Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania35 wrote:Hania no bo nie wierzę że z jednego seksu da się być w ciąży, nie w moim przypadku 😀
Ania35 lubi tę wiadomość
-
Kirra wrote:A ja 16 dc i dalej ta kreska na teście owu mnie nie przekonuje 😀 ale już od 1 dc jest widoczna druga cały czas - raz bledsza raz mocniejsza ale cały czas jest. Czy to normalne?
Już mi się nie chce patrzeć na te kreski w sumie 😅 działamy kiedy mamy ochotę i to tyle 🥰
A co do spotkania też jestem za ankietą w marcu 😄🌷Kirra lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Jak trafiliscie w okolice owulki to pewnie ze można. Ponoć tylko jeden plemnik wystarczy😅 abstrahując bo zawsze mnie ten tekst bawi😆 to tak jak się kiedyś myślało ze w ciąże zachodzi się z seksu podczas okresu🙈
-
Ania35 wrote:Teoretycznie wiem, że jest to możliwe, ale będę naprawdę w szoku jak się uda!
Ania35 lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:A może właśnie los Cię zaskoczy i się uda, bardzo Ci tego życzę✊🏻 Nie udostępniasz wykresu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2022, 22:58
-
Kasiak89 wrote:Na czym polega detoks jaglany?
Tedka lubi tę wiadomość
12.09.2013 - pierwszy skarb
24.06.2020 - drugi skarb
walka o trzeci skarb
19.07.2022 - beta 240,7
19.07.2022 - prog. 16,5
21.07.2022 - beta 712
21.07.2022- prog. 13,4
22.07.2022 - wizyta
29.07.2022 - jest kropek
12.08.2022 - jest ♥️
13.10.2033 - będzie chłopczyk 💙 Mikołaj 💙💙💙 -
Ania35 wrote:Dziękuję 😘O córkę staraliśmy się 11 miesiący, a było to 6 lat także byłby to dla mnie prawdziwy cud,gdyby udało się w 1 cyklu po 1 razie. Wykresu nie udostępniam, ale chyba to zmienię.
Ania35 lubi tę wiadomość
-
Mi się podobała propozycja czyjaś, nie pamiętam czyja- pierwszy dzień wiosny
Milixx lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Hania007 wrote:Wszystko jest możliwe i już nie takie historie się słyszało😁 najwazniejsze ze w okolicy owulki to szanse są naprawdę spore koło 33% 😃 jak będziesz miała ochotę to udostępnij to jeszcze bardziej będziemy kibicować i zaglądać co u Ciebie na bierząco🥰 ja niestety mam amnestie wrodzona i czesto nie pamietam kto na jakim jest etapie😵
Hania007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
U mnie już po wszystkim 😛 teraz tylko przeżyć drugą fazę i zaczynać wszystko od nowa, bo jestem pewna, że nic z tego w tym cyklu, ale zatestować trzeba. Ja pierwszy test na pewno będę robić 19 lutego 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2022, 07:33
Tedka, Ania35 lubią tę wiadomość
-
Iwonay wrote:Dzień dobry,
U mnie już po wszystkim 😛 teraz tylko przeżyć drugą fazę i zaczynać wszystko od nowa, bo jestem pewna, że nic z tego w tym cyklu, ale zatestować trzeba. Ja pierwszy test na pewno będę robić 19 lutego 😃Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w piękną sobotę ❤️
Ania35 Dziękuję 🤞🏼
Ja wszystkim Wam bardzo kibicuje bo jeszcze nie dawno byłam na tej samej drodze co Wy
Natka23 widzę!! ❤️ Kciuki mocne ✊🏼✊🏼✊🏼🥰
Ania35 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualny
-
Iwonay wrote:Dzień dobry,
U mnie już po wszystkim 😛 teraz tylko przeżyć drugą fazę i zaczynać wszystko od nowa, bo jestem pewna, że nic z tego w tym cyklu, ale zatestować trzeba. Ja pierwszy test na pewno będę robić 19 lutego 😃
To zaczynamy odliczanie ✊
Ty będziesz sikać na ciążowy a ja na owulki 😄