Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonay wrote:Dobra melduje, że ten ból to musiało być pęknięcie pęcherzyka, jakoś godzinę temu ból nie do zniesienia, przeszywający całe podbrzusze, teraz nic cisza, nic nie boli, śluz zaczął się zmieniać z płodnego na kremowy, szyjka już tylko tyle o ile otwarta
Podziwiam, że potrafisz tak wyczuć szyjkę. Ja kilkukrotnie próbowałam ale nie rozumiem nadal co powinnam czuć 😅 -
Kasiak89 wrote:Po raz kolejny system spytał mnie czy chcę dodać miniony cykl do galerii wykresów.
Po czym poinformował, że za punkty mam konto premium.
Jakbym wiedziała jak wrzucać zdjęcia to bym Wam wrzuciła zrzut ekranu 😅😂Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Kochane co do spotkania! Jestem za! Umówmy sie jakos na piękna wiosnę! Będzie cudnie!
Wjedzma, Hania007, Milixx lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Co do bólu w trakcie owu… u mnie to bywa raz raz nie, trudno powiedzieć. Na pewno po nim nie umiem wyczuć czy jestem przed czy po jestem dopiero na początku porządnych obserwacji sie je tak naprawdę, jednak mysle ze siła bólu nie zwiastuje nic złego jeśli to nie trwa tygodnia przy okazji wizyty u gina jakos niespiesznie bym wspomniała ewentualnieStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
nick nieaktualnyAypis wrote:Podziwiam, że potrafisz tak wyczuć szyjkę. Ja kilkukrotnie próbowałam ale nie rozumiem nadal co powinnam czuć 😅
Aypis lubi tę wiadomość
-
Iwonay wrote:Oj sporo czasu mi zajęło zanim się nauczyłam, ale teraz po porodzie wbrew pozorom jest mi łatwiej, bo ona zawsze na ileś jest otwarta już się nie domyka, jedynie to w płodne mogę tam włożyć prawie całego palca wskazującego, a jak jest zamknięta to tylko paznokieć 😅 sory za dosłowność, ale może komuś to ułatwi
-
Tedka wrote:Kochane co do spotkania! Jestem za! Umówmy sie jakos na piękna wiosnę! Będzie cudnie!
Milixx, Tedka lubią tę wiadomość
-
To co, ustalmy jakis termin? Tutaj czy otwieramy jakoś grupę ma face? To będzie niezapominane spotkanie 😊❤️
Dziewczyny, czy oglądałyście na netflix takie reality show "miłość jest ślepa"? Tak o nas pomyślałam, że jest identycznie jak w tym serialu.. Tzn, nie widzimy się i nie znamy w realu a mimo wszystko mamy świetny kontakt 🥰Tedka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milixx wrote:To co, ustalmy jakis termin? Tutaj czy otwieramy jakoś grupę ma face? To będzie niezapominane spotkanie 😊❤️
Dziewczyny, czy oglądałyście na netflix takie reality show "miłość jest ślepa"? Tak o nas pomyślałam, że jest identycznie jak w tym serialu.. Tzn, nie widzimy się i nie znamy w realu a mimo wszystko mamy świetny kontakt 🥰Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Aypis wrote:Podziwiam, że potrafisz tak wyczuć szyjkę. Ja kilkukrotnie próbowałam ale nie rozumiem nadal co powinnam czuć 😅
Hania007, Aypis lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Hania007 wrote:Ja tez jestem za! Oby się udało przed powrotem do pracy bo jak wrócę to już przepadnę na amen😵Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Kochane co do spotkania! Jestem za! Umówmy sie jakos na piękna wiosnę! Będzie cudnie!🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Kirra wrote:Ja też dołączam w Wawie chociaż trochę się krępuje 🥰😃
Na pewno każda z nas będzie czuć się skrępowana ale myślę że będzie fajnie 🥰😃 -
Iwonay wrote:Nie no bez przesady, napisałam tak, żeby było wyobrażenie tylko i porównanie, opuszek😅😆😃
-
Milixx wrote:Hania007 dużo zdrówka 😊 Może jednak jeszcze nie wszystko stracone i uda się podziałać?
Tedka, Milixx lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:To co, ovufriendki robią napad na stolicę ❔❔ Która się na to pisze? 🧐 Ja jestem jak najbardziej zaaa 😃😃 mimo iż jako anonim mi się lepiej pisze/rozmawia 😁 Mimo wszystko myślę, że znajdziemy wspólny temat 🥰starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Tedka wrote:Najwyżej wpadniemy do Ciebie na działalność zrobimy najazd na office :p
-
Anka1312 wrote:Na początku kazała mi oczyścić organizm i zrobić 7 dniowy detoks organizmu.Dokladniej poleciła detoks jaglany.Potem po detoksie oleje pić: lniany,z ostropestu,konopny,z wiesiołka,z awokado.Dodatkowo pół kg owoców dziennie i jakiś sport,spacery,basen,rower itp.Ja jedynie sport odpuściłamstarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb