Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anka1312 wrote:Na początku kazała mi oczyścić organizm i zrobić 7 dniowy detoks organizmu.Dokladniej poleciła detoks jaglany.Potem po detoksie oleje pić: lniany,z ostropestu,konopny,z wiesiołka,z awokado.Dodatkowo pół kg owoców dziennie i jakiś sport,spacery,basen,rower itp.Ja jedynie sport odpuściłam
Cześć czy mogłabyś podesłać mi link do tego detoksu ? Albo jakaś nazwę strony, cokolwiek co pomogłoby mi znaleźć ten konkretny 🙏🏻 Będę wdzięczna 🤗Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
🆘 podejrzenie adenomiozy
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton) -
Iwonay wrote:Czyli ja ciążowy, a Ty i Tedka owulacyjne, będzie się działo 😛💕
Dokładnie tak 😄 Będzie się działo 😁🥰 Żeby Ci smutno nie było samej sikać to będziemy z Tobą 😅Iwonay lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFelinka94 wrote:Dzień dobry w piękną sobotę ❤️
Ania35 Dziękuję 🤞🏼
Ja wszystkim Wam bardzo kibicuje bo jeszcze nie dawno byłam na tej samej drodze co Wy
Natka23 widzę!! ❤️ Kciuki mocne ✊🏼✊🏼✊🏼🥰
Felinka w dniu miesiączki powtórzę 🙂❤️Felinka94 lubi tę wiadomość
-
jo_ana wrote:Cześć czy mogłabyś podesłać mi link do tego detoksu ? Albo jakaś nazwę strony, cokolwiek co pomogłoby mi znaleźć ten konkretny 🙏🏻 Będę wdzięczna 🤗
jo_ana lubi tę wiadomość
12.09.2013 - pierwszy skarb
24.06.2020 - drugi skarb
walka o trzeci skarb
19.07.2022 - beta 240,7
19.07.2022 - prog. 16,5
21.07.2022 - beta 712
21.07.2022- prog. 13,4
22.07.2022 - wizyta
29.07.2022 - jest kropek
12.08.2022 - jest ♥️
13.10.2033 - będzie chłopczyk 💙 Mikołaj 💙💙💙 -
Natka23 wrote:https://zapodaj.net/5efd1af71aff5.jpg.html
Jakiś cień cienia się przebija. Ale nie wiem czy to nie kreska fabryczna. Dziś jest 12dpo i jestem 5 dni przed okresem
Ooo faktycznie coś tam się dzieje! Trzymam kciuki, żeby ciemniałoNatka23 lubi tę wiadomość
-
Natka23, widzę kreske 🤩🤞🏻
Natka23 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, widziałam że u niektórych szykuje się testowanko za niedługi czas😘 Trzymam kciuki i z całego serca życzę Wam Bobasowego zakończenia.
U mnie wczoraj pojawiło się plamienie, dzisiaj od rana krwawię taka rzadka krwią bez skrzepów więc moje starania na marne, a wczoraj się tak ucieszyłam że to może plamienie owulacyjne bo było z takim rozciągliwym śluzem ☹️ Dzisiaj nadzieja runęła..... Temperatura się obniżyła. Za 2 tyg mam do ginekologa więc muszę jej naświetlić sytuację bo coś jest nie tak, dopiero tydz temu skończył mi się okres. Ehhh... Daje sobie spokój narazie z temperaturami i z tym wszystkim póki do końca nie ureguluje mi się cykl.
Wjedzma usuń proszę moje testowanie z 18-stego.
Powodzenia dziewczynki😍 Jesteście wszystkie tak pomocne i świetne, że nie ma wyjscia- Dzieciaczki muszą do Was przyjść bo na to zasługujecie❤️ Ściskam mocno.🤗Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Cześć☺️ My się czujemy tak samo jak wczoraj wiec jest szansa ze nas jednak bardzo to choróbsko nie sponiewiera🙏🏻 Odliczam dni do owulki i strasznie się już stresuje tym wszystkim. Śluzu mam strasznie mało i gorszej jakości (tylko jeden dzień - przedwczoraj - był rozciągliwy). Testy narazie negatywne ale ciemnieją. Czuje prace jajników ale nie bardzo. Boje się ze będzie dupa i nie uwolnię jajeczka😭 w zeszłym cyklu tez się martwiłam ale nie tak jak w tym😵💫
-
Wa123, kurde ale jak to możliwe skoro dopiero co zaczęłaś cykl😮 jesteś pewna ze to bie implantacyjne plamienie? Temperatura może spaść w dniu implantacji tzw dip implantacyjny.🤔 może poczekaj, zobacz co jutro, może wskoczy na swoj poziom?
-
Ania35 wrote:Hania no bo nie wierzę że z jednego seksu da się być w ciąży, nie w moim przypadku 😀
Oj da się daTrzymam kciuki za "złoty strzał" 😅
U mnie pojawił się śluz płodny, czekam niecierpliwie na owulke i działamyyyy!
Kirra ja w 6 dpo na owulaku miałam taki w połowie pozytywny a na następny dzień już ledwo widoczna kreska, to chyba normalne...
Wa123 a może to plamienie implantacyjne? Ty miałaś chyba pozytywy zaraz po okresie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2022, 11:16
Ania35 lubi tę wiadomość
-
Hejka mój organizm daje mi sprzeczne sygnały 🤔
Zaczęli się robić lepko szyjka się otwierała i tempka powoli wzrastała a dzisiaj nagle spadek temperatury śluz kremowy a szyjka twarda i zamknięta 🙈 12 dc przypuszczalny termin owu za 4 dni według mnie i apki. Nie rozumiem już nic wczoraj owulak pierwszy robiony i typowo negatywny. -
Hania007 wrote:Wa123, kurde ale jak to możliwe skoro dopiero co zaczęłaś cykl😮 jesteś pewna ze to bie implantacyjne plamienie? Temperatura może spaść w dniu implantacji tzw dip implantacyjny.🤔 może poczekaj, zobacz co jutro, może wskoczy na swoj poziom?Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Wa123 wrote:Jestem pewna, zbyt intensywne jak na plamienie. Dzisiaj już żywa krew, wkładka to za mało☹️ co prawda brzuch mnie tak nie boli intensywnie jak podczas @ i podczas @ mam dużo skrzepów zawsze... No nie wiem co o tym myśleć ☹️ Nie miałam wgl skoku temp w tym cyklu, wręcz temp wyższe były w pierwszej części. Nie wiem co robię nie tak. I witaminki jem i ziółka piję, przedwczoraj nawet winkiem się uraczyłam jak polecała Iwonay. Odczekam trochę i od oka zrobię test żeby się utwierdzić w przekonaniu, ale czuje ze to nie to. Przykre to bo w tym cyklu objawy owulacji miałam jak nigdy. Z 2 strony jakby nie było owulacji to skąd okres... Mam nadzieję, że to nie jest zapowiedź czegoś poważniejszego... 🥺
Nie stresuj się za bardzo, takie anomalie się zdarzają i niekoniecznie muszą oznaczać coś złego. Udostępnisz swój wykres, żebyśmy mogły podpatrzeć co tam się podziało? -
Wjedzma wrote:Nie stresuj się za bardzo, takie anomalie się zdarzają i niekoniecznie muszą oznaczać coś złego. Udostępnisz swój wykres, żebyśmy mogły podpatrzeć co tam się podziało?
Nie podałam od znaczyłam krwawienie bo inaczej nie mogę udostępnić.
Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki!
Dziś mój 17dc i mój owu test chyba nie pozostawia wątpliwości
https://zapodaj.net/bd5e74aa54b8f.jpg.html
Akurat szykuje się romantyczny weekend i Walentynki💝💑Wa123, Ania35 lubią tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Kuźwa naprawdę dziwne rzeczy się u Ciebie podziały. Masz test ciążowy żeby zrobić teraz? Tak na wszelki wypadek bym chyba zrobiła na Twoim miejscu. A tak poza tym to myślę, że jutro się sytuacja wyjaśni, czy to plamienie owulacyjne, czy mocno przedwczesny okres - zobaczymy jak się temperatura zachowa. A jak Twoja szyjka wygląda? -
Iwonay wrote:Wa123, a jaka temperatura była przed tym krawawiniem, robiłaś test ciążowy ?Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
Wjedzma wrote:Kuźwa naprawdę dziwne rzeczy się u Ciebie podziały. Masz test ciążowy żeby zrobić teraz? Tak na wszelki wypadek bym chyba zrobiła na Twoim miejscu. A tak poza tym to myślę, że jutro się sytuacja wyjaśni, czy to plamienie owulacyjne, czy mocno przedwczesny okres - zobaczymy jak się temperatura zachowa. A jak Twoja szyjka wygląda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2022, 11:42
Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl