Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku dziewczyny dopiero nadrobiłam zaległości, ale tu się podziało 🤩🤩🤩🤩
Dziewczyny z dwoma kreseczkami - gratuluje 🤩🤩😊 co to jest za miesiąc- jakie emocje 🤭
Dominique bardzo mi przykro kolejny cykl jest Twój - tule mocno.
Ja kurczę jade dziś do teściów i zapomialam wziąć test. A wracam dopiero jutro wieczorem wiec będę testować w poniedziałek rano dopiero.
Robiłam proga w czwartek i mam 13 ng wiec może jednak to nie był cykl bezowulacyjne jak twierdziła gina. Co myślicie o takim wyniku.Vanilliowaczekolada lubi tę wiadomość
-
Jasmiinum wrote:Jejku dziewczyny dopiero nadrobiłam zaległości, ale tu się podziało 🤩🤩🤩🤩
Dziewczyny z dwoma kreseczkami - gratuluje 🤩🤩😊 co to jest za miesiąc- jakie emocje 🤭
Dominique bardzo mi przykro kolejny cykl jest Twój - tule mocno.
Ja kurczę jade dziś do teściów i zapomialam wziąć test. A wracam dopiero jutro wieczorem wiec będę testować w poniedziałek rano dopiero.
Robiłam proga w czwartek i mam 13 ng wiec może jednak to nie był cykl bezowulacyjne jak twierdziła gina. Co myślicie o takim wyniku. -
Ania35 wrote:Kurcze miałyśmy testować razem,ech.. nie dasz rady kupić gdzieś testu?
Kurczę właśnie nie bo jade teraz na wieś do rodziców a tam apteki nie ma 🤦♀️Skapnelam się przed chwila ze nie wzięłam testu. Masakra. A u teściów tez lipa z tym i jeszcze niedziela jest.
Dałam ciała wiem 😞Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2022, 20:05
-
Milixx wrote:Hania fajnie by było 😄 Najpierw czekam na Twój pozytywny test Bhcg 🍀 później będzie moja kolej 💚
Jasmiinum, Milixx lubią tę wiadomość
-
Jasmiinum wrote:Kurczę właśnie nie bo jade teraz na wieś do rodziców a tam apteki nie ma 🤦♀️Skapnelam się przed chwila ze nie wzięłam testu. Masakra. A u teściów tez lipa z tym i jeszcze niedziela jest.
Dałam ciała wiem 😞 -
Czesc dziewczyny! Malo sie udzielam, ale sledze forum. Gratuluje wszytskim pozytywom, oby do konca miesiaca bylo ich jeszcze wiecej.
U mnie pierwszy cykl na heparynie od owulacji (owulka bardzo ladna, potwierdzona monitoringiem, endometrium 10,5 mm). Jesli sie nie uda, to Bede badac droznosc jajowodow, takze jest jakis plan.Hania007, Vanilliowaczekolada lubią tę wiadomość
Starania od Lipiec 2021
- MTHFR c677t homozygota
- Pai-1 4g/5g homozygota -
Hania007 kiedy planujesz zacząć testować? 🤞🍀
Widzę, że się bardzo gorący tydzień szykuje 🔥🤞🍀Koniec miesiąca musi być obfity w ⏸️ kreseczki 🥰Wjedzma, Hania007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a tak z innej beczki. Jak mierzycie temp w pochwie? Leżąc w łóżku czy wstajecie i w toalecie?Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Wa123 wrote:Dziewczyny, a tak z innej beczki. Jak mierzycie temp w pochwie? Leżąc w łóżku czy wstajecie i w toalecie?
Ja leżąc w łóżku
Jasmiinum to przepisuje Cię na poniedziałek, a Iwonay Ciebie wpisuję na jutro i testujecie z Ania35? Dajcie znać żebyśmy wiedziały za kogo trzymać kciuki ✊Iwonay, Jasmiinum, Wa123 lubią tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:Ja leżąc w łóżku
Jasmiinum to przepisuje Cię na poniedziałek, a Iwonay Ciebie wpisuję na jutro i testujecie z Ania35? Dajcie znać żebyśmy wiedziały za kogo trzymać kciuki ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2022, 20:37
Wjedzma lubi tę wiadomość
-
Agaw wrote:Czesc dziewczyny! Malo sie udzielam, ale sledze forum. Gratuluje wszytskim pozytywom, oby do konca miesiaca bylo ich jeszcze wiecej.
U mnie pierwszy cykl na heparynie od owulacji (owulka bardzo ladna, potwierdzona monitoringiem, endometrium 10,5 mm). Jesli sie nie uda, to Bede badac droznosc jajowodow, takze jest jakis plan.
Hejozapraszamy do naszego zacnego grona
ile jesteś dpo teraz?
-
No to dziewczyny trzymamy jutro kciukasy ✊✊✊
Ja też czuje, że ten wątek za chwilkę przerodzi się w jakieś "szczęśliwe mamusie" czy coś takiego 💚💚
24.02 to pewnie ja już zacznę testować, bo a nóż coś wyjdzie 😂 za dużo testów sobie kupiłam w tym miesiącu chyba...Ania35, Wjedzma, Milixx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W ogóle nie wiem jak wy, ale ja najbardziej w całym cyklu lubię te dni od 8 DPO do 12 DPO. Wtedy ta nadzieja jest największa... Już jak testuję 13 dnia to w podwiadomosci wiem, że nic nie wyjdzie z tego. Patrząc na różne wykresy, wiem że może jeszcze "coś" wyjść nawet w 15 dniu, ale to testowanie już jest dla mnie takie frustrujące i smutne. Też tak macie?
Hania007 lubi tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:W ogóle nie wiem jak wy, ale ja najbardziej w całym cyklu lubię te dni od 8 DPO do 12 DPO. Wtedy ta nadzieja jest największa... Już jak testuję 13 dnia to w podwiadomosci wiem, że nic nie wyjdzie z tego. Patrząc na różne wykresy, wiem że może jeszcze "coś" wyjść nawet w 15 dniu, ale to testowanie już jest dla mnie takie frustrujące i smutne. Też tak macie?
Ja mam zawsze nadzieję do samego końca, naiwna 🤭 ale ja to mam faze lutealną 13 dni, więc jakbym dotrwała bez okresu do 15 dpo to bym leciała na bete aż by się kurzyło 🤣 -
nick nieaktualnyU mnie to niedziela i poniedziałek się wszystko rozegra, bo ja teraz fazę lutealną mam 11-12 dni. Przed porodem miałam 13. Ja ogólnie lubię to testowanie, mnie te białe testy nie zrażają, raczej podchodzę do tego normalnie, nie załamuje się, ale lubię tę adrenalinę testowania 😃 druga faza jest dla mnie ciężka, bo emocjonalnie to huśtawka, gromadzenie wody i płaczliwy humor. Przychodzi okres i mi przechodzi. Ja to gdyby nie to, że się staram, żeby tego okresu nie dostać, to całkiem lubię początek cyklu 😆😅
-
Wjedzma wrote:Hejo
zapraszamy do naszego zacnego grona
ile jesteś dpo teraz?
5dpo dzisiaj, I 5 zastrzyk. Niby ten zastrzyk to nic strasznego, ale nie sadze ze Bede w stanie Sama go sobie zrobic, nawet po kilku miesiacach.Starania od Lipiec 2021
- MTHFR c677t homozygota
- Pai-1 4g/5g homozygota