Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolcia90 wrote:Dziewczyny, beta negatywna 😭😭😭😭😭
Jak to możliwe????
Co tu się w ogóle dziś zadziało?????? 😭😭😭
Jak to negatywna, to jest nie możliwe... Jaki masz wynik? -
Wjedzma wrote:Jak to negatywna, to jest niemożliwe... może się pomylili? Ile dokładnie masz?
Czuje się jakbym dostała obuchem w głowę 😭
Mam ochotę zapaść się pod ziemię i posiedzieć tam, aż przejdzie mi wkurw, żal, rozpacz i w ogóle nie wiem co jeszcze 😭 je#ny test narobił mi takiej nadziei... -
Jolcia90 wrote:0.100...
Mam ochotę zapaść się pod ziemię i posiedzieć tam, aż przejdzie mi wkurw, żal, rozpacz i w ogóle nie wiem co jeszcze 😭 je#ny test narobił mi takiej nadziei...
A jaki są zakresy norm? Jeszcze jest wczesny dzień po owu. Może jest szansa żeby się rozkrecic?Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Jolcia jestem w szoku... A tak chwaliłam te dozy.. Nie mogę w to uwierzyć test był pozytywny...🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Mam ochotę zapaść się pod ziemię i posiedzieć tam, aż przejdzie mi wkurw, żal, rozpacz i w ogóle nie wiem co jeszcze 😭 je#ny test narobił mi takiej nadziei...
Słonko, ja w to nie wierzę, oni musieli pomylić próbki czy coś... Masz jak kupić jeszcze raz DOZa? -
Nie wierzę, że negatywna.. Do dupy mają te sprzęty... -
Tedka wrote:A jaki są zakresy norm? Jeszcze jest wczesny dzień po owu. Może jest szansa żeby się rozkrecic?🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Ja jak kiedys miałam negatywny to był wpis >0.1. DLatego pomyślałam, że może jeszcze beta się rozkręca. 0,100 test o czułości 10 mógł wykryć?? Nie wiem, pytamStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka wrote:Ja jak kiedys miałam negatywny to był wpis >0.1. DLatego pomyślałam, że może jeszcze beta się rozkręca. 0,100 test o czułości 10 mógł wykryć?? Nie wiem, pytam
Nie wydaje mi się, pamiętam DOZa Dominisi z zeszłego miesiąca przy becie 24 i już była ładna widoczna kreska, ale nie jakaś wywalona w kosmos. Test Jolci mi wygląda na bete 10 - 15 w porównaniu z tamtym.
Jolcia, może komuś kto wrzuca wyniki coś się kliknęło i wysłali zanim wpisali wynik, spróbuj tam spojrzeć jeszcze raz...Dominisia35 lubi tę wiadomość
-
Dlatego testy sobie zastrzegaja żeby robić w dzień okresu żeby potem ich nie reklamować 😖🤬
Jolcia jak dasz radę to powtórz test dozu ❤
🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Ale dola złapałam...🥺 Masakra...
Przecież to jest jakiś cyrk co się zadzaiło...jeszcze, żeby to był nikły szary cień...ta kreska jest pięknie różowa i wyraźna 😢 zalałam go właśnie woda...nic się nie zmieniło 😩
Wiecie co? Ja chyba nie mam siły na kolejne testowanie. Muszę się trochę wybeczeć. Czytałam kiedyś, że pomyłki w laboratorium to raczej niemożliwe...prędzej test. Jak tylko się pozbieram to wystosuje do nich takiego maila, że im w buty wejdzie!
Kurcze, a już...już myślałam 😭😭😭 po brzuchu się dziś głaskałam...miałam taki cudowny humor 🥺
Jak nic cykl idzie na straty, bo myślę z 9 DPO powinna wyjść już jakąkolwiek beta...gdzieś czytałam, że zapłodnione jajeczko jak już idzie, zanim się zagnieździ, to wytwarza jakies malutkie ilości bety...a tu jest ewidentnie negatywna...
Sorki za zamieszanie 😢 -
Jolcia90 wrote:Ale dola złapałam...🥺 Masakra...
Przecież to jest jakiś cyrk co się zadzaiło...jeszcze, żeby to był nikły szary cień...ta kreska jest pięknie różowa i wyraźna 😢 zalałam go właśnie woda...nic się nie zmieniło 😩
Wiecie co? Ja chyba nie mam siły na kolejne testowanie. Muszę się trochę wybeczeć. Czytałam kiedyś, że pomyłki w laboratorium to raczej niemożliwe...prędzej test. Jak tylko się pozbieram to wystosuje do nich takiego maila, że im w buty wejdzie!
Kurcze, a już...już myślałam 😭😭😭 po brzuchu się dziś głaskałam...miałam taki cudowny humor 🥺
Jak nic cykl idzie na straty, bo myślę z 9 DPO powinna wyjść już jakąkolwiek beta...gdzieś czytałam, że zapłodnione jajeczko jak już idzie, zanim się zagnieździ, to wytwarza jakies malutkie ilości bety...a tu jest ewidentnie negatywna...
Sorki za zamieszanie 😢
Jolcia, Ty za nic nie przepraszaj, tylko idź po test i sprawdź kto się pomylił. Ja się skłaniam bardziej ku temu, że ktoś coś spierdzielił w labie. Tam pracują ludzie, nie jest ciężko o pomyłkę... Ten test jest zbyt ładny, żeby był oszustem! -
Jolcia, spokojnie, nie masz za co przepraszać. Chwilę popłacz, wyrzuć z siebie emocje, a jak już ochłoniesz to idź po test i sprawdź co jest na rzeczy.. Normalnie nie wiem co napisać w takim szoku jestem.. Ten test jest za ładny, żeby był oszustem! 😕
Tedka, Wjedzma, Kasiak89 lubią tę wiadomość
-
Jolcia to niemożliwe. Ja myślę że to błąd laboratorium. Przecież to był pozytyw jak cholera.
Ja miałam bladziochy podobne do fabrycznych a beta wyszła 16. Przy takiej grubej wyraźnej kresce beta powinna być dużo wyższa niż ja miałam...
Powtórz test. Ale może kup inny? Jak wyjdzie pozytyw to zrób betę w innym laboratorium.
To az niewiarygodne...
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ja też tak uważam. Wypłakać się, ale koniecznie dowiedzieć się co tutaj zaszło. Idz kochana w wolnej chwili po test i sikaj ;*
jestesmy z Tobą!
Wjedzma, Kasiak89 lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina.