Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hania007 wrote:Zapraszam😁 zrobię Wam piękne fryzury 🥰 zamkniemy salon i będziemy się pięknic 🤪
Czyżbyś była fryzjerką? 💇♀️💇♀️Aypis lubi tę wiadomość
-
Kasiak89 wrote:To kto robi ankietę który weekend pasuje największej ilości osób?
Mogę zrobić tako ankietę 😄😄 Tylko najgorsze jest to że mi ciężko wybrać będzie weekend bo nie mam jeszcze grafiku męża na marzec 😣 a szkoda żebym opuściła takie spotkanie 😔 -
Hania007 wrote:Zapraszam😁 zrobię Wam piękne fryzury 🥰 zamkniemy salon i będziemy się pięknic 🤪starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Wjedzma sama jestem przerażona jak ten czas leci 😳😁
Co do długich plamien, może masz bardzo grube endometrium przed @?🤔
Wjedzma ja niby jestem otwarta ale raczej typ domatorki więc spokojnie nie jesteś sama
Tedka ja nie mam zbyt dużego doświadczenia w tych wszystkich badaniach i kombinacjach aby się udało... Jedyne co mogłam podpowiedzieć to acard i te zioła. Bardzo mocno Cię wspieram i przytulam ❤️
Co do lekarza z Mazowsza (PS mieszkam w okolicach Warszawy ) to mogę Ci na priv napisać imię i nazwisko Mazowieckiego Boga płodności moja znajoma wiele lat się starała i nagle bach, pomógł. Nie znam dokładnie historii ale teraz dziewczyna zaraz urodzi drugie 🙈
Karola ja kartę ciąży miałam założoną dopiero po uwidocznieniu zarodka.
Iwona Myślę że owulacja jest tuż za rogiem, pewnie jutro będzie skok
Sporo Was z okolic
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Hej właśnie Was nadrabiam po całym dniu. Współczuję @ - dziewczyny kolejny cykl będzie Wasz😘 U mnie już chyba po owulacji, wczoraj podzialalismy, ale raczej nic z tego cyklu nie będzie. Zobaczymy za ok 2 tyg
To mój dzisiejszy owulak
https://naforum.zapodaj.net/d7def3e652c5.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2022, 21:02
-
Ania35 wrote:Hej właśnie Was nadrabiam po całym dniu. Współczuję @ - dziewczyny kolejny cykl będzie Wasz😘 U mnie już chyba po owulacji, wczoraj podzialalismy, ale raczej nic z tego cyklu nie będzie. Zobaczymy za ok 2 tyg
To mój dzisiejszy owulak
https://naforum.zapodaj.net/d7def3e652c5.jpg.htmlAnia35 lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Czyżbyś była fryzjerką? 💇♀️💇♀️
-
Kasiak89 wrote:Ty fryzury, a ja masaże twarzy, od tego też się pięknieje 😜
-
Właśnie pije sobie te słynne ziółka ojca Sroki nr3, nawet dobre są w smaku 😄
Czy możecie mi jeszcze raz powiedzieć jak Wy je stosujecie, kiedy i w jakich ilościach? 🤔Tedka lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Taaak😁 milam swoj salon - nieskromnie powiem bardzo dobrze prosperujący i zamknęłam a teraz będę musiała chyba wrócić, może ze zajdę to nie wrócę 🤪
A ja szukam dobrej fryzjerki szkoda, że mam do Ciebie tak daleko 🙈 bo na pewno już byś miała klientkę 💇♀️ -
Hania007 wrote:Zapraszam😁 zrobię Wam piękne fryzury 🥰 zamkniemy salon i będziemy się pięknic 🤪Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Milixx wrote:Właśnie pije sobie te słynne ziółka ojca Sroki nr3, nawet dobre są w smaku 😄
Czy możecie mi jeszcze raz powiedzieć jak Wy je stosujecie, kiedy i w jakich ilościach? 🤔Milixx lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Milixx ja pije przed snem pół godziny. Parzą sie tez 30 minut. Pije cały cykl, na wszelki wypadek nie chce juz brać progesteronie drugiej fazie - ponoć ziółka są tez dobre jak ktoś ma problemy z progiem albo można pic do owulacji i przerwa na druga fazę. I niezależnie który sposób wybierzesz to tak trzy cykle i przerwa.
Milixx lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Słuchajcie to zróbmy ankietę co do spotkania w marcu. Będziemy znać grafiki facetów, swoje plany itd itp łatwiej ustalić termin bliżej wydarzenia.
Milixx, Hania007 lubią tę wiadomość
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Słuchajcie to zróbmy ankietę co do spotkania w marcu. Będziemy znać grafiki facetów, swoje plany itd itp łatwiej ustalić termin bliżej wydarzenia.
Też tak pomyślałam że tako ankietę zrobię ale dopiero na początku marca jak już będziemy mieć grafiki i ustalone swoje plany 😊 Mam nadzieję, że jakiś termin uda nam się ustalić 😊Hania007 lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Też tak pomyślałam że tako ankietę zrobię ale dopiero na początku marca jak już będziemy mieć grafiki i ustalone swoje plany 😊 Mam nadzieję, że jakiś termin uda nam się ustalić 😊
Dla chcącego nic trudnego musi sie udać to sie uda! :pMilixx lubi tę wiadomość
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
A ja 16 dc i dalej ta kreska na teście owu mnie nie przekonuje 😀 ale już od 1 dc jest widoczna druga cały czas - raz bledsza raz mocniejsza ale cały czas jest. Czy to normalne?
Już mi się nie chce patrzeć na te kreski w sumie 😅 działamy kiedy mamy ochotę i to tyle 🥰
A co do spotkania też jestem za ankietą w marcu 😄🌷Milixx lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Oj wiem o czym mówicie dziewczyny, bardzo trudno znaleźć dobrego specjalistę, nie tylko fryzjera ale i kosmetyczkę, lekarza, mechanika, budowlańca i wiele innych. Miałam klientki z Warszawy z Krakowa i z różnych nie bardzo dalekich miejscowości. Przyjeżdżali do mnie bo naprawdę kochałam to co robiłam wiec byłam w tym dobra. Jakbyscie kiedyś były w okolicach to się polecam 😉 💞