Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Iwonay miałam kiedyś podobną po wyschnięciu ale najlepiej będzie jak spróbujesz w dniu miesiączki albo dzień po ☺ wtedy już to powinno być wiarygodne ... To że jest różowa daje nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2022, 08:03
Iwonay lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Dziewczyny jak nie lubicie cieni kresek i zastanawiania się to polecam testy z Dozu one nie pozostawiają wątpliwości ☺
Jolcia90 lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
nick nieaktualnyKirra wrote:Cześć Iwonay miałam kiedyś podobną po wyschnięciu ale najlepiej będzie jak spróbujesz w dniu miesiączki albo dzień po ☺ wtedy już to powinno być wiarygodne ... To że jest różowa daje nadzieję
Kirra, Marta100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety ja mieszkam na wsi, więc do dostępu mam tylko wiejską źle zaopatrzona aptekę i allegro. Mnie te cienie i blade kreski nie denerwują, raczej zaczynam się martwić czy ze mną wszystko gra. Bo przy biochemach, max 2 dni miałam kreski, które nie ciemniały i przychodził okres. Jak ciąży nie było to żadnych cieni. Blade testy. A teraz jednak już od 5 dni mam te blade kreski. Temperatura spadła, jak na okres, ale szyjka zamknięta, twarda, śluz kremowy, zero rozciągliwego. Coś mi tu nie gra. Żadnych objawów, żadnego PMSu, czuje się dobrze. Dzień jak co dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2022, 08:12
-
Iwonay wrote:Dziś powinnam dostać właśnie a póki co to się nie zanosi, a dla mnie ten test jest niejednoznaczny, ani negatywny ani pozytywny. Narazie czekam, nie przyjdzie okres to pojadę na betę
Iwonay lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Iwonay 🥺 głupia 🐒 na prawdę...
Paull ✊
Wa, dobrze że wybuchlas...nie wolno tłumić emocji...
Ja dziś też mam jakiś gorszy dzieńwstałam jakaś smutna, ale ruszam do pracy, mam nadzieję, że trochę rozruszam te smutki 😅
Test u mnie...hmmm...fabryczna kreska jak nic 😅 poza tym to nic a nicIwonay, Wa123 lubią tę wiadomość
-
Iwonay wrote:Wa, jeśli Cię to pocieszy to ja też mam takie pojedyncze dni kiedy najczetniej był ten cały świat podpaliła 😆 wtedy się trochę pouzalam nad sobą i następnego dnia zazwyczaj mi przechodzi 🙃 gorsze samopoczucie minie
Co do Twojej kreski na teście to może tym razem jest inaczej i beta powoli wzrasta? :* Who knows😁😘 Trzymam kciuki Kochaniutka bo to zdecydowanie bardziej różowa ta kreska niż szara 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2022, 08:19
Iwonay lubi tę wiadomość
Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Dziewczyny życzę Wam cudnego dnia 😌 ja wczoraj miałam bardzo zły dzień po średnich wynikach i po wizycie u protetyka. Dzisiaj mam wizytę u gina, według temperatury, objawów i testów owulacja powinna być wczoraj. Ciekawe czy gin dzisiaj to potwierdzi... Oby dzisiaj był lepszy dzień 🍀
Iwonay, Milixx lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Iwonay wrote:To jest mój test z rana, nie wiem czy Wy to widzicie tak jak ja, ale musicie uwierzyć na słowo, że na żywo ta kreska jest po prostu różowa. Mój mąż go dorwał i się pytał czy w ciszy jestem, bo skoro on ja widzi to pewnie coś jest na rzeczy. Ale ona się ujawniła dopiero jak test wysechł, więc ja go uznaje za negatywny, jakby to była ciąża to po tych wcześniejszych bladych kredkach ta już powinna być dziś konkretna. Wasze Nordy też tak wychodzą czy mi się takie trafiły, zrobiłam drugi żeby się upewnić i dokładnie ta sama sytuacja. Czasem myślę, że to wszystko to chwyt marketingowy, że te blade kreski mają wychodzić żeby wrócić następnego dnia po jeszcze jeden test
https://zapodaj.net/10c8cca4b70be.jpg.html
Hmm coś widać 🍀możesz spróbować zrobić powtórkę późniejszym wieczorem, ja jestem np. inna bo mi mocniejsze kreski zawsze wychodzily wieczorem...Iwonay lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Iwonay lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Ja niestety nie widzę Iwona
I u siebie również nie widzę, wydaje mi się, że wczoraj przebija kreska fabryczna, ale jak obiecałam - podrzucam dzisiejszego norda. Jedyne co, to moim zdaniem tutaj u mnie aaasbsolutnie nic nie przebija, więc jeśli u Ciebie Iwona coś widać to prawdopodobnie dobry znak!
