Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVanilliowaczekolada wrote:Nic a nic. Czasami lekko zakłuje mnie z prawej strony podbrzusza, ale to się zdarzało wcześniej też. Piersi małe flaczki jak zawsze, ani nie napięte, ani nie bolą. Samopoczucie (odpukać) dobre. Żadnych nadwrażliwości na zapach, smak. 🤗
Cudownie!!!!! 🥰🥰🥰🥰🥰Vanilliowaczekolada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanilliowaczekolada wrote:Chciałabym, żeby wszystkie zobaczyły w tym cyklu dwie krechy! 🍀💚
Trzymam za Was baaaaaardzo mocno kciuki! 💚💚💚
Dokładam się ✊✊✊✊ Dziewczyny za Wszystkie Was trzymamy kciuki 💚💚💚💚💚💚💚💚💚Vanilliowaczekolada, Kirra, Wjedzma, Ania35 lubią tę wiadomość
-
Dominique przytulam 💕
Vanilliowaczekolada no wiesz co?! Nie ma mnie chwilę a tu takie historieaz mam dreszcze 😁😁😁
Super! ❤️Marta100, Vanilliowaczekolada lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualny
-
Ania35 wrote:Dziewczyny czy gripex może powodować senność i oslabienie? Ledwo funkcjonuje dzisiaj..
Dominoque kochana przytulam 😘🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
nick nieaktualnyVanilliowaczekolada wrote:Nic a nic. Czasami lekko zakłuje mnie z prawej strony podbrzusza, ale to się zdarzało wcześniej też. Piersi małe flaczki jak zawsze, ani nie napięte, ani nie bolą. Samopoczucie (odpukać) dobre. Żadnych nadwrażliwości na zapach, smak. 🤗
-
Gratuluję II kreseczek też mam ciary 🥰
Ja wam mówię ten cykl będzie nasz.
Zawitają do nas Listopadowe dzieciątka 🥳😍Ania35, Vanilliowaczekolada lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny piękna ta sobota💚 myślę, że to początek i zaraz się posypie więcej ⏸️ kreseczek. Będą listopadowe bobasy 👶
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2022, 18:53
Ania35, Kirra, Hania007 lubią tę wiadomość
-
Milixx za piękny pozytyw, niech szybko nadejdzie ✊🏼✊🏼
Milixx lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Vanilliowaczekolada wrote:Dziewczyny z tego wszystkiego poleciałam do rossmanna i zrobiłam test…
Czy Wy to widzicie? 🥺🥺🥺🥺
Jeszcze nawet dobrze nie wysechł 😳😳😳😳
https://zapodaj.net/cbd2d1d1bf897.jpg.html
Tu nie ma żadnych wątpliwości!
Gratulacje 🥰🥰🥰 -
Zapowiada się pięknie ten miesiąc🥰 luty to jednak miesiąc miłości i amor ustrzeli Wam nowa malutka miłość ❤️❤️❤️ Trzymam kciuki za wszystkie testy.
Milixx, już myślałam ze u Ciebie to Bhcg🤭 -
Hania007 wrote:Zapowiada się pięknie ten miesiąc🥰 luty to jednak miesiąc miłości i amor ustrzeli Wam nowa malutka miłość ❤️❤️❤️ Trzymam kciuki za wszystkie testy.
Milixx, już myślałam ze u Ciebie to Bhcg🤭
Hania fajnie by było 😄 Najpierw czekam na Twój pozytywny test Bhcg 🍀 później będzie moja kolej 💚Hania007 lubi tę wiadomość