Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niaha, przykro mi ze się nie udało🥺
Niaha lubi tę wiadomość
-
U nas tez romantyzmu nie ma ale to z jednej i z drugiej strony wiec taki układ nam zawsze pasował. Chociaż myślałam ze jeszcze dzisiaj zaciągnę mojego na serduszkowanie ale czuje się tak strasznie tragicznie ze nie mam siły nawet oddychać, jutro lekarz możei cos przepisze bo widzę ze jest coraz gorzej😭 z takim chorobskiem to z cyklu nici. Organizm tego nie ogarnie🥺
-
Niaha przykro mi...
A ja mojemu na walentynki zamówiłam jego ulubioną pizze w największym rozmiarze...
Niestety ja nie otrzymałam nic 🙄 nawet pół czekolady 🤦🏻♀️ Pewnie liczy na seksik walentynkowy, cóż chyba się przeliczyDominisia35, Marta100, Niaha, Vanilliowaczekolada, Jasmiinum lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyFelinka94 wrote:Niaha przykro mi...
A ja mojemu na walentynki zamówiłam jego ulubioną pizze w największym rozmiarze...
Niestety ja nie otrzymałam nic 🙄 nawet pół czekolady 🤦🏻♀️ Pewnie liczy na seksik walentynkowy, cóż chyba się przeliczy -
Oczywiście ja wiem ze kocha się i to okazuje cały rok No ale wiecie... To takie miłe święto jak ma się z kim świętować 😅
Iwonay lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Niaha wrote:Niestety nic z tego, zrobilam badania:
Beta <0,20 mIU/ml
Progesteron 12,90 ng/ml
Prolaktyna 9,5 ng/ml
Nie wiem czego się spodziewałam... Wydawało mi się, że tym razem objawy są niestandardowe... Chyba otworzę wino
Dzięki za rady 👍
Przykro mi bardzo 🥺 oby 🐒 szybko przyszła, żeby można było startować z nową siła, energią i motywacja 💪 następny cykl będzie twój 🥰Niaha lubi tę wiadomość
-
Mój małżonek trochę się postarał obiad kwiatki i 💞💕 (żeby było owocne) , oby miał siły na następne dni bo owu tuż tuż 🥰
Iwonay, Ania35 lubią tę wiadomość
-
Ja dostałam kwiaty juz wczoraj, bo akurat był po drodze w sklepie :p i czekoladki :p a teraz wlasnie odbieram nam pizzę i winko, po drodze z apteki gdzie kupiłam sobie acard i wiesiołek będę brać kurde wszystko :p
Dominisia35, Ania35, Marta100, Felinka94, Iwonay lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiaha wrote:Niestety nic z tego, zrobilam badania:
Beta <0,20 mIU/ml
Progesteron 12,90 ng/ml
Prolaktyna 9,5 ng/ml
Nie wiem czego się spodziewałam... Wydawało mi się, że tym razem objawy są niestandardowe... Chyba otworzę wino
Dzięki za rady 👍
Tak mi przykro 😪 Ale nie poddawaj się. Teraz relaks i odpoczynek i do dzieła 😉 Nie poddajemy się ✊✊✊ Trzymam kciuki za kolejny cykl 😉Niaha lubi tę wiadomość
-
Mój generalnie siedzi przy komputerze. Łaskawie o 21:30 poświęci mi czas i obejrzy ze mną film. Pewnie przez pierwsze 20 minut bo potem pójdzie spać. Także ogólnie jest mi przykro i chyba chce mi się płakać. Nawet mu wygarnęłam że nie oczekiwałam Bóg wie czego, ale tego że woli komputer pomijając fakt że nawet nie kupił mi batona zaskoczył mnie bardzo. Zaśmiał się i stwierdził że przesadzam.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Mój generalnie siedzi przy komputerze. Łaskawie o 21:30 poświęci mi czas i obejrzy ze mną film. Pewnie przez pierwsze 20 minut bo potem pójdzie spać. Także ogólnie jest mi przykro i chyba chce mi się płakać. Nawet mu wygarnęłam że nie oczekiwałam Bóg wie czego, ale tego że woli komputer pomijając fakt że nawet nie kupił mi batona zaskoczył mnie bardzo. Zaśmiał się i stwierdził że przesadzam.
-
nick nieaktualnyAnia35 wrote:W ogóle dziewczyny poniosło mnie z terminem testowania hehe. Kto wytrzymuje do terminu @!? Ja w niedzielę będę mieć 10dpo, no kurcze😀
-
Powiem Wam dziewczyny że jak w tym cyklu się nie uda to "odpuszczam" i nic już nie śledzę ani nie sprawdzam testami - zmęczyło mnie to!
Iwonay, Marta100, Milixx lubią tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