to jak nas traktują. 🤦♀️
Sowella mam nadzieję, że jednak @ nie przyjdzie ✊Sowella lubi tę wiadomość
-
Wjedzma u nas też się dział kurczy. Jak zarabiasz 8 k i schodzisz na 4 to zaczyna boleć. Tym bardziej że są zobowiązania.
Tedka dla mnie to też idealny czas na zajście bo mam dobrą średnia wynagrodzenia za 2021, też będą na mnie czekać ale muszę się zabezpieczyć finansowo więc wysłałam kilka CV, zobaczymy.
Sowella przykro mi z powodu testu
Chociaż wiesz jak jest - może się okazać że nic straconego, ale po co robić sobie nadzieję. Każda z nas zna to pieprz*ne uczucie.Sowella lubi tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Wjedzma wrote:Hej dziewczyny! Ja pospałam, właśnie jem śniadanie. Miałam popierdzielone sny, między innymi śnił mi się mój były i dużo seksu 🙃 byłam z nim 9 lat temu więc nie wiem co on robi w moich snach 🤣
Jeśli chodzi o samopoczucie to od wczoraj już nie mam tego wspaniałego przeczucia, że się udało. Mam wrażenie jakbym miała zaraz dostać okres.
Camarilla u mnie w pracy też jest dramat, zostały nas 3 osoby w zespole, kiedy rok temu było 12. Obowiązków przybywa, pieniędzy ubywa. Najchętniej bym im pierdzielnęła L4 od pozytywnego testu za to jak nas traktują. 🤦♀️
Sowella mam nadzieję, że jednak @ nie przyjdzie ✊
Moje przeczucie też odpływa w siną dal, wraz ze zbliżającym się terminem @.
Zastanawia mnie jedynie brak jakichkolwiek objawów, ale... nie ma się w sumie co zastanawiać, taka cisza może zwiastować burzę tuż przed samą @. Wtedy jak dopieprzy ból, to się pewnie nie pozbieramStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Wjedzma wrote:Hej dziewczyny! Ja pospałam, właśnie jem śniadanie. Miałam popierdzielone sny, między innymi śnił mi się mój były i dużo seksu 🙃 byłam z nim 9 lat temu więc nie wiem co on robi w moich snach 🤣
Sowella mam nadzieję, że jednak @ nie przyjdzie ✊
PS
proszę zaznaczyć dziwne sny w apce heheStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka zaznaczyłam 🤣 jeszcze wcześniej miałam inny sen że mój chrzestny ma trzecią córkę taką 3-4 letnią i strasznie wszystkich denerwowała 🤷♀️ nie wiem skąd mi się to wzięło 😅
Co do objawów to mnie nadal boli brzuch. Nie wiem czy ja to sobie wmawiam czy co 😤 ale u mnie zazwyczaj było tak, że czasami pobolewały jajniki po owu, tak raczej sporadycznie, a ból miesiączkowy miałam idealnie w momencie jak zauważyłam, że się zaczął okres. A tu już mam takie okresowe pobolewanie od 3 dpo! Wkurza mnie to już.
Dlaczego w życiu nie może być jak w Simsach? Bara bara w łóżku i jeśli się udało to pojawia się po chwili kołyskowa muzyczka i już wiadomo, że jest ciąża. A nie czekanie 2 tygodnie albo więcej w niepewności 🤦♀️Plisia lubi tę wiadomość
-
Wjedzma - wlasnie ! to by bylo idealnie.. albo jakby bylo wiadomo od razu na drugi dzien czy sie udalo czy nie.
To czekanie jest dobijajace.. czekanie, potem trafianie w plodne, potem znow czekanie i tak czlowiek zyje z kalendarzem w reku
On i Ona: 33 lata
2017: upragnione szczęście
07.2019: start starań o rodzeństwo
01.20: 6tydz.👼
09.20: cb
11.20: cb, bhcg 20
05.21: 4/5tydz, bhcg 57->108->198 👼
06.21: 4/5tydz, bhcg 1330->1191->1081 👼
09.21: cb bhcg 12->25->29
9.05.22: cień cienia (9dpo), 3.06.22 6t5d i ❤️, 9.06.22 7t4d CRL=1.3cm i ❤️, 19.06.22 💔 👼😭
29.08.23 nasz cud i spełnienie marzenia ❤️ 👧
👨👩👧👦
Kariotyp żeński ❌
Ana4 Zespół Sjoergena❌
Brak 3 KIR impl
Krzywa gluk. 101/149/100❌
Krzywa insu. 9.6/156/81❌leki, dieta, ruch 💪
Morfologia: 3%, Ruchliwość: 43% ❌
Nietolerancja glukozy ❌ dieta, ruch💪 -
Wjedzma to by było idealne 😄😄 Bara bara i od razu wiesz czy się udało, czy trzeba powtórzyć znowu bara bara 😂 Te czekanie jest dobijające, ta bezsilność wykończy człowieka 😥
-
Też się zgadzam ale cóż "począć" ha ha ha... mój mąż jak wypowiem to stwierdzenie mówi: taaa... począć śmieszek kurna
Myślicie, że powinnam jutro, albo jeszcze dzisiaj z jakiegoś najbliższego siku sprawdzić ten ovitrelle? nurtuje mnie to bardzo.
I wiecie co, psychiczna może wydam się trochę ale tak przyjemnie było zobaczyc te druga kreske na teście. Niby człowiek wie, że to po zastrzyku, ale... wspaniały widokStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wjedzma wrote:Tedka nie jesteś psychiczna, ja to jak robiłam pierwszego owulaka i zobaczyłam drugą kreskę to się cieszyłam że wooow moje pierwsze dwie kreski 😆😅
ehehhe, nie powiem, też mi to przemknęło przez myśl przy owu haha.
zdeczka jednak myślę, że coś z nami nie teges ;P haha bez urazy ofkors.
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Milixx wrote:Tedka ja bym siknęła 😈 Sama mam postanowienie czekać do 🐒❌ Czy wytrzymam, nie wiem 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤣
może i siknę, ale muszę uzbierać trochę.
Chciałabym wiedzieć, czy to cholerstwo nadal trzyma, bo jak zatestuje np. 12 dnia po, to się mogę oszukać...Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:może i siknę, ale muszę uzbierać trochę.
Chciałabym wiedzieć, czy to cholerstwo nadal trzyma, bo jak zatestuje np. 12 dnia po, to się mogę oszukać...
Życzę Ci, żeby II kreseczka z Tobą została w postaci kropka 🍀🍀 -
Milixx wrote:Życzę Ci, żeby II kreseczka z Tobą została w postaci kropka 🍀🍀
Dzięki kochana, ale .. no właśnie ale życzenia zawsze przyjmę i pięknie dziękuję, natomiast to co w mojej głowie podpowiada mi, to niestety nic z tych rzeczy Mówią, że kobiety mają przeczucia, że widzą po sobie jakieś dziwne odchyły, a to kawa nie smakuje, a to zapach przeszkadza. U mnie nic, zero. Żadnych objawów, ani okresowych, ani ciążowych. Zazwyczaj już od owulacji to miałam skurcze, różnego rodzaju bóle.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wjedzma wrote:Tedka myślę, że jak masz porównywać intensywność kreski z tamtym poprzednim testem, to najlepiej siknąć jutro z rana
Ano właśnie, chyba wytrzymam i tak zrobię. Też o tym pomyślałam, jak tylko odpisałam na poprzedniego posta
Jutro też będzie 10dpo, więc teoretycznie ten wskazywany w ulotce jako granica.. Zobaczymy dam znać ofkorsStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka naprawdę na takim etapie nie ma co polegać na objawach albo ich braku. Ile dziewczyn na tym forum spisywało cykl na straty, a okazywało się, że są w ciąży?
Wiadomo, każda z nas i tak będzie doszukiwać się, analizować, ale myślę, że trzeba jednak patrzeć na to wszystko z dystansem i mieć nadzieję do końca -
Wjedzma wrote:Tedka naprawdę na takim etapie nie ma co polegać na objawach albo ich braku. Ile dziewczyn na tym forum spisywało cykl na straty, a okazywało się, że są w ciąży?
Wiadomo, każda z nas i tak będzie doszukiwać się, analizować, ale myślę, że trzeba jednak patrzeć na to wszystko z dystansem i mieć nadzieję do końca
postaram sięStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Milixx wrote:Tedka ja bym siknęła 😈 Sama mam postanowienie czekać do 🐒❌ Czy wytrzymam, nie wiem 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤣
Jest jakaś promka na testy w Rossmanie? 🤣
Bo to sikanie trochę kosztuje 🤣🤣🤣
Jak sobie pomyślę ile pieniędzy na to poszło to się za głowie łapie 🤣♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018