Mój dzisiejszy nord:
https://zapodaj.net/6567f5b82257d.jpg.html
Temperatura dziś też zaczyna spadać, więc...
Iwonay lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacie rację, mój problem przede wszystkim polega na tym, że mi się wydaje, że wszystko będzie tak samo jak w pierwszej ciąży. Że temperatura będzie taka sama, beta będzie tak samo rosła. Pod tym względem zachowuje się bardzo głupio. Jeśli dziś ani jutro nie dostanę okresu to jutro podrzucę córkę do teściowej i pojadę na betę. No bo chyba testy narazie mi nic więcej nie powiedzą.
Wa123 lubi tę wiadomość
-
Hejo. Dzisiaj rano miałam teleporade… o 7:40😱😱 No nie dadzą pospać🥴 wyobraźcie sobie ze wczoraj sie dowiedziałam o przyjeździe mojej mamy do mnie ☺️ Kurczę taka okazja! gdybym nie straciła zapału na ciąże to już bym leciała na betę. Ale szkoda mi kasy bo nie wierze już ze sie udało, dzisiaj 9dpo wiec jutro pewnie będzie @
Boli mnie już brzuch typowo i bardzo mocno, plecy w dolnym odcinku i miednica, biodra, nawet uda😵💫
-
verliebtindich wrote:Dzień dobry,
Ja niestety nie widzę Iwona
I u siebie również nie widzę, wydaje mi się, że wczoraj przebija kreska fabryczna, ale jak obiecałam - podrzucam dzisiejszego norda. Jedyne co, to moim zdaniem tutaj u mnie aaasbsolutnie nic nie przebija, więc jeśli u Ciebie Iwona coś widać to prawdopodobnie dobry znak!
Mój dzisiejszy nord:
https://zapodaj.net/6567f5b82257d.jpg.html
Temperatura dziś też zaczyna spadać, więc...
Jesteś już w terminie 🐒?🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
nick nieaktualnyHania, przy pierwszej owulacji po porodzie miałam 10 dni lutealnej, następna 11, kolejna też 11, a teraz nie wiem, przed porodem miałam 13, więc może u mnie się to normuje dopiero. Według mnie jakbym była w ciąży to już by te kreski były konkretne, więc pewnie jak zwykle coś się zadziało, ale się nie utrzymało.
Dobra, już Wam tu dziś nie będę spamować, życzę Wam udanego dnia, trzymajcie się ciepło ☘️☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2022, 08:28
Wa123 lubi tę wiadomość
-
Ania35, co u Ciebie? Zniknęłas🧐
-
Kirra wrote:Tutaj nic nie widzę 😟
Jesteś już w terminie 🐒?
Hej,
Jestem dziś 12dpo. I na wczorajszym teście dziewczyny dopatrzyły się cienia, no może faktycznie coś tam przebiło. Ale dzis biało 😀
Powtórzę koło weekendu, ale temperatura dziś już spada. -
Iwonay wrote:Hania, przy pierwszej owulacji po porodzie miałam 10 dni lutealnej, następna 11, kolejna też 11, a teraz nie wiem, przed porodem miałam 13, więc może u mnie się to normuje dopiero. Według mnie jakbym była w ciąży to już by te kreski były konkretne, więc pewnie jak zwykle coś się zadziało, ale się nie utrzymało.
Dobra, już Wam tu dziś nie będę spamować, życzę Wam udanego dnia, trzymajcie się ciepło ☘️☺️